Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Fidu, bude ti to slušet! Hlavní je aby sis to užila a když píšeš, že by to v šatech nebylo ono, tak jdi do kalhot. Je to tvoje svatba ![]()
Ahoj holky,tak s mojim vymyšlíme tak trochu termín jsem zvědavá jaké vyberem.
Děkuji za odkazy doufám že si k nim sednu a v klidu pročtu.
Muziku máte hezkou ale osobně bych si vybrala jen pár.
Fiducia -Jsem hodně upřímná a neber to zle ale nelíbí se mi v čem se budeš vdávat.Ale jak si psala komu se nelíbí ať si Pudel políbí
snad kdyby jsi měla jiné kalhoy hodně se ti krabatí.
Je to jen názor tak se prosím nezlob,taky nejsem šatový tip.
Fidu - diky za foto, mne se to libi, takovy jednoduchy, v tom bych se asi citila lip nez v satech, proste nejsem ten princeznovsky typ
. Toto by stalo za uvahu, fakt diky
.
Alex160509 píše:
Fidu, bude ti to slušet! Hlavní je aby sis to užila a když píšeš, že by to v šatech nebylo ono, tak jdi do kalhot. Je to tvoje svatba
diky za podporu
docela me mrzi, ze spousta lidi (myslim blizke okoli, kdo si precte jeden prispevek na internetu je mi celkem fuk, nic ve zlem
) nedokaze pochopit, ze kolem grilu se seletem nechci behat v satech s dvacetimetrovou vleckou
![]()
presne jak rikas (a ted je to spis reakce na dalsi prispevky
) je to jeho a moje svatba. podle me by svatba mela byt den, ktery si snoubenci udelaji podle sveho. jinymi slovy jeden z mala dnu v dospelem zivote, kdy si muzeme delat, co chceme
![]()
Patris píše:
Ahoj holky,tak s mojim vymyšlíme tak trochu termín jsem zvědavá jaké vyberem.
Děkuji za odkazy doufám že si k nim sednu a v klidu pročtu.
Muziku máte hezkou ale osobně bych si vybrala jen pár.
Fiducia -Jsem hodně upřímná a neber to zle ale nelíbí se mi v čem se budeš vdávat.Ale jak si psala komu se nelíbí ať si Pudel políbísnad kdyby jsi měla jiné kalhoy hodně se ti krabatí.
Je to jen názor tak se prosím nezlob,taky nejsem šatový tip.
dobre vyberte ![]()
neber to ve zlem, tvuj nazor beru, ale nenapadlo te treba, ze jsem ty kalhoty vytahla nevyzehlene ze skrine, ze jsem to na sebe hodila jen tak, pro predstavu
taky jsem si vsimla, ze mam volanky nakrivo a prosvita mi cerna podprsenka
a jen tak mimochodem, fotila jsem po sprse, mam uplne sileny vlasy
![]()
ebirka píše:
Fidu - diky za foto, mne se to libi, takovy jednoduchy, v tom bych se asi citila lip nez v satech, proste nejsem ten princeznovsky typ. Toto by stalo za uvahu, fakt diky
.
ebirko, ja prave taky nejsem typ princezna
jsem sportovni typ, a jeste postavou skritek
takze v satech se citim hrozne, a jeste mi nesedi
holt navrhari svatebnich satu nemysli na nas, co merime jen neco malo pres 160 ![]()
kdyby se ti libila ta tunika, kupovala jsem v F&F za necele 400 ![]()
Fidu…já chci svatbu i kvuli těm šatům
a taky jsme prcek…
ale kdybych se v nich necítila,volila bych něco jiného jako ty.....takže klid a vezmi si co ty chceš,ty se musíš cítit dobře.
Peto
tohle zenichovi radsi nerikej ![]()
holky, davala jsem fotku oblecku do nasi uzavrene skupiny a jedna holka mi napsala, ze si v prvni chvili myslela, ze je to osobite prani na dobrou noc
![]()
Ahoj ficucia na těch kalhotech kraba budeš mít i po žehlení občas to kalhoty když nesednou dělají.
Je to tvoje volba a máš pravdu (přízpěvky čtu letem světem a s prckem na rukách si je moc nepamatuji) kolem grilu se v šatech blbě běhá vím to jsem od fochu.
Stejně tě můj názor nemusí zajíma vdáváme se každá včem chceme aji ´kdyby jsme měli na sobě pytel od brambor vdávat se budem z lásky a ně kvůli kusu hadru ![]()
Patris píše:
Ahoj ficucia na těch kalhotech kraba budeš mít i po žehlení občas to kalhoty když nesednou dělají.
Je to tvoje volba a máš pravdu (přízpěvky čtu letem světem a s prckem na rukách si je moc nepamatuji) kolem grilu se v šatech blbě běhá vím to jsem od fochu.
Stejně tě můj názor nemusí zajíma vdáváme se každá včem chceme aji ´kdyby jsme měli na sobě pytel od brambor vdávat se budem z lásky a ně kvůli kusu hadru
jak rikas, moje svatba, moje vec ![]()
Devčata klíííd
Každé se líbí něco jiného, stejně si to každá uděláme podle svého, tak to nemá cenu řešit
A jinak jak se máte? Nějaké novinky ohledně svatby? Mi jak byli o víkendu u tchánovců, tak jsem se trochu ponořila do nakupování a koupila: čokoládičky, bublifuky, vtipný brýle, vlaječky na auto, kolíčky na fotky, vybrala jsem podvazek a synátorovi oblek, zaúkolovala tchýňi, co by mohla dokoupit, takže teď se zas na chvíli hodím do útlumu ![]()
Alex…no ty ses do toho pustila---podvazek mi koupí sestra-to je úkol svědka ![]()
Objednala jsme kytky,dort,tím končím…jo a máme místo na hostinu
na to že to mám hned po novém roce,tak nic moc ![]()
Taky ti bude svědčit sestra? Mě též. Ale dostala jsem za úkol si podvazek vybrat a ona bude jen sponzorovat ![]()
Co budeš mít za kytky? Jinak hlavně že máš oddací místo, místo na hostinu a ženicha ![]()
No donesla jsme kamarádce květinářce tuto fotku tak uvidíme…
prostě červenobílá aby byla
Pěkná kombinace! Taky o ní přemýšlím. Chtěla bych kaly nebo tulipány. Kaly mě plno lidí rozmlouvá, že je to pohřební kytka
ale hodně ji na svatebních fotkách vidím, tak nevím. Moc se mi líbí uvázaná do svatku, ale zase mi to v salónu rozmlouvají, že pro mě lepší převislá, že prodlužuje, tak uvidíme jak to dopadne ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat