SUV a tři autosedačky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1436
16.12.18 17:15
@j.a.n.i1 píše:
Dej mi s tím pokoj, to se mi furt vyplatí starší ojetina, i když ji budu muset řešit.

Jasně, to je věc kalkulace, hlavně se nenechat zblbnout radami napasovanými na někoho jiného :-) Má to pak výhodu, že nemusíš do autorizáku, kde místo aby vyměnili díl za deset korun tak mění celou jednotku za padesát tisíc, protože tak jim to ukládá jejich bible servisní příručka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
16.12.18 17:45

@j.a.n.i1 jo to ja verim, ale ja nemam auto za treba 200k ( kdyz jsem ho mela, tak s nim bych do autorizaku nejela a jezdila jsem ke znamemu do garaze) a uz kvuli pripadnemu prodeji jezdime do volva. :nevim: Ja vim, ze je to hodne, ale kdybych nemela na banany nekupuju opici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102082
16.12.18 17:52

@Šarlota4 No a ja bych zas za auto o moc vic nez 200 nebyla ochotna dat. Ale i v tehle cenove kategorii se da i ta xc90 ulovit a jeji servis nebude vyssi nez garazovy servis dalsich beznych aut.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
16.12.18 17:56

@Šarlota4 @j.a.n.i1 > nechci se vám do toho holky plést, ale každá asi mluvíte o něčem jíném ;) @Šarlota4 má zřejmě nové auto, kdežto @j.a.n.i1 má asi ojeté… Pak dává to co píšete smysl. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102082
16.12.18 17:59

@Prof. Farnsworth Jasne, ale v kontextu disluze tak nejak nepredpokladam, ze bude tazatelka kupovat nove, kdyz resi penize. Na druhou stranu i u noveho auta jine znacky budou v autorizovanem servisu podobne palky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
16.12.18 18:06
@j.a.n.i1 píše:
@Prof. Farnsworth Jasne, ale v kontextu disluze tak nejak nepredpokladam, ze bude tazatelka kupovat nove, kdyz resi penize. Na druhou stranu i u noveho auta jine znacky budou v autorizovanem servisu podobne palky.

Budou. Ale právě proto většina lidí bude dávat ojeté auto do neznačkového servisu. Pokud koupím auto řekněme za 150 tisíc, tak nebudu chtít dávat za běžný servis každý rok třeba deset tisíc (olej, filtry…). U nového je to něco jiného, tam to částečně půjde ze záruky, a pak budu chtít udržovat servisní knihu, abych auto mohl za pár let prodat za vyšší cenu (dokladovaný servis, najeté kilometry).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
16.12.18 18:20

@j.a.n.i1 Renault netestuji v testech maleho presahu, takze kdyz nevim, jak je na tom, nemuzu ho kupovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
16.12.18 18:24

@Šarlota4 Tak VolvoXc90 ti znamy neopravi. Musis i s ojetinnu do autorizaku nebo nekam,kde to umi a ty ceny jsou v radu fsitek tisic za cokoliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
16.12.18 18:28
@Alenapov8 píše:
@Šarlota4 Tak VolvoXc90 ti znamy neopravi. Musis i s ojetinnu do autorizaku nebo nekam,kde to umi a ty ceny jsou v radu fsitek tisic za cokoliv.

Co je tam tak speciálního, že to nedokáže opravit solidní neznačkový servis? Chápu, že třeba ferrari, lamborghini nebo elektroauta běžné servisy opravit nedokáží, ale XC90? Neprudím, jen mě to zajímá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
16.12.18 18:35
@j.a.n.i1 píše:
@Prof. Farnsworth Jasne, ale v kontextu disluze tak nejak nepredpokladam, ze bude tazatelka kupovat nove, kdyz resi penize. Na druhou stranu i u noveho auta jine znacky budou v autorizovanem servisu podobne palky.

Ja ale mela dojem, ze zakl. chce bud nove nebo ojete max 3 roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
16.12.18 18:35
@Alenapov8 píše:

Diky za info - meli jsme ho :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102082
16.12.18 18:50
@Prof. Farnsworth píše:
Co je tam tak speciálního, že to nedokáže opravit solidní neznačkový servis? Chápu, že třeba ferrari, lamborghini nebo elektroauta běžné servisy opravit nedokáží, ale XC90? Neprudím, jen mě to zajímá…

Taky me zajima, co je tam tak specialniho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
16.12.18 19:00

@Prof. Farnsworth Solidni servis to opravi. Ja myslela takove ty vesnicke mechaniky. Fabii nam spravi kazdy, ale Volvo nebo moderni vozy plny elektroniky neumi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102082
16.12.18 19:49

@Alenapov8 Nemluv za vsechny, vetsinu bezneho servisu udelaji taky. Jasne treba nemaji nastavovaci diagnostiku, ale ta neni na spoustu veci treba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4248
16.12.18 20:59

@Šarlota4 do 7mi.mistneho mozna,ale do obyc urcite ne.Mame ho a vzadu je fakt malo mista.V autosedacce 9-18kg nemela dcera poradne ani kam natahnout nohy.A vzadu teda jezdi dcera v autosedacce,syn uz bez niceho a rozhodne by se mezi ne dalsi autosedacka nevesla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí