Sušička prádla

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30317
26.12.19 00:00

Mě nezasmrádlo. Zasmrádlo jedinkrát, když jsem si řekla, že ty ručníky zapnu ráno a našla jsem je v sušce za 3 dny. To jely dvakrát pračkou, než to pustilo, ale jinak těch pár hodin do rána v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
26.12.19 06:36
@Aspera píše:
Mě nezasmrádlo. Zasmrádlo jedinkrát, když jsem si řekla, že ty ručníky zapnu ráno a našla jsem je v sušce za 3 dny. To jely dvakrát pračkou, než to pustilo, ale jinak těch pár hodin do rána v pohodě.

Super, děkuji za nazor, asi je načase to taky zkusit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
6.1.20 10:08

Zmuchlané prádlo

Ahoj, máme novou sušičku LG RC91V9AV2W, dle LG to nejlepší co je na trhu, ale bohužel prádlo z ní je vždy zmačkané. Ať vyzkoušíme jakýkoliv program, krátký či dlouhý vždy se fakt nedají např. tryčka jen tak vyskládat či pověsit na ramínko. Nějaký nápad?
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
6.1.20 10:31

@Beny44 nepřeplňuješ? Vyndáváš hned teplé?
Já mám LG nedávno novou a tahám to krásné rovné (dle mých měřítek) a hned skládám do skříně a to mám nějakou za 14 tis. Kč, rozhodně ne to nejlepší, co LG vyrábí. Suším zásadně na program smišené prádlo, který většinou trvá 1:10, jednou jsem ji však trochu přeplnila, na tento program sušil přes 2 hodiny (sama sušička si to protáhla) a prádlo trochu zmuchlané bylo, ale nic zásadního, i tak to šlo hned do skříně…

Ještě mě napadá, zda nejsi moc náročná, ono žádná sušička to nevysuší, tak že by jsi nepoznala rozdíl mezi sušičkou a žehličkou, jedna kamarádka žehlí i věci ze sušičky neb podle jejích představ to není a to má nějakou sušičku asi za 30 tis. Kč a velmi vychvalovanou značku a přitom mně to, co tahá ze sušičky, přijde v pohodě a nežehlila bych to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9319
6.1.20 10:33

@Beny44 bavlněné taky žehlím :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
6.1.20 10:37
@MP Evik píše:
@Beny44 nepřeplňuješ? Vyndáváš hned teplé?
Já mám LG nedávno novou a tahám to krásné rovné (dle mých měřítek) a hned skládám do skříně a to mám nějakou za 14 tis. Kč, rozhodně ne to nejlepší, co LG vyrábí. Suším zásadně na program smišené prádlo, který většinou trvá 1:10, jednou jsem ji však trochu přeplnila, na tento program sušil přes 2 hodiny (sama sušička si to protáhla) a prádlo trochu zmuchlané bylo, ale nic zásadního, i tak to šlo hned do skříně…Ještě mě napadá, zda nejsi moc náročná, ono žádná sušička to nevysuší, tak že by jsi nepoznala rozdíl mezi sušičkou a žehličkou, jedna kamarádka žehlí i věci ze sušičky neb podle jejích představ to není a to má nějakou sušičku asi za 30 tis. Kč a velmi vychvalovanou značku a přitom mně to, co tahá ze sušičky, přijde v pohodě a nežehlila bych to…

Určitě to žena vyndavá ještě teplé a nemyslím si, že jsme nějak cimprlich na kvalitu, ale to se fakt nedá. Bojujeme s tím a jak říkám, dobu a teploty jsme zkoušeli různě a jediné co je rovné jsou hadry na podlahu :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
6.1.20 10:44

@Beny44 tak jedině, že toho sušíte najednou moc? Těch hader na podlahu tam předpokládám nedáváte tolik, takže se dá očekávat, že sušička není tak plná a proto jsou rovné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
6.1.20 10:52

Nemyslím si, ikdyž vezmu tři svá tryčka, vyperem a usuším dle programu, který se předá z pračky do sušičky, tak tam jsou prostě vidět záhyby. Dám zlváštní program na „nezáhyby“, tak stejně nic. Není to tedy, jako by to vypadlo krávě z huby, ale rovné to není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
6.1.20 11:07
@Beny44 píše:
Nemyslím si, ikdyž vezmu tři svá tryčka, vyperem a usuším dle programu, který se předá z pračky do sušičky, tak tam jsou prostě vidět záhyby. Dám zlváštní program na „nezáhyby“, tak stejně nic. Není to tedy, jako by to vypadlo krávě z huby, ale rovné to není.

To ono není nikdy. Záleží jaká máš měřítka. Mně to stačí. Ale ani většinu prádla že sušáku nežehlím. Jen ho rovně věším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
6.1.20 12:34

@Beny44 to ale není nikdy, zvlášť u bavlněných triček, je to hezky měkké, ale zcela rovné to není nikdy. Máš foto podle tebe zmachlaneho trička?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
6.1.20 12:53
@MP Evik píše:
@Beny44 to ale není nikdy, zvlášť u bavlněných triček, je to hezky měkké, ale zcela rovné to není nikdy. Máš foto podle tebe zmachlaneho trička?

Souhlasím. Na pracovní trička a trička na doma to stačí. Pokud potřebuju, po usušení hned žehlím, jde to pěkně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
749
6.1.20 12:59

@Beny44 susit mensi mnozstvi an nizsi teplotu, to, co chci mit „vyzehlene“ vyndam cca v pulce suseni, narovnam a dam dosusit na raminko nebo susak. nepamatuju, kdy jsem naposled zehlila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1221
7.1.20 11:23

Ahoj, mám ještě dotaz ohledně sušičky - je pravda, že se prádlo nesmí prát v aviváži, když ho pak chci sušit v sušičce? Že to prý nějak škodí sušičce… Děláte to? A co takový ten dezinfekční Sanytol na prádlo, to se taky počítá jako aviváž? Dík za zkušenosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
7.1.20 11:36

@spiritt Ano, říkali nám to taky. Protože se to z prádla nevypere všechno a potom to ucpává sušičku. Existují takové ty vonné hadříky a pytlíky, které do sušičky dáš s prádlem místo aviváže. Já osobně jí nepotřebuju, prádlo je měkké i tak. A docela voní i po prášku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
13.3.21 20:34

Omlácený buben

Stalo se vám někomu, že se vám vevnitř pomlátil a poškrábal buben? Dneska jsem hodila do sušky plyšáky a pár jich mělo ty plastovy držátka (ne nijak veliký a dala jsem program na jemné prádlo).. Po vyndání jsem s hrůzou zjistila, že mi to do bubnu sušičky udělalo díry :roll:
Sušičku nemám ani půl roku, tak doufám, že to na funkci nebude mít vliv, protože ji miluju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí