Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
PRosím o radu, nevíte někdo kde bych mohla nechat opravit kočárek? Praskla na něm konstukce ve sváru, je to hliník…Bohužel už máme po záruce. Děkuji moc pokud někdo poradí…
@zlaticko22 píše:
@BAZÁREK ANGIE Tako Heaven Line
Tak oficiální opravna je až v Ostravě,/Ostrava - Zábřeh
Jugoslávská 28
(+420) 608 959 045
crystalposter@seznam
Ale ve Zlíně mají partnerskou prodejnu na Kvítkové 52 /Kočárky Zlín -Věra Spáčilová-Šalerová,603505721/,tak se zeptej tam, určitě ti to opraví. ![]()
@BAZÁREK ANGIE děkuji moc…kočárek máme zakoupený z této prodejny…už dvakrát jsme reklamovali
ted se nám to po 3 mesících stalo znovu, už jsem zoufalá
nevíte jak se pohybuje cena za opravu kontrukce? potřebuje to svařit svár…paní z nás nebude nadšená, ale zajdeme se tam pozeptat…
chtěla jsem zkusit, jestli by to někdo z okolí jen nesvařil, aby to bylo co nejdřív, takto budeme muset zase čekat měsíc na opravu
pokud nám to vůbec vezmou ![]()
@zlaticko22
Tak si zkuste zadat do Googlu SVAŘOVÁNÍ HLINÍKU ZLÍN…určitě ti nějaká firma vyjede
. Cenu opravdu nevím, to je jistě různé
. A je kočárek ještě v záruce? Kdyby byl a stalo se to již potřetí, myslím, že by měli vrátit peníze.
@BAZÁREK ANGIE bohužel není, byla na něj záruka jen rok a už ho máme rok a půl…zkusíme se domluvit v té prodejně ve zlíně a uvidíme, jestli nám řeknou třeba předběžnou cenu jak se to pohybuje..uvidíme ![]()
@BAZÁREK ANGIE tak už je to vyřešeno, bude odeslán na opravu a ještě máme i náhradní podvozek, takže super. spadl mi kámen ze srdce ![]()