Svalová ztuhlost

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9189
29.7.18 22:05

@Ou Díky, na rehabilitaci se chystám, snad mě neurolog pošle. Sportovat chodím na skupinové lekce, vždycky se před i po důkladně protahujeme, máme velmi erudovanou instruktorku, která pohybu opravdu rozumí, ale tuším, že i tak mi to nedělá na záda úplně dobře, což mě moc mrzí, protože mě sport hrozně baví.

@Ou @Peťulina86 Díky, na jógu asi budu muset začít chodit, i když mě vůbec nebaví, jednou jsem měla předplatné na půl roku do jóga centra a vydržela jsem tam 2 lekce. Myslíte, že by šla alespoň power jóga? Já mám ráda kardio cvičení, když se zpotím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
29.7.18 23:11

Třesem rukou netrpíte? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9189
29.7.18 23:14

@Jagwa Jj, mám ho dost veliký, ale nejspíš proto, že beru antipsychotika, doufám tedy, že nemám Parkinsona, nebo něco podobného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
30.7.18 00:13

To mě prave napadlo :( k němu patří i psychické obtíže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9189
30.7.18 00:26

@Jagwa Aha, no neurologů mě za dobu, co se léčím na psychiatrii, vidělo několik a na Parkinsona nikdo z nich nikdy nezmínil, tak nevím. Ten třes mi začal, když jsem před lety dostala Lithium, teď už ho neberu, ale třes mám pořád a mám právě dojem, že antipsychotika ho také mohou dělat. Ale 3 hlavní příznaky Parkinsona - hypokineze, rigidita a třes, mám, ale zas to může být z antipsychotik také. Problémy s pamětí mám také, zejména vštípivost téměř nulová. Ale já se více než Parkinsona bojím té ALS. Tak já nevím. Každopádně také díky za podnět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9243
30.7.18 06:38
@Jagwa píše:
To mě prave napadlo :( k němu patří i psychické obtíže.

Toto je nejlepší psát člověku, který se úzkostně pozoruje a léčí na psychiatrii. Není nad to řešit svoje potíže s cizími lidmi na netu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
30.7.18 06:54
@Konnny píše:
Toto je nejlepší psát člověku, který se úzkostně pozoruje a léčí na psychiatrii. Není nad to řešit svoje potíže s cizími lidmi na netu.

Zato váš příspěvek jistě pomohl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9243
30.7.18 07:09

Váš příspěvek pomohl k ještě většímu sebepozorování a úzkosti, na záda bludný kruh. Na neurologii paní chodí, tak není třeba nadhazovat od boku po netu závažné diagnozy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.7.18 08:09

@Lollitka tak na konci poměr jógy je také relaxace. Spis by to ale chtělo se opravdu cíleně zklidnovat a uvolňovat. Jdou techniky, které když se naučíte, tak se umíte uvolnit témeř na povel. Ale chce to opravdu trénovat…vím o čem mluvím, díky úzkostem jsem také neustále stažena :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí