Sušička prádla
- Fotoalbum (3)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Taky máme 2v1 a super. Máme psa, pouští dost, a sušička toto vyřešila. Taky mi vyhovuje, že nemusím přehazovat prádlo. Zapnu, nastavím praní i sušení a za 2-3 hoďky mám hotovo-dle programu, množství a typu prádla, vytáhnu suché ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Sušička CANDY
Dobrý den, zvažují pořídit sušičku, problém je v tom že mám malou koupelnu a pračku Zn.CANDY s hloubkou jen 40cm. Myslíte za by na to šla dat sušička CANDY, ale nejužší je jen s hloubkou 46,5cm. Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Monča.8358 píše:
Dobrý den, zvažují pořídit sušičku, problém je v tom že mám malou koupelnu a pračku Zn.CANDY s hloubkou jen 40cm. Myslíte za by na to šla dat sušička CANDY, ale nejužší je jen s hloubkou 46,5cm. Děkuji
ne, musíš tam dát nejakou poličku, třeba uřiznutou kuchynskou desku přidelanou pevně je ke zdi ze 3 stran a ještě položenou na pračce která ji bude podpírat, obráceně to dát nemůžeš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Monča.8358 píše:
ne, musíš tam dát nejakou poličku, třeba uřiznutou kuchynskou desku přidelanou pevně je ke zdi ze 3 stran a ještě položenou na pračce která ji bude podpírat, obráceně to dát nemůžeš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Monča.8358 Ahoj, také mám v koupelně málo místa, a zvažuji koupi pračky s hloubkou 40 cm, můžeš mi napsat, jak jsi s ní spokojená?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Opravdu máš tak málo místa? Nás je 5 v 1+1 a mám pračku a sušku zvlášť. Pračka je v koupelně, suška v kuchyňoobýváku. Jinak to nešlo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Máme už ji pět let a velká spokojenost
- akorát bych potřebovala, aby při ždímání měla víc otáček než jen 1000. Tak pokud možno vyberte víc než 1000 otáček/min.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Monča.8358 díky moc, nám teď dosluhuje pračka, tak se chci už rovnou poohlédnout po téhle a koupit k ní i sušičku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Spotřeba
Ahojte holky, obnovuji diskuzi, uvažuji o koupi sušičky, bydlíme sice na baráku, suším na půdě, ale štve mě, že je prádlo zvlášť ručníky tvrdé a mega prašné… Chtěla jsem se zeptat máte někdo spočítané kolik vychází jedno sušení a nebo celkově ročně jak vám to vyšlo? Trošku se bojím aby jsme nějak moc nedopláceli… Děkuji…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martinkaaa89 ahoj, my mame susicku půl roku a za mě je to teda vynález světa
samozřejmě ze to nejakej proud sežere ale ver ze to za to stojí
já to dělám tak, ze vyperu jednu pracku, to prádlo nahazim do susicky, pak vyperu ještě jednu a přidám to k tomu ať nesusim zbytečně dvakrát.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Petrunka87 aha, a na kolik kg máš sušičku a nevadí odlišné barvy? No ja už letos kupovala el.desku no a + sušička, tak ať to není nášup a nemáme nedoplatek 5000 ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martinkaaa89 píše:
Ahojte holky, obnovuji diskuzi, uvažuji o koupi sušičky, bydlíme sice na baráku, suším na půdě, ale štve mě, že je prádlo zvlášť ručníky tvrdé a mega prašné… Chtěla jsem se zeptat máte někdo spočítané kolik vychází jedno sušení a nebo celkově ročně jak vám to vyšlo? Trošku se bojím aby jsme nějak moc nedopláceli… Děkuji…
mě stačila koupě myčky a bylo to znát na energii..i když teda nelituji,mam atopický ekzem a toho času co ušetří ![]()
na tvrde ručníky myslím je dobrý ocet..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pro mě též super vynález, nedám bez ní ránu ani v létě. A kdo má v domácnosti chlupaté zvíře, nemusí už z oblečení sbírat chlupy, vše vyřeší sušička. Jede u nás několikrát denně, pak třeba jeden dva dny ne a zase několikrát. Na elektřině jsem to nějak nepocítila. Prádlo už asi nemusím žehlit, když se složí hned po vyndání se sušičky. Když to nestihnu, zapnu ji na 10-15 minut znovu a ona to „dožehlí“. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MartinaCV píše:
Pro mě též super vynález, nedám bez ní ránu ani v létě. A kdo má v domácnosti chlupaté zvíře, nemusí už z oblečení sbírat chlupy, vše vyřeší sušička. Jede u nás několikrát denně, pak třeba jeden dva dny ne a zase několikrát. Na elektřině jsem to nějak nepocítila. Prádlo už asi nemusím žehlit, když se složí hned po vyndání se sušičky. Když to nestihnu, zapnu ji na 10-15 minut znovu a ona to „dožehlí“.
to je jedine plus ty chlupy…jinak teda,co se týče žehlení…tak žehlene prádlo je prostě žehlene…a to je i vidět zda žehličkou nebo parním generátorem.
nicmene jsem uvažovala o pračce se sušičkou na zimní období…abych nemusela používat sušák doma
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Spočítány to nemám. Ale se sušičkou peru kratší dobu na min stupňů a téměř nežehlím a min se nám doma práší, tak min uklízím. Takže si myslím, že se to ve výsledku tak nějak vyrovna.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit