Superfit -ledové nohy 3leté dcery

Napsat příspěvek
Velikost písma:
779
5.1.16 21:32

@Run kdyz jdete kupovat boty Na co vsechno koukate? Kolik je idealni nadmerek, kdyz dite stoupne Na stelku a ma byt i " nadmerek" do sirky? Trochu hloupy dotaz Na to ze ma dcera uz tri roky, myslela jsem ze superfit je jistota a zaruka kvality :think: a da se dobre zmerit noha doma a pak koupit na netu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
5.1.16 21:55
@Micink píše:
@Run kdyz jdete kupovat boty Na co vsechno koukate? Kolik je idealni nadmerek, kdyz dite stoupne Na stelku a ma byt i " nadmerek" do sirky? Trochu hloupy dotaz Na to ze ma dcera uz tri roky, myslela jsem ze superfit je jistota a zaruka kvality :think: a da se dobre zmerit noha doma a pak koupit na netu?

Nadmerek do sirky na kazde strane 2mm…do delky tak 1,5cm..divam se na misto pro prsty, na ohebnost a hlavne zadnou tvarovanou stelku, zvyseny podpatek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
5.1.16 21:56

@Micink jo a kupuji jen pres net na zaklade dobreho zmereni nohy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
6.1.16 07:36

@Micink Schválně zkuste doma malou postavit na vložku ze Superfitů - lze určitě vyndat, někdy hůře, ale jde, já si pomáhala příborovým nožem. A uvidíte ;) Malý leze přes vložku malíček i palec. Stejně tak ve valné většině tenisek. Má to bohužel po mě :roll: Máme malíček úplně otočený a prsty hodně od sebe. Já vlastně nejsem celý život schopná koupit si elegantní obuv, do většiny se vůbec nenacpu ani do čísla 42 a to právě kvůli šířce. Takže ačkoliv na délku mám max 40 na šířku nemám šanci. A právě barefoot na tohle myslí, špička je velmi široká. Jinak kupuji i přes net, ale každý rok si říkám, že už to neudělám, protože už jsem několikrát šlápla vedle. Naštěstí se pak boty zase dobře prodaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
6.1.16 07:39

Superfit jsou určitě kvalitní boty, jsou vcelku ohebné, v goretexových může stát v louži a ani si toho nevšimne, ale bohužel jsou úzké. Dělají i širší (w - je to označeno přímo na vložce) ale upřímně já moc rozdíl nevidím a mému dítěti to stejně není dost široké. Jinak já koukám hlavně na ohebnost - i do stran, co nejširší špičku a vhodný nadměrek. Klidně beru i s pevným opatkem, nejsem nijak militantní barefooťák. Nebo i kotníčkové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
catie
6.1.16 07:55

@Micink superfit jsou vyborne pro deti s uzsi nohou. Dcera v nich nikdy zmrzla nebyla, ale ma dost uzkou nohu. Zaujaly me ty teple ponozky - ty mela jako jedinou vrstvu, nebo mela normalni ponozky/puncochy a na nich jeste teple? Protoze paradoxne cim vice je na noze vrstve (proste cim mene mista ma v bote), tim se noha hure prokrvuje a je zima. Takze bych zkusila dat jen jednu vrstvu - ponozka, nebo puncocha. Jestli ma dcera nohu spise sirsi a na ni tlustou ponozku, tak je mozne, ze mela studenou nohu z tohoto duvodu.

Nejlepsi bota neexistuje, zalezi na siri nozky, vysce nartu. Celkove se pri nakupu divam na sirku (vytahnout a postavit na vlozku), jak sedi pres nart, ohebnost podrazky a komfort boty. Na nadmerek hledim az nakonec, protoze u konkretni boty, ktera splnuje vyse uvedene, pak staci rozhodnout se mezi velikostmi.

• Citovat
  • Upravit
15074
6.1.16 09:13

Superfit jsou pro děti se 3-4 prsty:-) I pro úzké nohy, mají úzké špice prostě a prsty nepracují. Stačí se po čase podívat na otisk chodidla na vložce. Ale některé modely jsou přijatelné i pro normální nožky, chce to hodně hledat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
6.1.16 09:49

Ahojda, take by me zajimaly pekne nebarefoot botky, neco jako Superfitky, jen o par mm sirsi :think:
Starsi dcera ma ultra uzkou nohu a absolutne nic jineho nez Superfitky mit nemuze, i na doma ma od nich backorky, protoze se vsech ostatnich se ji vyzouva noha (a fakt ma na vlozce misto vedle prstu, proste dlouha uzoucka noha).
A vzhledem ke spokojenosti jsem je kupovala i mladsi, ta ma take relativne uzkou nohu - prsty ve vlozce neprecuhuji, ale neni vedle nich centimetr jako u starsi. Tak hledam cokoli podobne ohebneho a super zpracovaneho s goretexem (starsi kupuju leta celorocky superfit s gtx) a nenachazim :nevim: Nevite nekdo? Nebo nemate zkusenosti s Richter, Viking, Primigi atd.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
6.1.16 11:57

@Aliik některé modely Primigi by se daly slušně použít-v eshopu (je i kamenný krám) plzeňské obuvi U Beránka jsou uvedeny jako BF, i když nálepku nemají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
6.1.16 12:57

@Aliik Primigi super, loni je měla a fakt skvělý, ale nebyl to klasický model sněhulí nebo sportovních, byly takový nazouvací, i v bf skupině jsou chválené jako dobrý kompromis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
6.1.16 12:59
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
6.1.16 13:00
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
6.1.16 13:01

My měli ty první, u těch druhých vypadá ta podrážka mohutná, ale není, máme teď velmi podobnou u Ecco bot a ačkoliv to působí traktorově, ve skutečnosti jsou velmi ohebné. Jen ta špička je samozřejmě zvedlejší než u toho prvního typu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
6.1.16 13:02

Sorry za ty velký obrazy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1908
6.1.16 13:19