Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahojky, tak už hledám dva dny nějaký hezký cemp, kde je to dělaný pro děti. Hlavně aby to bylo u vody a byly tam chatičky. Mám holky kterým budou 2 a půl roku a 9 měsícu. Jestli máte tip tak šup sem s ním ![]()
@janulikz tohle by mohla splnit třeba Olešná u F-M, kemp, chatky, přehrada, vedle aquapark.. ale je tam dost frmol, okolo olešné je super cyklostezka, v létě je to tam jak na václaváku. Ale co se týče vyžití pro děti super, protože aquáč, nové dětské hřiště atd..
Se tady zahákuju
A ještě přidám dotaz k @martina.se Potřebovala bych podobné místo a ještě k tomu rybník určený ke sportovnímu rybolovu. Jsem tady pochytila, že taky jezdíš na ryby, tak bys mohla vědět
Možná by mi ani nevadilo, kdybychom to absolvovali ve stanu, já stanuju ráda ![]()
@janulikz asi by chtělo upřesnit, kde přibližně to hledáš. Za mě, naše malá byla v tomhle věku loňskou sezonu, jezdili jsme po kempech celkem dost a na kempovém hřišti si nevyhrála - bylo celý den obsazené staršími dětmi a pustit jí na vysoký prolízací hrad bylo dost o nervy - strkali do ní, když jim překážela a tak
Rodiče většinou nikde neměli
Tak otřesnou zkušenost jsem teda na hřištích ještě neměla a stalo se nám to víckrát ve vícero kempech. Pak už byla radši s námi u stanu a na hřištích jsme se stavěli během dne jinde. Pokud se chcete koupat, koukla bych po nějaké přehradě s písečnou pláží, tam si ta starší vyhraje. My máme velmi dobré zkušenosti s Lipnem, ale nevím, jak moc je to ve vašem dosahu
@Tunrida a tak tohle by olešná splnila, koupíš si Frýdeckou hostenku F-M je „soukromý“ revír sám o sobě.. ale mi to tam na chytání nesedí, protože fakt pár m za zadkem Ti projede 1000 lidí za hodinu.. v tomto bych to viděla spíš na Bašku - přehrada nedaleko, kemp, základní vybavení, na přehradě se chytá dobře. Otázkou je, pokud chceš vyloženě soukromý rybník, kde chytáš raritní kousky, tak netušim, my jezdíme na jedinej soukromej, schovanej v lesích a tam chytíme vždy max rýmu
Jinak chodíme na větší rybníky ve svazu.. V našem okolí je těch přehrad několik - žermanice, těrlicko atd.. všude jsou i ty kempy.
Kemp Stříbrný rybník u HK.Je tam dětské hřiště, celkem nové. Rybník na koupání a dá se tam i rybařit. Pěkný umývárky, kiosek, hospůdka. U rybníku je písečná pláž a bývá tam dost klid. Jezdila jsem tam vždycky strašně ráda. A za rohem je HK, kde se dá všechno pořídit i na výlet…
Autocamp Sedmihorky - v okolí jsou prachovky, super vyžití pro děti, každý večer je pro ně cvičení, blbnutí, zpívání a pohádka. Nabízí program i přes den a je tam pěkný malý rybník. http://www.campsedmihorky.cz/ Naše děti to tam milují.
Ta olešná je skvělá, jen je to přesně na opačném konci republiky
jsme ze Západních Čech. Ale přesně něco takovýho hledám, jen o něco blíž.
@janulikz píše:
Ta olešná je skvělá, jen je to přesně na opačném konci republikyjsme ze Západních Čech. Ale přesně něco takovýho hledám, jen o něco blíž.
pak nemůžu sloužit, ale určitě najdete ![]()
Kpiskacova: není to vodácký kemp a docela tam hlídají i noční klid, takže pro děti fakt ideální. Moje dcera do dnešního dne napodobuje tři různé sovy, které byli pozorovat při noční procházce. Pečlivě je to tam učil vedoucí Rákosníček ![]()
@janulikz píše:
Ta olešná je skvělá, jen je to přesně na opačném konci republikyjsme ze Západních Čech. Ale přesně něco takovýho hledám, jen o něco blíž.
Pak zkus to Lipno. Je tam kempů hodně podél celé přehrady. Přímo v Lipně je kemp, sice bez chatek, ale mají tam zajímavé stany/jurty, zařízené, s postelema ![]()
Kemp Brodský Červený Kostelec u Náchoda…menší kemp s relativně čistou vodou a nádherné místo celkem hodně stínu, obnovené dětské hřiště, nové sociální zařízení, možnost stravy přímo v kempu a plno vyřezávaných figurín, možnost procházek po okolí, kde je i rybník tkzv. Špinka, možnost rybolovu tam je také a v okolí spousty míst na výlety-Adršpach, Náchod-zámek, Česká Skalice-Babiččino údolí,
apd… Bydlím kousek tak to tam znám a doporučuji pro rodiny s malými dětmi.
Ahoj…jelikož tež hledam nejakou tu dovolenou a už mi z toho hrabe, ale nasla jsem pekne misto, ale jak budu spokojena to Vam muzu povedet, az v lete, snad to bude stat za to
http://www.penzion-m.cz/
@luciuss7 to vypada skvele, akorat to mame minimalne 4 hodiny cesty coz si neumi oredstavit s tak malyma detma. Me prijde ze všechny kempy delany pro deti jsou na druhy strane republiky a u nas nic. Uz zacinam bejt zoufala ![]()
@janulikz tak to me zas prijde ze je vse smer na Prahu a Česke budějovice