Suplementor - rady

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
8664
15.1.14 07:49

@lllka takto jsme to měly vyrobené s kámoškou před těmi 12 lety. Akorát jsme hadičku měly silnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1946
25.1.15 16:51

Mám dotaz ohledně čištění a údržby těch hadicek… Jak jste je myli popřipadne daji se sterilizovat? Za šest týdnu mám TP a u prvního syna se nám nepovedlo kojení protože mu uz v porodnici dali flašku a on pak nechtěl makat u prsu ale teď se nedám ale chci byt připravena na vše :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
25.1.15 18:28

@Marlej sterilizovat se to moc nedá, ty hadičky jsou moc tenké. Ale dají se koupit náhradní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
25.1.15 19:14

Hadicky se nesterilizuji, po pouziti se proplachnou, stejne se po nekolika pouziti lamou - par jsem jich koupila na www.pilulka.cz (ted koukam, ze na pilulce uz neni CN-01, ale cevka CV-01 ). Na ten prvni nejvetsi napor by asi stacila strikacka - i kdyz ta hadicka je samozrejme idealnejsi.
Ja bych asi jako hlavni videla - mit pripraveny kontakt na laktacni, a nejakou maminku, ktera by te podporila kdyby bylo ouzko :),… treba jestli mas dostupnou podpurnou skupinku :) - krom techniky i psychika dela neuveritelne veci, laktacni pripadne treba zkoukne pusinku ditete a podobne individualitky.
Preji hodne stesti, ať se zadaří :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna