Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Fidu - ten dort je paradni, takovy prakticky
. Uplne holky ziram, co vsechno za novinky je
. Jo a kytka je taky moc hezka, jednoducha, nikde nic neprekazi
. Ja jsem hrozny praktik
.
Holky mně bude píct dort sestřenka, takže překvápko, ale ona je šikulka, takže se moc těším
jinak dneska jsem byla kupovat košíčky na svatební koláčky. Snad bude 50ks stačit ![]()
ebirka píše:
Fidu - ten dort je paradni, takovy prakticky. Uplne holky ziram, co vsechno za novinky je
. Jo a kytka je taky moc hezka, jednoducha, nikde nic neprekazi
. Ja jsem hrozny praktik
.
jj, proto me to tak nadchlo
ja jsem taky hrozne prakticka
romantika, nebo prekvapeni neni moje druhy jmeno ![]()
ale z moji hlavy to fakt neni. ze bych si rekla, chci malinky pidi dorticky, jdu se kouknout na nejaky pekny, proste jsem nevedela, jaky dort (chtela jsem spis ctverec, nez kulatou klasiku) zadam do googlu svatebni dort a hele, kosicky
![]()
Petra Z píše:
Ahojík holky…
Fidu…no ukážu až najdu nějaký podobný
budeme se tesit
kdyz nic nenajdes, tak ho uvidime v lednu ![]()
Anie22 píše:
Holky mně bude píct dort sestřenka, takže překvápko, ale ona je šikulka, takže se moc těšímjinak dneska jsem byla kupovat košíčky na svatební koláčky. Snad bude 50ks stačit
to mas dobry
no, zalezi, kolik budete mit lidi, ne? 1 kosicek na osobu myslim?? ![]()
Tak peče mi tady ta paní
http://www.dortyodrozinky.estranky.cz/…um/svatebni/
a ve svatebních je první–třípatrový čtverec…a bude takový,jen bílý,kolem každého čtverce rudá stuha,rudé růže s bílýma minikytičkama,nahoře taky růže a i ty 2 prstýnky.
A když si projdete dětské,tak je tam dort s pejskem–Matyášek 2 a ten byl taky náš ![]()
Ahoj nevěsty ![]()
můžu se taky přidat??
podle všeho bych se taky měla příští rok vdávat prstýnek mám od srpna. termín zatím nemáme
Petra Z píše:
Tak peče mi tady ta paní
http://www.dortyodrozinky.estranky.cz/…um/svatebni/
a ve svatebních je první–třípatrový čtverec…a bude takový,jen bílý,kolem každého čtverce rudá stuha,rudé růže s bílýma minikytičkama,nahoře taky růže a i ty 2 prstýnky.
A když si projdete dětské,tak je tam dort s pejskem–Matyášek 2 a ten byl taky náš
tyjo, ty dorty jsou nadherny
uplne jsem dostala hlad ![]()
Lucka91 píše:
Ahoj nevěsty
můžu se taky přidat??podle všeho bych se taky měla příští rok vdávat prstýnek mám od srpna. termín zatím nemáme
vitej
a prstynek chceme videt
prozrad nam neco o sobe, jak probihaly zasnuby a tak ![]()
Ahoj Lucko
Vítej mezi námi. Souhlas s holkama. PJak proběhla žádost o rukua foot prstýnku, popř. šatů sem. Jsem baby zvědavé ![]()
Teda Péťo, ty dorty jsou!!! Krása. Jena tak mimo téma, kolik je synkovi?
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat