Sušička prádla

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9454
30.8.10 14:24
farska píše:
mikitaa píše:
tak dovi jak to je u nas…terezka roste…tak mozna me prijde ze roste o to rychleji kdyz susicka zmensuje :mrgreen: pritel si nestezuje…a rifle mam pak taky jak na me usity..te fakt…ale to bylo aji kdyz sem je nechala na slunku…akorat ze pak byly tvrdy a takhle jsou kraaasne mekoucky .-)
No,je fakt,ze ja mam ted stejne po porodu pocit,ze se mne zmensilo uplne vse-ale za to susicku vinit nemuzu,holky :think: :think: :think: :evil:

prave ze muzes :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1580
30.8.10 14:24
farska píše:
Vichrice píše:
Farska :lol: To pak budu chodit krásně barevná :D
Myslela jsem to tak, že dávám sušit dohromady jen to, co dohromady peru :) TAkže podobné barvy :) Ale takhle červená a bílá.. hmmm, to bych byla krásně růžová kočka :lol:
Ale jinak teda já peru dohromady červenou, zelenou i černou. Asi každý má cit proto, co prát dohromady :wink:
Kazdy NEMÁ :lol: :lol: :lol: :lol:
Ale co-i ja se to naucila :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: stane se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
30.8.10 14:29

Loucim se a jedu vyrizovat doo okresniho mesta dulezite veledulezitosti ........ :wink: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:

SUSICKAM ZDAR :wink: :wink: :wink:

A tem ‚zkracovacim‘ obzvlast :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3011
30.8.10 14:30
Aspera píše:
Podle mě výhoda těch dražších je nižší spotřeba energie a hlavně suší při nižší teplotě tím pádem míň ničí prádlo

Holky, takže při výběru sušičky se mám zaměřit hlavně na co, tak aby splňovala výše uvedené, tj. nižší spotřebu a „šetrné“ sušení :?: Jaká třída A+ nejméně? S tepelným čerpadlem? Nebo poradíte přímo Typ :?: :wink:
 Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1580
30.8.10 14:33

Ještě tip nejen do sušičky, ale i do pračky :) Ponožkové kolíčky :) Koupila jsem si značku Sockodiles a spokojenost největší :) A taky speciální koule do sušičky, které mají načechrávat oblečení a sušit kratší dobu. Zatím mi to teda ušetřilo na 45min.sušení cca 4 minuty :)
Ale chtěla bych se ještě zeptat, zda používáte nějakou vůni do sušičky. Nepoužívám voňavé prací prostředky, tak by se mi něco voňavého na ručníky a povlečení líbilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9797
30.8.10 14:47

Zdravím, koukám, že máte zajímavou diskusi:-) nedočítám ale všechno. Chtěla jsem se zeptat, uvažuji o koupi sušičky taky, protože mám neskutečný problém se sušením :cert: kvůli sousedům…jenže máme malý byt, takže pokud bych kupovala sušičku, tak jedině kombinace pračka+sušička. Má někdo podobnou zkušenost? Prý se to moc nedoporučuje, jenže já nemám jinou možnost :-? díky za názory!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
30.8.10 14:47

