Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
na ten saliciliovy olej bacha, kuze si na nej pry hodne rychle zvykne…
Já jsem u obou dětí použila jen dětský šampon Johnsons baby a obyčejnou dětskou žínku
. Hlavičku jsem namočila, dala větší množství šamponu (asi tak na dvojí mytí), pořádně napěnila, nechala cca 5 minutek působit a pak jsem to vymyla dětskou žínkou. Dítka sice měli hlavičku chvíli trošku červenou, ale šupinky se mi ani u jednoho už nikdy nevrátily. Původně mi doktorka radila všelijaké olejíčky a masti, ale nic nezabíralo. Teprve až to vymytí šamponkem a žínkou ![]()
Ahoj,
mně u obou mých dcer také žádné olejíčky nezabraly. Obě měly už jako mimča hodně dlouhé vlásky a šupinky z nich nešly vyčesávat. Bylo to dokonce horší a horší. Co mi ale nakonec pomohlo - každý den umýt vlásky šampónem Seba Med a pak pročísnout hřebínkem (kartáčkem dlouhé vlásky zkrátka nešly česat). Asi tak do dvou měsíců jsme měly pokoj.
ahoj
u nas to ma starsi dcera a mladsi to ma na oboci, na usi a na cela… zatim jsem nenasla reseni…
tak sem vyskoušela tu leniensku. aaaa dost se mi osvědčuje. není ani drahá. u nás v lékárně sem si nechala udělat 100 ml za 42 Kč což si myslím, že je krásná cena… takže já bych doporučovala skusit toto.. (ani nesmrdí
)
ahoj
Vojta to měl hodně, na hlavě krunýř a vypadal jak želva
Mudra napsala salicilový olej a do týdne to bylo pryč všechno. Klasika - hodně namazat, vyčesat, vykoupat a zas namazat.
Lucka