Super hotel v ČR

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Meha
25.1.16 13:22
@petra79 píše:
@Meha taky jsem přemýšlela ale cena no. :roll:

Cena je sice trochu vyšší, ale fakt tam vše funguje (což nebývá v jiných hotelech pravidlem), v ceně jsou také další věci (wellness, bazén, aktivity pro děti, kulečník, tenis, pinčes, posilka atd).
My jsme tam fakt hodně spokojeni

• Citovat
  • Upravit
5980
25.1.16 13:23
@katch. píše:
Ahoj, prave jsme se vratili z hotelu Bystre na Vysocine, ktery splnuje vsechny tve pozadavky a nam se tam libilo.

Zrovna také hledáme podobný pobyt, děkuju za doporučení, moc se mi to libí :)
Edit: Můžu se zeptat na kuchyň? Brali bychom určitě i večeře, tak mě zajímá, jak vaří? Dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
25.1.16 13:30

@Meha takže to stojí za to. A byli jste tam v zimě nebo létě? A co ubytování a jídlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
25.1.16 13:33
@petra79 píše:
@Meha takže to stojí za to. A byli jste tam v zimě nebo létě? A co ubytování a jídlo?

Byli jsme v zimě i v létě.
Jídlo perfektní, moc dobře tam vaří.
Snídaně švédské stoly, večeře také (pokud si ji připlatíš).
Pokoje v pohodě, každý s balkónem, mají i rodinné pokoje.

• Citovat
  • Upravit
13903
25.1.16 13:37
@esterka.z.brna píše:
@Šarlota4 ne v Brně nechci :-), ale aspoň vím kam nejezdit a co se vám tam nelíbilo?

My byli v Pasohlávkách v létě, ale měli jsme Freedomek, ne standardní pokoj. A ten byl fajn. Každopádně pár věcí mě na recepci Termalu taky nemile překvapilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25086
25.1.16 13:46

@esterka.z.brna Me se libilo na Sumave na Spicaku v hotelu Horizont a v Jiznich Cechach nedaleko Krumlova ve Sporthotelu Zaton.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
25.1.16 13:46
@mooch píše:
My byli v Pasohlávkách v létě, ale měli jsme Freedomek, ne standardní pokoj. A ten byl fajn. Každopádně pár věcí mě na recepci Termalu taky nemile překvapilo.

My byli taky ve free domku. Spletli nam rezervaci a normalni pokoje byli plny. Bylo to jak na tabore 8o.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
25.1.16 13:50
@Šarlota4 píše:
My byli taky ve free domku. Spletli nam rezervaci a normalni pokoje byli plny. Bylo to jak na tabore 8o.

fakt? Tak u nás v pohodě, čistý, úklid chodil každý den, uklízečky se pak ještě ptaly, jestli něco nepotřebujeme, sprcháč normální s dvířkama, závady žádný. Jediné, co mě štvalo, tak že byl slabej signál wifi, takže když jsem odesílala něco do práce, musela jsem si jít sednout na recepci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
25.1.16 13:53

@Šarlota4 zkuste příště ubytování v Café Fara - je to kousek na dojezd, ale moc pěkný. I když teda po 23. tam asi chcípnul pes taky (i když to všude kolem).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4354
26.1.16 20:43

@LLLL vaří dobře. Dá se objednat i plná penze. Akorát snídaně jsou dost pozdě až od 8.
@petra79 Sepetná- nebyli jsme ubytovaní, ale využili jsme restauraci a bazén v zimě. Koukám, že máš ročního prcka, tomu tam asi bude zima. Voda celkem chladná, našim nebylo dost teplo ani ve vířivce, dost tam tahlo od oken. Je tam blbý přechod tunelem do restaurace, ten není vytápěný. Bydleli jsme tehdy ve Sluníčku (stejný resort) a raději využívali jen služeb jejich wellness (vířivka). V létě je to jiná, to má Sluníčko i vlastní aquapark. Ale v zimě jsme do toho bazénu na Sepetné raděj nechodili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4354
26.1.16 20:45

.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
25.2.16 14:10

@Meha ahoj muzu se te zeptat jeste na vistu? jaky jste meli pokoj? triluzkovy uz pres prazdniny, nemaji volny. nevimjestli se vejdem do dvouluzkoveho pristylka, a jeste postylka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
25.2.16 14:15

@petra79 Ahoj, vejít byste se asi měli, ale už to asi nebude úplně komfortní, přece jen ty pokoje zas tak obrovské nejsou.

• Citovat
  • Upravit
9909
25.2.16 14:19

Jsme ted na sepetnya a taky jsme tiptop. Taky jde o to ze ta mladsi chodi spat okolo osmy a my musime pak posedavat po chodbach atd protoze by jsme ji rusili. kdyby byly dve mistnosti bylo by to lepsi.ceny jsou vysoke.snad to nejak vyresime.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
25.2.16 14:21

Ve Vistě se zabavíte - můžete jít na kulečník, bowling, do bazénu nebo třeba do baru ;).

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí

Juno Fix