Dovolená v campu s dětmi

185
25.1.16 10:31

dovolená v campu s dětmi

Ahojky, tak už hledám dva dny nějaký hezký cemp, kde je to dělaný pro děti. Hlavně aby to bylo u vody a byly tam chatičky. Mám holky kterým budou 2 a půl roku a 9 měsícu. Jestli máte tip tak šup sem s ním :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
25.1.16 10:58

@janulikz tohle by mohla splnit třeba Olešná u F-M, kemp, chatky, přehrada, vedle aquapark.. ale je tam dost frmol, okolo olešné je super cyklostezka, v létě je to tam jak na václaváku. Ale co se týče vyžití pro děti super, protože aquáč, nové dětské hřiště atd..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
25.1.16 11:06

Se tady zahákuju :lol: A ještě přidám dotaz k @martina.se Potřebovala bych podobné místo a ještě k tomu rybník určený ke sportovnímu rybolovu. Jsem tady pochytila, že taky jezdíš na ryby, tak bys mohla vědět :lol: Možná by mi ani nevadilo, kdybychom to absolvovali ve stanu, já stanuju ráda :lol:

• Citovat
  • Upravit
56295
25.1.16 11:11

@janulikz asi by chtělo upřesnit, kde přibližně to hledáš. Za mě, naše malá byla v tomhle věku loňskou sezonu, jezdili jsme po kempech celkem dost a na kempovém hřišti si nevyhrála - bylo celý den obsazené staršími dětmi a pustit jí na vysoký prolízací hrad bylo dost o nervy - strkali do ní, když jim překážela a tak 8o Rodiče většinou nikde neměli :zed: Tak otřesnou zkušenost jsem teda na hřištích ještě neměla a stalo se nám to víckrát ve vícero kempech. Pak už byla radši s námi u stanu a na hřištích jsme se stavěli během dne jinde. Pokud se chcete koupat, koukla bych po nějaké přehradě s písečnou pláží, tam si ta starší vyhraje. My máme velmi dobré zkušenosti s Lipnem, ale nevím, jak moc je to ve vašem dosahu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
25.1.16 11:27

@Tunrida a tak tohle by olešná splnila, koupíš si Frýdeckou hostenku F-M je „soukromý“ revír sám o sobě.. ale mi to tam na chytání nesedí, protože fakt pár m za zadkem Ti projede 1000 lidí za hodinu.. v tomto bych to viděla spíš na Bašku - přehrada nedaleko, kemp, základní vybavení, na přehradě se chytá dobře. Otázkou je, pokud chceš vyloženě soukromý rybník, kde chytáš raritní kousky, tak netušim, my jezdíme na jedinej soukromej, schovanej v lesích a tam chytíme vždy max rýmu :lol: :lol: Jinak chodíme na větší rybníky ve svazu.. V našem okolí je těch přehrad několik - žermanice, těrlicko atd.. všude jsou i ty kempy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1284
25.1.16 12:01

Kemp Stříbrný rybník u HK.Je tam dětské hřiště, celkem nové. Rybník na koupání a dá se tam i rybařit. Pěkný umývárky, kiosek, hospůdka. U rybníku je písečná pláž a bývá tam dost klid. Jezdila jsem tam vždycky strašně ráda. A za rohem je HK, kde se dá všechno pořídit i na výlet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
25.1.16 12:05

Autocamp Sedmihorky - v okolí jsou prachovky, super vyžití pro děti, každý večer je pro ně cvičení, blbnutí, zpívání a pohádka. Nabízí program i přes den a je tam pěkný malý rybník. http://www.campsedmihorky.cz/ Naše děti to tam milují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
25.1.16 12:51

Ta olešná je skvělá, jen je to přesně na opačném konci republiky :( jsme ze Západních Čech. Ale přesně něco takovýho hledám, jen o něco blíž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
25.1.16 13:08
@janulikz píše:
Ta olešná je skvělá, jen je to přesně na opačném konci republiky :( jsme ze Západních Čech. Ale přesně něco takovýho hledám, jen o něco blíž.

pak nemůžu sloužit, ale určitě najdete ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
25.1.16 13:41

Kpiskacova: není to vodácký kemp a docela tam hlídají i noční klid, takže pro děti fakt ideální. Moje dcera do dnešního dne napodobuje tři různé sovy, které byli pozorovat při noční procházce. Pečlivě je to tam učil vedoucí Rákosníček :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56295
25.1.16 14:57
@janulikz píše:
Ta olešná je skvělá, jen je to přesně na opačném konci republiky :( jsme ze Západních Čech. Ale přesně něco takovýho hledám, jen o něco blíž.

Pak zkus to Lipno. Je tam kempů hodně podél celé přehrady. Přímo v Lipně je kemp, sice bez chatek, ale mají tam zajímavé stany/jurty, zařízené, s postelema :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
25.1.16 15:41

Kemp Brodský Červený Kostelec u Náchoda…menší kemp s relativně čistou vodou a nádherné místo celkem hodně stínu, obnovené dětské hřiště, nové sociální zařízení, možnost stravy přímo v kempu a plno vyřezávaných figurín, možnost procházek po okolí, kde je i rybník tkzv. Špinka, možnost rybolovu tam je také a v okolí spousty míst na výlety-Adršpach, Náchod-zámek, Česká Skalice-Babiččino údolí,
apd… Bydlím kousek tak to tam znám a doporučuji pro rodiny s malými dětmi.

http://www.campbrodsky.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4429
28.1.16 22:18

Ahoj…jelikož tež hledam nejakou tu dovolenou a už mi z toho hrabe, ale nasla jsem pekne misto, ale jak budu spokojena to Vam muzu povedet, az v lete, snad to bude stat za to :mrgreen: http://www.penzion-m.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
30.1.16 17:30

@luciuss7 to vypada skvele, akorat to mame minimalne 4 hodiny cesty coz si neumi oredstavit s tak malyma detma. Me prijde ze všechny kempy delany pro deti jsou na druhy strane republiky a u nas nic. Uz zacinam bejt zoufala :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4429
31.1.16 18:45

@janulikz tak to me zas prijde ze je vse smer na Prahu a Česke budějovice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie