Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Dobry den, 3 leta dcera po dvou hodinach venku mela ledove nohy. Mela teple ponozky a je tu asi -2 st. Poradite boty v kterych hypo opravdu teplo? Ma zimni s goratexem. Dekuji
A co vlozky s ovci vlnou nebo tak neco?
Prcci maji Oshkosh a spokojenost, ale v CR asi moc nejsou.
@Micink superfit jsou hrozne uzke boty. Dle me je ma na sirku male a noha se tolik neprokrvuje. Proto ty ledove nohy
Můžou být malé nebo úzké. Ale malá to má po mě, má ledový, mokrý nohy po většinu roku. Neřeším. Měla už boty s ovčí vlnou, kožené, textilní, s membránou, bez a je to pořád stejné.
@Micink Letos jsem také chtěla kupovat superfity, rozmluvili mi to, že už nejsou to, co bývaly, už je vyrábějí v Číně…tak možná i proto ![]()
Dcera má ze Superfitů také ledové nohy. Letos jsem koupila Geox, jsou širší a zatím dobrý. Hodně teplé jsou Merrelly, dcera v nich chodí ke koním, pokaždé má nohy jak kdyby je vyndala z krbu
http://www.merrellstore.cz/…f-kids-95754?…
@Micink píše:
@Bobby jake boty tedy kupujete?
Ja kupuji barefoot boty nebo jejich alternativy…(na zimu mame D.D.step).. Nejlepsi je v obchode vytahnout stelku a dite na ni postavit. Nebo doma v plne zatezi obkreslit, vystrihnout a vystrizek dat do boty.. Musi sedet..bota by mela mit i na sirku nadmerek- 2mm z kazde strany..
@Bobby
Můžu mít dotaz na ty D.D.step. Jak jsou na tom se šířkou? Starší dcera nemá nijak extra široké nohy, přesto většina bot je úzkých. Na šířku, má primigi i pediped, úplně akorát. Jinéjsou většinou úzké. Na D.D.step jsem zatim naživo nenarazila. Ale slyším na ně hodně chvály, zejména co se ohebnosti a váhy týče.
Příspěvek upraven 05.01.16 v 18:14
@missah je to model od modelu s tou ohebnosti-maji ruzne typy podrazek. Ale syn ma klasickou nohu a sedi mu skvele ![]()