Někde jsem četla, že usušení v sušičce nižší třídy vyjde i na 40 Kč. Nevím, kolik tojí usušení mně, ale věřím tomu, co se všude píše, že kondenzační sušičky s tepelným čerpadlem sežerou až o polovinu méně energie. Však mrkni na net, jak velké rozdíly jsou ve spotřebě energie, jež uvádějí výrobci. Tak třeba ta moje žere 1,9 kWh. Jiné žerou i 5kWh, takže i dvojnásobek - a to už je pak asi dost znát, když přijde vyúčtování za energie ;)
Já jsem si raději připlatila, koupila sice sušičku dražší, ale zato šetrnější k prádlu a navíc šetřící energii. Jsem maximálně spokojená a dneska si bez ní domácnost představit nedokážu. Na super věci si člověk zvyká snadno ;)
Mám tuto http://www.mall.cz/…atherm-59850 i s tím mezikusem, který se dává mezi pračku a sušičku. SKvělá pomůcka!!! Rovnou na něm prádlo poskládám a odnáším do skříně (teda kromě manželových triček - ta musí být vyžehlená do posledního minipidiskladu ;) :zed: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
30.8.10 14:52
andy01 píše:
Zdravím, koukám, že máte zajímavou diskusi:-) nedočítám ale všechno. Chtěla jsem se zeptat, uvažuji o koupi sušičky taky, protože mám neskutečný problém se sušením :cert: kvůli sousedům…jenže máme malý byt, takže pokud bych kupovala sušičku, tak jedině kombinace pračka+sušička. Má někdo podobnou zkušenost? Prý se to moc nedoporučuje, jenže já nemám jinou možnost :-? díky za názory!

to radej sus na balkone nez tu kombinaci - to te bude stat min penez i nervu…jinak susicka se da vrznout na pracku nahoru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9797
30.8.10 14:58

No, to já právě nemám ani balkon:-(( a jsme v přízemí a navíc jen 2+1. Pračku můžu mít jen na otevírání zezhora, jiná se mi tam nevejde.-((( doteď jsem sušila v sušárně, ale někteří sousedi jsou neskutečný prasata a bezohlední, že to tak musím napsat. Takže přes léto to vozím k mamce na zahradu, jenže když je ošklivě, tak mám akorát sušák domů, jenže tam to schne dlouho:-(( a sušička na pračku? To by v malé koupelně vypadalo asi taky blbě :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
30.8.10 15:02

s tou kombinaci ale budes fakt akorat s odpustenim nasrana…blbe to susi blbe to pere…proste jak cokoliv v kombinaci..sice to dela oboji ale ani jedno poradne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9797
30.8.10 15:03

toho se právě bojím :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Peo
6738
30.8.10 15:05

Vichřice, ty ponožkové kolíčky - to se jen před praní sepne, abys to pak nemusela hledat? Bo jak to funguje? :roll:
Holky a to prádlo se vám teda zmenšilo, jen když bylo nové a poprvé sušené, nebo třeba i staré (už několikrát vyprané a sušené normálně na sušáku) po první sušení v sušce?
Taky jsem si pěkně plánovala, že si koupíme mezikus a ušetřím místo, jenže jsem nevěděla, že se to musí přidělat pak ke zdi. To u nás nejde, takže budou holt vedle sebe, jen bude v koupelně u vany trochu těsno. Ale zase by mohlo být trochu teplíčko :mrgreen:
Jo a můžete mi ještě poradit, máte pračku i sušku v jedné zásuvce? Vím, že to záleží na kolik Ampérů je to dimenzováno, ale i tak..my máme totiž jen jednu zásuvku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1580
30.8.10 15:19

Peo,
mám ty kolíčky dané u koše na prádlo a jak je špinavé sundáváme, tak hned sepínáme a hážeme do koše na prádlo.Pak dám prát, vysuším a jsou hezky napárované :)
Hned po sušičce a myčce nádobí dokonalý vylepšovák :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Peo
6738
30.8.10 15:24

Vichřice, to vypadá super, jenže moje drahá polovička má často problém ponožky vůbec do toho koše donést, takže nějaké spínání by asi nedopadlo..ale trenýrky už jsme nacvičili, ty už nám v obýváku na zemi neleží :mrgreen: naštěstí moje pračka není zase až tak žravá a to co sem tam sežere, pak po čase zase vyflusne..jen mi nejde do hlavy, že to dokáže vyflusnout z koupelny třeba až do ložnice :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1580
30.8.10 15:27

V tomhle jsem byla bezkompromisní ;) co nebylo na kolíčku, to jsem nevyprala ;) a když nebylo v čem chodit, tak seděl u koše na prádlo a ty špinavé ponožky pároval :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí