Superfit -ledové nohy 3leté dcery

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Run
20807
5.1.16 18:14

@missah D.D.step jsou široké hodně. Ale ve větších číslech už bohužel nebývají tak ohebné… Mám tu jedny připravené na jaro - velikost 30, tak můžu šířku změřit. Stejně je asi pošleme dál, protože jsem se jaksi zhlédla v barefootech a dost pochybuju, že D. D. Step nošením změknou natolik, aby mě to uspokojilo. Ale na šířku super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
missah
5.1.16 18:19
@Bobby píše:
@missah je to model od modelu s tou ohebnosti-maji ruzne typy podrazek. Ale syn ma klasickou nohu a sedi mu skvele :-)

Takže koupit pres net je sázka do loterie. No dost o nich přemýšlím na jaro. Jde mi hlavně o tu ohebnost. Par let chodila ve Faře a co přičuchla k jinému typu bot, tak tvrdé nechce

• Citovat
  • Upravit
15074
5.1.16 18:22
@Run píše:
@missah D.D.step jsou široké hodně. Ale ve větších číslech už bohužel nebývají tak ohebné… Mám tu jedny připravené na jaro - velikost 30, tak můžu šířku změřit. Stejně je asi pošleme dál, protože jsem se jaksi zhlédla v barefootech a dost pochybuju, že D. D. Step nošením změknou natolik, aby mě to uspokojilo. Ale na šířku super.

i u těch větších je to model od modelu, dcera má dvoje-celoroční (vel. 31) i zimní (vel. 32) a oboje jsou ohebné hodně slušně (s pravým BF to soutěžit ještě nemůže, ale přibližuje se to myslím dobře). I šířka asi dobrá, ale holka má hubenou nožku, štíhlý kotník a nízký nárt, ta plave i v opravdu úzkých botách:-) Syn má DD zimní vel. 26 a sedí mu dobře, jeho nožka taky nepatří mezi oplácané.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
missah
5.1.16 18:22

@Run
30 zrovna nosí. A nemáš srovnání alespoň s pediped. Ty má hodně ráda. Barefoot jsem ji taky chtěla na jaro konečně pořídit, ale většinou končí velikostně tím co má teď.

• Citovat
  • Upravit
650
5.1.16 18:27

@Micink ja som zistila, ze su 2 druhy topanok na zimu od superfit. Tie prve cierne na obrazku su na viazanie, a dcera mala v nich minuly rok zimne nohy tak sme museli kupovat ugg od superfitu. Tento rok sme jej kupili tie fialove v druhom obrazku a tie su teplejsie - v tych studene nohy nema. Tie druhe su v lepsej kvalite.

na viazanie su aj lacnejsie. Stoja 1200 Kc
http://thumbs.ebaystatic.com/…760862_1.jpg

a tieto na suchy zips su za 2200 Kc
http://cdn-grz-at-08.humanic.net/…6120.png.jpg

Příspěvek upraven 05.01.16 v 18:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101720
5.1.16 18:31

@missah D.D.Step patří mezi ty celkem široké, kupuju je oběma dětem, mají celkem široké nožičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
779
5.1.16 18:32

@Xsenova presne tu druhe dcera Na, Jen Na tkanicky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
650
5.1.16 18:34

@Micink no tie na tkanicky su tenke - su lacnejsie - stoja 1200 Kc :roll: teda lacnejsie ako lacnejsie.

Příspěvek upraven 05.01.16 v 18:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8142
5.1.16 18:35

Ja koupila malemu Fare, jsou vevnitr takove chlupate. Davam mu tenkou ponozku a nozicky ma krasne teple.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tartaletka
5.1.16 18:56

Prvnímu dítěti jsem koupila Superfity, noha zmrzlá, tak jsem koupila Keen, za mě úplně nejlepší boty, co jsme kdy měli, dražší záležitost, ale když se chytne akce, tak okolo toho 1000 v pohodě.

No a druhé dítě Superfity zdědilo, byly úplně nové a nohy v nich mělo teplé. Jen dodám, že první má úzkou drobnou nohu, druhá spíš buclatější.

Jinak mi bylo řečeno, že se do funkčních bot nemá dávat čistá bavlna, ale příměs.

• Citovat
  • Upravit
Run
20807
5.1.16 18:59

@missah s Pediped srovnání nemám, ale šla jsem se podívat a musím přiznat, že v nějakém barefoot pomatení jsem je asi odsoudila předčasně. Šířka je skoro 7,5 cm a jasně, že nejdou srolovat, ale podrážka se dá krásně promáčknout, takže cit v nich mít bude a jsou celokožené, takže určitě změknou. Já si teď objednala Vivo, se slevou, i tak je to děsný. A upřímně i když mají teď slevy, tak 1200 za tenisky pro dítě je mazec. Ale zase na FB ty prodeje i nošených barefoot bot jedou. No uvidíme, jestli jí vyskočí noha tak koupím asi čisté bare i jí, jestli ne, bude nosit ty D. D.Stepy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
5.1.16 19:02

Já jsem hlavně velký zastánce více párů bot. Nikdy nenosí jen jedny. Na jaro/léto/podzim míva i patery, no loni snad osmery, ale to už fakt nestihne využít. Na zimu minimálně dvoje. I tím noha pracuje a trénuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
missah
5.1.16 19:25
@Run píše:
Já jsem hlavně velký zastánce více párů bot. Nikdy nenosí jen jedny. Na jaro/léto/podzim míva i patery, no loni snad osmery, ale to už fakt nestihne využít. Na zimu minimálně dvoje. I tím noha pracuje a trénuje.

Já taky. Mají každá tak 4 páry zimních bot. 7,5 bude přesně pro starší. Děkuji.

• Citovat
  • Upravit
9066
5.1.16 19:36

Pokud chces typ jako superfit, tak doporucuji Viking, jsou trosku širší a teplejší, maji ovcí vlnu v zatepleni ;) anebo holt teple botky ze sportu typu keen, merrel, columbia atd. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
5.1.16 19:40

@missah 4 páry zimních, tak to jsem žabař :mrgreen: To bych se nedoplatila, to jen v případě, že jí noha vyskočí i přes zimu.. A jinak na to příští rok už kašlu, letos nosila tenisky i v prosinci, takže příští rok vyloženě zimní nekoupím, spíš nějaké nepromokavé celoročky a pak se uvidí. Jestli je opravdu zima měsíc, dva, tak je to moc a to stačí nějaké obyčejnější sněhule.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková