Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@Ivana 85 my v nem meli velkou romerku 9-18kg + jeste vedle sedeli 2 dospele osoby a ve 3 rade jeden dospelak a cestovali v nem po Evrope. Malo mista si predstavuju trochu jinak, ale mam jen 1 dite, vice sedacek jsme nezkouseli. Vyuzivali jsme jen ten integrovany vysuvny podsedak. Je mozne, ze se nevejdou. ![]()
@Šarlota4 ale to jste meli to 7mi.mistne,tam je to s mistem jinak.Ja fakt beverim ze do toho 5ti mistneho bych narvala 3 autosedacky.
@Ivana 85 No, pockej, netvrd, ze to sedmimistne je uzsi, než pětimístné. A jinak verim, za narvala, kdyz se hodne snazim, tak je narvu i do Focusu, ale zaklafatelka chtela e sedacky na isofix a na ten je tam nedostanes ani omylem a mozna ho to na stredu ani nemá.
@j.a.n.i1 nerikam ze je 7mi.mistne uzsi.Ani jsem ho nikdy nevidela takze netusim.Jen rikam ze to 5ti mistny neni na 3 autosedacky.Mozna by se tam narvali,ale nevim uz teda jak by se pak zapinali.
Ahoj, máte někdo tohle auto? Byl by nekdo ochotný změřit mi rozměry zadniho sedadla, delku celeho sedadla. a jeste zvlášt tu prostredni cast? Moc diky