Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
@missah 4 páry zimních, tak to jsem žabař
To bych se nedoplatila, to jen v případě, že jí noha vyskočí i přes zimu.. A jinak na to příští rok už kašlu, letos nosila tenisky i v prosinci, takže příští rok vyloženě zimní nekoupím, spíš nějaké nepromokavé celoročky a pak se uvidí. Jestli je opravdu zima měsíc, dva, tak je to moc a to stačí nějaké obyčejnější sněhule.
@Run
No dost mi to letos ujelo. Příští rok jsem si řekla jen 2je!!! Mladší už vyrostla z jedněch kozaček. Pak mají do divadla (chodíme často). Pak do školky. Pak, že maminka nemohla odolat:) Hlavně ty Pediped, jsou tak krásné.
@Xsenova aha to me nenapadlo, ze v nich je takovy rozdil, to pani prodavacka nerekla, rekla Jen tkanicky-suchy zip
@Micink jsem na FB ve skupině Barefoot nejen pro děti, je tam spousta odkazů na slevy, hromadné objednávky a je tam i super bazar, spousta lidí objedná i ze zahraničí více velikostí, nechá si jen jednu a zbytek tam nabídne. Teď jsem tam natrefila na nenošené Vivo, místo cca 3500 za 2000. Pro mě. Dětské teď moc neřeším, zimní má a jarní ještě nikde naskladněné moc nejsou. I když asi si nechám ten kompromis (D.D.Step) a vyloženě bare jí pořídím sandálky a po létě je vynosí ještě jako bačkory do školky.
@Micink píše:
@Run try jo barefoot docela drahe a kde je kupujete?
občas se dá využít hromadné objednávky a slev ze zahraničí (skupinka na fb) jinak se daji kolem těch 1500,– sehnat…některé značky i míň…a pak se dají dobře prodat
@missah píše:
@Run
No dost mi to letos ujelo. Příští rok jsem si řekla jen 2je!!! Mladší už vyrostla z jedněch kozaček. Pak mají do divadla (chodíme často). Pak do školky. Pak, že maminka nemohla odolat:) Hlavně ty Pediped, jsou tak krásné.
Jo, chápu
Teď jsem si uvědomila, že vlastně taky měla ještě kozačky, tak to jsme na třech kusech zimních, tak ono je to asi všude stejný. Taky si říkám, příští rok už ne. Ale to jsou, boty do horšího počasí, plátěné na léto, sandálky k sukni, sandálky sportovní a do vody, pak chce balerínky, holinky, něco jen tak na zahradu, pak nějaký co se prostě nemůžu ovládnout, pak něco babička, tatínek atd. atd. ![]()
@Bobby jo je super, já už ani na netu nic nehledám, koukám už jen tam ![]()
Kdyz we zeptam obecne co je za vas nej bota, a bych se inspirovala az budu na jare kupovat celorocni kozene, bez ohledu na cenu?
Univerzální nejlepší bota neexistuje. Moje malá ma velmi širokou nohu v prstech ale drobné a nízké narty. Jiné dítě ma zase vysoké narty. Některé děti mají nohy úzké. Takže fakt neexistuje jedna dokonalá bota.
@Micink píše:
Kdyz we zeptam obecne co je za vas nej bota, a bych se inspirovala az budu na jare kupovat celorocni kozene, bez ohledu na cenu?
všeobecná asi není…záleží jaká je noha…já budu kupovat celoročky Kidofit nejspíš