Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Alex160509 píše:
Fidu barvy na ty kytce jsou úžasný!!!
na ktery?? omluv me, zrovna si prohlizim ty stranky s kytickama, tak jsem mimo
![]()
Fiducia píše:
http://www.kvetiny-kytice.cz/index.asp?… tahle je nej pro me
Ta je krásná, taky jsem na ni koukala
jinak já jsem Anička ![]()
Fiducia píše:Anie22 píše:myslis, ze by cestou nekoho „kopla“??Petra Z píše:No já tu kytici budu házet, takže převislou mít určo nemůžu
Anie…líbí se mi všechny krom té poslední,to už je moc…takové symetrické a to já nemusím…![]()
![]()
![]()
Spíš se bojím, aby vůbec letěla, ta převislá toho asi moc nenalítá
já tam budu mít strašně moc svobodnejch kamarádek (no vlastně všechny) takže už se nemůžu dočkat, která z nich tu kytičku chytí ![]()
Fiducia píše:
http://www.kvetiny-kytice.cz/index.asp?… tahle je nej pro me
Tady na téhle ![]()
Anie22 píše:Fiducia píše:Spíš se bojím, aby vůbec letěla, ta převislá toho asi moc nenalítáAnie22 píše:myslis, ze by cestou nekoho „kopla“??Petra Z píše:No já tu kytici budu házet, takže převislou mít určo nemůžu
Anie…líbí se mi všechny krom té poslední,to už je moc…takové symetrické a to já nemusím…![]()
![]()
![]()
já tam budu mít strašně moc svobodnejch kamarádek (no vlastně všechny) takže už se nemůžu dočkat, která z nich tu kytičku chytí
aby te tou kytkou pak nezmlatila
![]()
No já si myslím, že to určo neeee
jinak už máme půlku oznámení rozesláno, výzdobu mám vybranou, jen ji objednat a ještě se jít teda podívat po nějakejch těch šatičkách
a taky po šatech pro mou mamču, protože jinak už mi z ní asi praskne hlava ![]()
Anie…už máte oznamko?????super
Já ho teprve poslala do tiskárny ![]()
No máme oznámení, protože původně měla být svatba v březnu, takže spousta lidí ani nevěděla, že jsme ji přesunuli na leden, takže jsme ta oznámení chtěli mít co nejdřív ![]()
Anie…nojo ty jsi vlastně se mnou lednová ![]()
no doufám,že ho taky budeme mít brzy…
Ahoj holky můžu se k vám přidat? Mi plánujem svatbu na 16.6.2012, a v kalsickém stylu, takže obřad,oběd a pak bečka a prasátko ![]()
Ahoj, my do toho praštíme 2.6.2012…večerní venkovní svatba…někdy od 17h budou přicházet lidi, obřad cca v 18h, pak sele, pivo, raut…tam, kde proběhne obřad, bude i oslava
Ahojík holky…i vy nové ![]()
Pajulinko.....16.6.už tady jedna svatbička bude ![]()
Izz…tak takhle to je super.....hlavně at vyjde počasí ![]()
pajulinkka22 píše:
Ahoj holky můžu se k vám přidat? Mi plánujem svatbu na 16.6.2012, a v kalsickém stylu, takže obřad,oběd a pak bečka a prasátko
vitej
![]()
Izz píše:
Ahoj, my do toho praštíme 2.6.2012…večerní venkovní svatba…někdy od 17h budou přicházet lidi, obřad cca v 18h, pak sele, pivo, raut…tam, kde proběhne obřad, bude i oslava
a kde to bude?
jinak super
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat