Sušička prádla
- Fotoalbum (3)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Určitě 2v1 ne. Jinak ja peru a susim vše i přes zákaz na cedulkach. Ještě jsem nic neznicila
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já nad koupí sušičky uvažuju už hodně dlouho, taky mám málo místa, ale co jsem pročítala diskuse, tak sušička zvlášť je rozhodně lepší.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
2v1 ne, jasně, jenže já prostě nemám místo, koupit samostatnou sušičku je naprostá nouzovka. To jedině kdyby ta spotřeba energií byla nesrovnatelně vyšší a to si myslím, že není. Ne když neperu tak často. Akorát té vody si 2v1 bere dvojnásobek, co jsem tak pochopila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Máme Bosch EcoLogixx 7, už tři roky a naprostá spokojenost. Stojí v kuchyni a na ní mikrovlnka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@rejžička prach a chlupy ti vezme i 2v1. Jen musíš pokazdy otrit dvířka a tu vnitřní gumu. Filtr ma taky a jednou za čas ho čistím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tichošlápek píše:
@rejžička prach a chlupy ti vezme i 2v1. Jen musíš pokazdy otrit dvířka a tu vnitřní gumu. Filtr ma taky a jednou za čas ho čistím.
Prosím tě a ty chlupy,prach jdou do filtru? Pak by to bylo v pohodě, nevadí mi čistit ručně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@rejžička píše:
2v1 ne, jasně, jenže já prostě nemám místo, koupit samostatnou sušičku je naprostá nouzovka. To jedině kdyby ta spotřeba energií byla nesrovnatelně vyšší a to si myslím, že není. Ne když neperu tak často. Akorát té vody si 2v1 bere dvojnásobek, co jsem tak pochopila.
No, já si myslím, že s energiemi to bude podobné jako, když máš dva spotřebiče. Jen o něco vyšší, protože asi samostatně se dá vyrobit kus, který bude mít menší spotřebu. Jinak nvm, proč by si měl brát dvojnásobek vody. Když sušička žádnou nepotřebuje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám 2v1 a funguje dobře. Jasně, pračka a sušička zvlášť by bylo lepší, ale když není místo, tak to práci odvede. Je potřeba počítat také s tím, že na sušení se do ní vejde méně prádla než na praní.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@rejžička píše:
Prosím tě a ty chlupy,prach jdou do filtru? Pak by to bylo v pohodě, nevadí mi čistit ručně.
Ne, tak 95% zůstane prave na tom gumovem těsnění. Zbytek je na dvirkach a jen absolutní minimum jde do filtru. Proste vždy po sušení otru gumu a sklo a az pak vyndam prádlo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tichošlápek píše:
Ne, tak 95% zůstane prave na tom gumovem těsnění. Zbytek je na dvirkach a jen absolutní minimum jde do filtru. Proste vždy po sušení otru gumu a sklo a az pak vyndam prádlo
Tak to je supr, aspoň vidíš, kolik tam toho bylo.
![]()
Prosím tě a poznala jsi hodně rozdíl? Zůstává v prádle (bez sušičky) vážně tolik prachu,chlupů,atd., jak se tvrdí?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@rejžička tak my mame kočky a psa, takže rozdíl je fakt hodně velký
nezůstane na tom prakticky nic ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@rejžička jo a vzhledem k tomu, kolik toho vždy setru z pračky, tak jsem za susicku fakt vděčná
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tichošlápek To jsi mi udělala radost
Máme kočku, dlouhostrstou a z těch chlupů všude už šílím. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@rejžička my máme jen jednu kočku, ale toho prachu je hodně. Čím přírodnejsi mat. tím víc prachu - logicky, jsou to vlastně ulamana vlákna. Já ji nechtěla, ale chlap mě ukecal a nelituju. Kup samostatnou, může stát klidně v rohu obýváku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit