Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
My máme starší, tipuju kolem 2009.mozna ještě víc. V tomhle se úplně neorientuju. ![]()
@Natálka26 ja se fakt nechci hadat, ale my tam proste fakt mame malo mista, nebo ze by dcera mela tak dlouhy nohy
Dnes je vlastne ctvrtek tak zitra ne, ale v sobotu to vyfotim.
To nemusíš, já ti věřím, jen to nechápu
já tam ty 3 nacpu. Sedačku do pololehu dám taky. ![]()
Co ti nový Peugeotu,2008,3008,5008… někde na zahraničním serveru jsem četla že tam by to snad šlo, nemáte někdo zkušenosti?
Myslite, ze ma cenu jeste pockat, jestli konecne nevyrobi nejake SUV, kam dame tri deti na isofixy nebo radsi rovnou koupit MPV? Akorat MPV bude skoro kazda automobilka rusit,uz po nich neni poptauka. Dokonce konci Kia Carens a Fort Smax
. Mozna je to jen iluze bezpecnosti, ale take bych rada SUV. Neni mi prijemne vozit deti osobakem,kdyz kolem jezdi velka a tezsi auta.
No nevím já mám nové SUV a manžel si dělá srandu, že je to SUV jen papírově aby se lépe prodávalo. Je menší na délku ale i na šířku než manželův osobní kombi. Jen je vyšší. Máme jedno dítě, další neplánujeme. Takže pro nás jako druhé auto ok. Pro 3 děti bych volila minivan Citroen C8, Peugeot 5008, Ford Galaxy atd
@Alenapov8 tak muj nazor na SUV je ten,ze jen vozis vzduch nad hlavou
bezpecnost SUV je dost precenovana ![]()
@Alenapov8 nechci kecat, ale ja mam dojem ze do Volva Xc90 by se vesli. Do te 7 mistne 100%
@Šarlota4 Tam urcite, ale nemame ani na provoz ojetiny Volva
@Šarlota4 píše:
@Alenapov8 nechci kecat, ale ja mam dojem ze do Volva Xc90 by se vesli. Do te 7 mistne 100%
No, vesli urcite, ale nejsem si jista, zda splnuje podminku vsech sedacek na isofix.
@Alenapov8 píše:
Pak ale asi neni dobre kupovat zadne auto, ten provoz u jineho nebude vyrazne nizsi.
@Twixinka píše:
@Alenapov8 tak muj nazor na SUV je ten,ze jen vozis vzduch nad hlavoubezpecnost SUV je dost precenovana
Jak kterych… U opravdových SUV to plati uz jen tim, ze jsi vys a je to o minimalne pzl tuny tezsi, ono fyziku neobalamutis.
@j.a.n.i1 píše:
No, vesli urcite, ale nejsem si jista, zda splnuje podminku vsech sedacek na isofix.
My jsme tam meli 1 velkou romerku a uprostred je ten podsedak vysouvaci. Vic jsme nepotrebovali, tak jsme nezkoumali, nicmene bych si troufla rict, ze tam v tech lepsich vybavach byl.
@Alenapov8 píše:
No tak jestli uvazujes o SUV typu Kia apod, tak bych klidne do MPV sla. Provoz jakehokoliv SUV bude vyssi.
Spotřeba po necelých 3 měsících jízdy po Praze, popřípadě dálnice na chatu je 6,6 l na 100 km ( benzín)