Sušička prádla

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1364
13.11.18 17:22

Taky máme 2v1 a super. Máme psa, pouští dost, a sušička toto vyřešila. Taky mi vyhovuje, že nemusím přehazovat prádlo. Zapnu, nastavím praní i sušení a za 2-3 hoďky mám hotovo-dle programu, množství a typu prádla, vytáhnu suché :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.11.18 16:08

Sušička CANDY

Dobrý den, zvažují pořídit sušičku, problém je v tom že mám malou koupelnu a pračku Zn.CANDY s hloubkou jen 40cm. Myslíte za by na to šla dat sušička CANDY, ale nejužší je jen s hloubkou 46,5cm. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4077
20.11.18 23:19
@Monča.8358 píše:
Dobrý den, zvažují pořídit sušičku, problém je v tom že mám malou koupelnu a pračku Zn.CANDY s hloubkou jen 40cm. Myslíte za by na to šla dat sušička CANDY, ale nejužší je jen s hloubkou 46,5cm. Děkuji

ne, musíš tam dát nejakou poličku, třeba uřiznutou kuchynskou desku přidelanou pevně je ke zdi ze 3 stran a ještě položenou na pračce která ji bude podpírat, obráceně to dát nemůžeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4077
20.11.18 23:19
@Monča.8358 píše:
Dobrý den, zvažují pořídit sušičku, problém je v tom že mám malou koupelnu a pračku Zn.CANDY s hloubkou jen 40cm. Myslíte za by na to šla dat sušička CANDY, ale nejužší je jen s hloubkou 46,5cm. Děkuji

ne, musíš tam dát nejakou poličku, třeba uřiznutou kuchynskou desku přidelanou pevně je ke zdi ze 3 stran a ještě položenou na pračce která ji bude podpírat, obráceně to dát nemůžeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
21.11.18 00:29

@Monča.8358 Ahoj, také mám v koupelně málo místa, a zvažuji koupi pračky s hloubkou 40 cm, můžeš mi napsat, jak jsi s ní spokojená?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2357
21.11.18 09:02

Opravdu máš tak málo místa? Nás je 5 v 1+1 a mám pračku a sušku zvlášť. Pračka je v koupelně, suška v kuchyňoobýváku. Jinak to nešlo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.11.18 11:37

Máme už ji pět let a velká spokojenost :) - akorát bych potřebovala, aby při ždímání měla víc otáček než jen 1000. Tak pokud možno vyberte víc než 1000 otáček/min.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
21.11.18 15:06

@Monča.8358 díky moc, nám teď dosluhuje pračka, tak se chci už rovnou poohlédnout po téhle a koupit k ní i sušičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2943
14.12.18 20:16

Spotřeba

Ahojte holky, obnovuji diskuzi, uvažuji o koupi sušičky, bydlíme sice na baráku, suším na půdě, ale štve mě, že je prádlo zvlášť ručníky tvrdé a mega prašné… Chtěla jsem se zeptat máte někdo spočítané kolik vychází jedno sušení a nebo celkově ročně jak vám to vyšlo? Trošku se bojím aby jsme nějak moc nedopláceli… Děkuji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
14.12.18 20:21

@martinkaaa89 ahoj, my mame susicku půl roku a za mě je to teda vynález světa :D :D samozřejmě ze to nejakej proud sežere ale ver ze to za to stojí :palec: já to dělám tak, ze vyperu jednu pracku, to prádlo nahazim do susicky, pak vyperu ještě jednu a přidám to k tomu ať nesusim zbytečně dvakrát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2943
14.12.18 20:24

@Petrunka87 aha, a na kolik kg máš sušičku a nevadí odlišné barvy? No ja už letos kupovala el.desku no a + sušička, tak ať to není nášup a nemáme nedoplatek 5000 :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
14.12.18 20:27
@martinkaaa89 píše:
Ahojte holky, obnovuji diskuzi, uvažuji o koupi sušičky, bydlíme sice na baráku, suším na půdě, ale štve mě, že je prádlo zvlášť ručníky tvrdé a mega prašné… Chtěla jsem se zeptat máte někdo spočítané kolik vychází jedno sušení a nebo celkově ročně jak vám to vyšlo? Trošku se bojím aby jsme nějak moc nedopláceli… Děkuji…

mě stačila koupě myčky a bylo to znát na energii..i když teda nelituji,mam atopický ekzem a toho času co ušetří :srdce:
na tvrde ručníky myslím je dobrý ocet..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
14.12.18 20:29

Pro mě též super vynález, nedám bez ní ránu ani v létě. A kdo má v domácnosti chlupaté zvíře, nemusí už z oblečení sbírat chlupy, vše vyřeší sušička. Jede u nás několikrát denně, pak třeba jeden dva dny ne a zase několikrát. Na elektřině jsem to nějak nepocítila. Prádlo už asi nemusím žehlit, když se složí hned po vyndání se sušičky. Když to nestihnu, zapnu ji na 10-15 minut znovu a ona to „dožehlí“. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
14.12.18 20:32
@MartinaCV píše:
Pro mě též super vynález, nedám bez ní ránu ani v létě. A kdo má v domácnosti chlupaté zvíře, nemusí už z oblečení sbírat chlupy, vše vyřeší sušička. Jede u nás několikrát denně, pak třeba jeden dva dny ne a zase několikrát. Na elektřině jsem to nějak nepocítila. Prádlo už asi nemusím žehlit, když se složí hned po vyndání se sušičky. Když to nestihnu, zapnu ji na 10-15 minut znovu a ona to „dožehlí“. :palec:

to je jedine plus ty chlupy…jinak teda,co se týče žehlení…tak žehlene prádlo je prostě žehlene…a to je i vidět zda žehličkou nebo parním generátorem.
nicmene jsem uvažovala o pračce se sušičkou na zimní období…abych nemusela používat sušák doma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3236
14.12.18 20:35

Spočítány to nemám. Ale se sušičkou peru kratší dobu na min stupňů a téměř nežehlím a min se nám doma práší, tak min uklízím. Takže si myslím, že se to ve výsledku tak nějak vyrovna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí