Sušička prádla
- Fotoalbum (3)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Máte některá set pračka a sušička slim postavené na sebe? Jak jste spokojené?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kelliee píše:
Jak jsem psala, to mlácení suškou není. Máme taky na 9 kg a málokdy je plná, cvočky prostě mají prostor, proto mlátí. Je to ale rambajz. S tím srážením nevím, je to možné, že též dělám chybu já a ne suška, suším totiž „na rychlost“.Málo kdy volím programy delší než 2 hodky![]()
![]()
Já dávám v 99% program syntetika a dávám to na hodinu a půl a sražené to není. Poprvé jsem sušila na bavlnu a možná i moc dlouho a srazilo se. U té syntetiky na hodinu a půl si to někdy zkontroluju i dřív a když je suché, vypínám dřív. Srážení je určitě teplotou a příliš dlouhým sušením. Zkus si to na méně a kratší dobu. Dvířka si můžeš otvírat kdy chceš a kontrolovat. Určitě jde jen o vychytání té délky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@verujan nemám vyloženě set,ale mám v kuchyni pračku, užší a na ní sušičku, mezi nimi desku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My jsme dali sušičku provizorně do rohu ložnice. Budeme stavět a pak bude v domě technická místnost. Když se narodila na podzim dcera a byt byl plný mokrýho prádla na sušácích a všude vlhko, řekla jsem, že se sušička koupí i kdyby měla stát uprostřed obýváku. I tohle provizorium se zvládlo, nikomu nepřekáží, rychle jsme si na to zvykli a hlavně její přínos rychle smazal to vědomí, že je v ložnici.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@andelka83 co jsem tak koukala, tak hloubka slim pračky je 40 cm a slim sušičky 46,5 cm, tak jsem právě nevěděla, jak se to spojí tím mezikusem.
A jsi s nimi spokojená? Jestli můžeš porovnat s klasickou pračkou a sušičkou?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@verujan no já mám klasickou pračku LG a normální sušičku Beko. Nemám žádné slim varianty. Se sušičkou jsem spokojená moc.
Mám ještě vedle pračky myčku,takže deska vede nad myčkou a pračkou,vlevo mám teda odkládací prostor a vlevo u zdi je na tom ta sušička.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý večer, chci se zeptat, když sušička dosuší, musím prádlo hned vyndat? Co když to zapnu pozdě večer a nechám v sušičce do rána? Bude to smrdět? Díky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nekdy zapomenu nebo treba nestihnu pradlo vyndat. nesmrdi nic. pak to proste znovu zapnu na kratky program 20 min, ono se to znovu ohreje, nacechra a ja vyndam a slozim, zmackane to neni ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Smrdět nebude, když bude prádlo usušený. Poku tvoje sušička nemá funkci fresh, tak ji pak ráno znovu zapni, třeba na pár minut, abys to neměla pokrčený ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Smrdet nebude, ale muze byt pomackane, to pak staci projet na kratky program prohrat a znovu bude pekne ![]()
- Citovat
- Upravit
Osobně dávám odložený start, abych měla ráno při vstávání usušeno.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aspera píše:
Osobně dávám odložený start, abych měla ráno při vstávání usušeno.
A pokud dáte odložený start, tak prádlo nesmrdí?
zatím jsem neměla odvahu zkusit, tak se ptám na zkušenost. Říkám si, že když tam nechám prádlo x hodin mokré ležet, že to nebude zrovna koser?
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit