Sušička prádla
- Fotoalbum (3)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Pokud mas noční proud tak na spotrebe tak moc nezalezi jako když platis za kwh 5kč
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MartinKa36 píše:
Pokud mas noční proud tak na spotrebe tak moc nezalezi jako když platis za kwh 5kč
mám, ale i tak se mi nepodaří pokaždé sušit na noční prud. Chodím do práce a už je právě čím dál víc složité to zkloubit s tím, aby myčka, pračka i sušička fungovaly vždy jen na noční proud. Prodo vždy kupuji spotřebiče A+, A++
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@3HE taky máme noční proud. Moje nejoblíbenější tlačítko je odložený start ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@matkabagristy píše:
@3HE taky máme noční proud. Moje nejoblíbenější tlačítko je odložený start
a co po ránu? nOČNÍ PRoud končí v pět hodin ráno, takže min.do sedmi tam prádlo bude čekat.. a myslím, že i déle - třeba do 9hod. než dojdu ze školky.
to bude pomačkane.
jak to děláš v praxi ty?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Znáte Bauknecht? Dnes mi to prodavač nabízel - prý jedničková řada Whirpoolu - pro Německo - takže prý kvalita… a 5letá plná záruka v ceně. cena kolem 13tis. 8kg A++
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@3HE píše:
a co po ránu? nOČNÍ PRoud končí v pět hodin ráno, takže min.do sedmi tam prádlo bude čekat.. a myslím, že i déle - třeba do 9hod. než dojdu ze školky.
to bude pomačkane.jak to děláš v praxi ty?
pomačkané nebude.. mě se tam dneska válí prádlo od cca 6:00 kdy bylo dosušeno.. A stačilo ho jen poskládat a vypnout ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@3HE píše:
Znáte Bauknecht? Dnes mi to prodavač nabízel - prý jedničková řada Whirpoolu - pro Německo - takže prý kvalita… a 5letá plná záruka v ceně. cena kolem 13tis. 8kg A++
neznám, ale zní to dobře ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@brulinka píše:
pomačkané nebude.. mě se tam dneska válí prádlo od cca 6:00 kdy bylo dosušeno.. A stačilo ho jen poskládat a vypnout
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Však já si to vyzkouším.. při nejhorším budu sušit ve dne… proot chci nízkou spotřebu, ať se nemusím tolik ohlížet na energii.
dnešní průzkum v obchodech - opět všichni propagují AEG - jako německou jedničku.
spolu s AEG - bOSH a Siemens - ale u Siemensu prý až nad 20tis.
Whirpool, Elektrolux - dvojková řada…
Beko - někde mezi.
Mě se podle programů líbí nejvíce beko, podle vzhledu AEG. Bosh má špatné programy. Na Siemens nemám prašule…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aeg so 15000 nemá osvěžení.. n netu ho sice uvádějí, ale pročetla jsem návody k použití a v nich to není. Internet snese všechno…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@brulinka píše:
neznám, ale zní to dobře
http://susicky.heureka.cz/…specifikace/#…
nabízí mi ji ale v setu s pračkou - pračka 1600otáček… celkem cena 25000.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@matkabagristy píše:
@3HE my máme noční proud 20 hodin denně
tak to máte úplně jinou taxu… topíte elektřinou?
my máme noční proud odpoledne od 15-18hod. a v noci od půlnoci do5hod. Musím prát a sušit v této době.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@3HE topíme elektřinou, máme podlahovku. Denní proud máme 2-3, 8-9, 14-15, 18-19. Snažím se to hlídat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit