Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Mame Peugota 5008 a v pohode 2 sedacky a podsedak a pro nohy spousta místa. Mame toho 5 mistneho, dela se i v 7 mi mistne verzi, s tim ale zkusenosti nemam.
Taky peugeot 5008 a dvě sedačky a podsedak se vešel. A taky jen petimistna verze a ten velký kufr miluju
@abby zkoušeli jsme toho moc, ale nevešly se nikde. Nakonec jsme zvolili Seata Alhambru, teď přesedlali na nového Sharana
to jsou jediná auta, kam jsme fakt sedačky dali naprosto bez problémů
Já se na to Sharan a Alhambru dívala a ani trochu se mi nelíbí, nechápu proč rodinný auta musí být takový ošklivky…
@abby píše:
A máte někdo daciu daster, to jo tomu SUV rádoby podobné
Ted si mne pobavila, bezpecna rodinna auta z koncernu VW se ti nelibi a pokukujes po levnem osklivem plastaku Dacia ![]()
Jinak do BMW X5 se nam vesel Romer 15-36 a Romer 9-15 plus jedna osoba vzadu, do Volva XC 90 vozila sousedka tri deti a vsechny v sedackach, jak to nevim a ani nemam moznost se zeptat, ziji ted na Bali
tusim, ze nejmensi ve vajicku vozila vepredu u spolujezdce s vypnutym airbagem
No mě jde spíše Oto že jsou škaredá, ona se mi nějak extra nelíbí ani ta Dacia, jen jsem se zeptala, páč tu zaznělo její jméno, na to BMW jsem se dívala, a vzhledem k tomu že chceme nové, tak zrovna BMW je už mimo naše možnosti. Spis to vypadá že Budu muset zavrhnout SUV vůbec.
@abby Dacia je mrnavej sunt…to raději starší auto ale kvalitnější a bezpecnejsi ![]()
@abby píše:
Ale do té David se mi taky jít moc nechce, viz Crash testy
Ani se mu nedivim, levne osklive plastove auto, ktere pri nehode te vubec neuchrani…
Máme Dacii Lodgy a vejdou se tam tři sedačky i s isofixem a ještě velký kufr
sorry za anonym, ale už se to tu rozjíždí proti Daciím, takže chci zustat mimo debetu.
@abby s tou Dacii uplne nesouhlasim, pritel v Dacii boural na dalnici(mikrospanek) narazil do sloupu, auto totalka v aute jich jelo 5 jeden clovek mel zlomenou ruku jinak nikdo nic.
@Anonymní píše:
Máme Dacii Lodgy a vejdou se tam tři sedačky i s isofixem a ještě velký kufrsorry za anonym, ale už se to tu rozjíždí proti Daciím, takže chci zustat mimo debetu.
Taky mame jako jedno z aut lodgy a za me super, velky, pohodlny. Jeste mame volvo xc90 ktery uz tu bylo nekolikrat zminovany a je sice krasny, ale uvnitr maly a ze by bylo extra pohodlny se rict neda.