Sušička prádla
- Fotoalbum (3)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Mám myčku i sušičku. Necelý rok. Kolik to vezme je mi jedno, budeme mít 4 děti,manžel často pere oblečení do práce, já donedávna taky,teď peru věčně něco pro mimco..takže já to kvituju moc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Malike píše:
to je jedine plus ty chlupy…jinak teda,co se týče žehlení…tak žehlene prádlo je prostě žehlene…a to je i vidět zda žehličkou nebo parním generátorem.
nicmene jsem uvažovala o pračce se sušičkou na zimní období…abych nemusela používat sušák doma
Když jsem vybírala sušičku, narážela jsem na kritiku praček se sušičkou v jednom. Nejčastěji psali, že je to jako šampón a kondicionér v jednom, ani jedno top. Když se něco rozbije, nefunguje ani jedno. Sušička mi prádlo opravdu vyžehlí a následně to hezky složím. Pokud jde o košile s límečky, v naší domácnosti se nevyskytují, tak nemůžu posoudit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MartinaCV píše:
Když jsem vybírala sušičku, narážela jsem na kritiku praček se sušičkou v jednom. Nejčastěji psali, že je to jako šampón a kondicionér v jednom, ani jedno top. Když se něco rozbije, nefunguje ani jedno. Sušička mi prádlo opravdu vyžehlí a následně to hezky složím. Pokud jde o košile s límečky, v naší domácnosti se nevyskytují, tak nemůžu posoudit.
tak asi záleží na cenovou relaci..předběžně jsem koukala na heureku kde je ta kombinace a recenze dobrý.. ale šla bych do toho zatím jen za předpokladu,že se moje pračka rozbije…zatím mam tady roztaženy sušák a za hezkeho počasí to jde ven
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MartinaCV píše:
Hlavně je blbý, že když je to v jednom, tak se během sušení nemůže dát prat další pracka. Já třeba vyperu 5 praček denně, vysusim, večer prejedu zehlickou a mám na týden klid. Teď jsme se prestehovali a nemám ještě zapojenou susicku a jsem vyrizena. Prádlo je tvrdé, hnusne, žehlit musím pořádně a dlouho.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Malike píše:
tak asi záleží na cenovou relaci..předběžně jsem koukala na heureku kde je ta kombinace a recenze dobrý.. ale šla bych do toho zatím jen za předpokladu,že se moje pračka rozbije…zatím mam tady roztaženy sušák a za hezkeho počasí to jde ven
Zaplať Bůh, že mám éru sušáku už za sebou. Zrovna dnes jsem si říkala při pohledu na něčí povlečení na balkoně v tom mrazu, že to musí být šílený čekání na uschnutí a taky toho prachu ze sušáku. Ta sušička to všechno sebere. Je to příjemný mít rychle vyprané, suché a ve skříni. To samé myčka. Oba vynálezy bych ocenila Nobelovkou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MartinaCV Tak já mám 2v1 a nemůžu si stěžovat, možná jediné co mi trošku vadí je, že si bere vodu, když suší. Ale tak to 2v1 prostě mají . Pokud se rozbije, no tak nebudu pár dní prat, než se zase opraví. Neměla jsem na samostatnou sušičku místo a když se mi rozbila pračka, tak koupě 2v1 byla jasná volba. Ráno, než odjíždím s dcerou do školky, tak zapnu pračku, nastavím rovnou sušení a než se vrátím i z nákupu, mám vypráno i usušeno… Nemusím nikam nic přendavat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MartinaCV píše:
Zaplať Bůh, že mám éru sušáku už za sebou. Zrovna dnes jsem si říkala při pohledu na něčí povlečení na balkoně v tom mrazu, že to musí být šílený čekání na uschnutí a taky toho prachu ze sušáku. Ta sušička to všechno sebere. Je to příjemný mít rychle vyprané, suché a ve skříni. To samé myčka. Oba vynálezy bych ocenila Nobelovkou
Tak na tom se shodneme
Nobelovkou pro toho, kdo vymyslel myčku, sušičku a vlhčené ubrousky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MartinaCV píše:
Zaplať Bůh, že mám éru sušáku už za sebou. Zrovna dnes jsem si říkala při pohledu na něčí povlečení na balkoně v tom mrazu, že to musí být šílený čekání na uschnutí a taky toho prachu ze sušáku. Ta sušička to všechno sebere. Je to příjemný mít rychle vyprané, suché a ve skříni. To samé myčka. Oba vynálezy bych ocenila Nobelovkou
tak já nevím,ale já mám povlečení i prostěradel dost,takže mi je jedno zda to schne den,dva…pravda,sušák tu v koutě straší ale je to jen na 3 měsíce.Ty chlupatiny z fenek ale pravda musím dolu dát válečkem
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, jako prádlo ze sušky je na omak paráda. O tom žádná. Ale já z té své nadšením zrovna neskáču. Vybírali jsme dle D-testu, nejlevnější nebyla.
Přijde mi, že je prádlo (hlavně utěrky a ručníky) s každým sušením znatelně tenčí. A také se nám nové oblečení vždy nepatrně zmenší ![]()
Bydlíme v bytě a když suším miminkovské prádlo, musím vždy ven - ty patentky z bodýček v ní dělají neskutečný rámus i přes zavřené dveře (za to ale suška nemůže).
Jinak prádlo voňavé, měkoučké. nevytahuji hned, proto žehlit musím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vertunka píše:
Hlavně je blbý, že když je to v jednom, tak se během sušení nemůže dát prat další pracka. Já třeba vyperu 5 praček denně, vysusim, večer prejedu zehlickou a mám na týden klid. Teď jsme se prestehovali a nemám ještě zapojenou susicku a jsem vyrizena. Prádlo je tvrdé, hnusne, žehlit musím pořádně a dlouho.
Jj, to mě hned nenapadlo, protože mám pračku a sušičku zvlášť. A taky to praktikuju tak, že mi to na sebe navazuje. Výhoda taky je, že i v den, kdy potřebuju nějakou konkrétní věc, si ji během chvíle vyperu i usuším a můžu obléknout.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vertunka píše:
a nemáte doma tvrdou vodu? já nemusím používat ani aviváž a prádlo je ok
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kelliee píše:
Holky, jako prádlo ze sušky je na omak paráda. O tom žádná. Ale já z té své nadšením zrovna neskáču. Vybírali jsme dle D-testu, nejlevnější nebyla.
Přijde mi, že je prádlo (hlavně utěrky a ručníky) s každým sušením znatelně tenčí. A také se nám nové oblečení vždy nepatrně zmenší
Bydlíme v bytě a když suším miminkovské prádlo, musím vždy ven - ty patentky z bodýček v ní dělají neskutečný rámus i přes zavřené dveře (za to ale suška nemůže).
Jinak prádlo voňavé, měkoučké. nevytahuji hned, proto žehlit musím
Taky máme mimino a proto jsme i na sušičku spěchali a nic tu nemlátí. Ani se neztenčuje a nesráží. Máme AEG tu osmičkovou řadu. Na začátku jsem si musela vychytat, na jak dlouho sušit, aby to bylo suché akorát a nesražené. Když se to srazí, je to špatně zvolenou teplotou a délkou programu. Stalo se mi to poprvé, než jsem to vychytala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martinkaaa89 píše:
@Petrunka87 aha, a na kolik kg máš sušičku a nevadí odlišné barvy? No ja už letos kupovala el.desku no a + sušička, tak ať to není nášup a nemáme nedoplatek 5000
My máme AEG Lavatherm A++ na 9 kg prádla a máme větší otvor do bubnu (to samé u pračky AEG, to je vyloženě otvor XL) - to vše kvůli peřinám a polštářům, ráda si je vyperu sama, než to někam nosit. Když se mi mimčo v noci poblinkalo na můj polštář, ještě v noci jsem vracela polštář do postele zpět vypraný a suchý. Je to fakt výhoda. V zimě mi sušička zařídí i v bytě teploučko ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MartinaCV píše:
Taky máme mimino a proto jsme i na sušičku spěchali a nic tu nemlátí. Ani se neztenčuje a nesráží. Máme AEG tu osmičkovou řadu. Na začátku jsem si musela vychytat, na jak dlouho sušit, aby to bylo suché akorát a nesražené. Když se to srazí, je to špatně zvolenou teplotou a délkou programu. Stalo se mi to poprvé, než jsem to vychytala.
Jak jsem psala, to mlácení suškou není. Máme taky na 9 kg a málokdy je plná, cvočky prostě mají prostor, proto mlátí. Je to ale rambajz. S tím srážením nevím, je to možné, že též dělám chybu já a ne suška, suším totiž „na rychlost“.Málo kdy volím programy delší než 2 hodky
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit