Super perličky našich poloviček

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
33155
9.7.13 18:02

@Lejaa :mrgreen: :mrgreen: jo jo, to taky znám, :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lo
6285
9.7.13 18:04

Tak já, když jsem minulý červen zjistila na těhotenském testu //, tak celá natěšená pokládám test na stůl před manžela, on na to kouká a říká : Hm..a co máme k večeři? :mrgreen: Mu to vůbec nedojelo a pak z něj vypadlo, že ani nevěděl, že je to těhotenskej test, že neví, jak to vypadá :lol:
Ted jsem si na to vzpomněla, když tu blbne skoro s 5ti měsíčním Danem :)
Je z něj celej poprděnej a to ho chtěl vyměnit za večeři :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
9.7.13 18:05

Jednou jsme měli období, že malej celý dny proplakal, nebrečel jen na rukou, nic jsem doma nestíhala. můj přišel z práce, v pokoji vanička a ptá se, jestli jsme koupali, říkám, že už odpoledne a on: a proč je to pořád… už nedořekl, když viděl můj pohled :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
9.7.13 18:10
@dani24687 píše:
Jednou jsme měli období, že malej celý dny proplakal, nebrečel jen na rukou, nic jsem doma nestíhala. můj přišel z práce, v pokoji vanička a ptá se, jestli jsme koupali, říkám, že už odpoledne a on: a proč je to pořád… už nedořekl, když viděl můj pohled :mrgreen:

:lol: :lol: jako bych viděla svýho manžela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
9.7.13 18:16

Ještě jsem si vzpomněla, ale to jsem provedla já. :oops: Asi týden jsme se dohadovali jako barvou vymalujeme jednu stěnu v ložnici. A pak při intimní chvilce, asi při tom nejlepším, jsem vykřikla světle hnědáá!!A bylo po všem. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
9.7.13 18:18

@WERISKA
:mrgreen: měla jsi říct, že tě manžel skvěle inspiruje :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
9.7.13 18:18

Kdyz jsem byla jeste ze svim ted uz byvalim pritelem chteli jsme si uzit. pomalu me svlekal a ja mu rekla ne podprsenku ne vyteklo… nenechal me domluvit a rekl neboj ja z toho nevytecu. dostala jsem vybuch smichu ale zaroven jsem se citila trapne ze si mysli ze ja si myslim ze se udela jen prsou :-D.ja totiz kojila a obcas my vytekalo mleko :-D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
976
9.7.13 18:19

A pak teda jedna perlička, ale ne při sexu: v 6+3 po potvrzení srdíčka jsem dostala průkazku a fotečku našeho flíčku. Zrovna tu byla přítelova ségra z Itálie na návštěvě a večer byli u nás. Miláček se chtěl pochlubit a z ložnice na mě vola: „zlatí, kde máme techničák na prcka?“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
9.7.13 18:28
@Anonymní píše:
Byl horký večer, mazlili jsme se ve vaně, ptala jsem se ho, co by si přál (v sexu, že bych mu to splnila), a on že pivo… A byl konec :-)
:mrgreen: :mrgreen: Jako bych slyšela mého
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
9.7.13 18:28

@Lejaa Tak to mě fakt nenapadlo. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
9.7.13 18:29

@wery85 to je pěkný. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
9.7.13 18:30

Techničák na prcka je fakt super :palec: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
9.7.13 19:20

Manžel mi předevčírem říká (byla jsme v koupelně a trhala si pinzetou nějaké chloupky): Přestaň si trhat ty chlupy z bradavic a pojď spát. Nestačil uhýbat pohlavkům :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.7.13 21:56

Tak manzel zabil sex minuly tyden. Koupili jsme lihen na kurata a hned jsme ji zacali testovat. Asi za dva dny jsme si udelali hezkou chvilku, kdyz tu manzel prohlasil: „Potrebuju otocit vejce.“ Smala jsem se dalsich cca 30 minut.

• Citovat
  • Upravit
16557
9.7.13 22:36
@WERISKA píše:
Ahoj holky, zajímalo by mě jak jsou na tom vaše drahé polovičky. Zda se jim podařilo ve chvilce romantiky, něžností atd.. říct nějakou blbost, ze které by se vám chtělo brečet, nebo smát.
Včera jsem po sprše lehla na gauč úplně mrtvá, všechno mě bolelo. Přítel přišel a sám od sebe mi začal masírovat chodidla.Bylo to fakt super. Říkala jsem mu jak je úžasný a šikovný a když jsem pronesla, že mu jsem opravdu vděčná-tak pronesl-ˇchceš asi odrbat plísen, že jo? 8o 8o :mrgreen: :mrgreen: No bylo po romantice, ale nařehtala jsem se jako blázen.
Tak by mě zajímalo, jak je to u vás? Máte taky něco? :mavam:
:mrgreen:Tak to je dobrý :mrgreen: :palec: Bych mu dala plíseň :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí