Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Fiducia píše:mammy píše:jo, uz se nacetla fotka
ještě tadyPříspěvek upraven 25.11.11 v 13:26jako je to tam hezky, ale na me moc honosny. chapu te, taky bych protestovala
na druhou stranu souhlasim s nim, co kdyz bude prset, a taky (jako pejskare) me napadlo, ze bych se uplne nechtela vlacet mezi psima bobkama
![]()
![]()
nenosí to štěstí nebo tak něco? že bysme je přímo vyhledávali
![]()
Alex160509 píše:
Už to vidímA kdybych si chtěla metřík založit taky, jak na to? Poradíte ještě? Děkujííí
![]()
![]()
vyber si metrik, ktery se ti libi, kdekoli na emiminu, klikni na nej a vybirej
nebo tady je na to diskuze: https://www.emimino.cz/…etrik-62528/
mammy píše:Fiducia píše:nenosí to štěstí nebo tak něco? že bysme je přímo vyhledávalimammy píše:jo, uz se nacetla fotka
ještě tadyPříspěvek upraven 25.11.11 v 13:26jako je to tam hezky, ale na me moc honosny. chapu te, taky bych protestovala
na druhou stranu souhlasim s nim, co kdyz bude prset, a taky (jako pejskare) me napadlo, ze bych se uplne nechtela vlacet mezi psima bobkama
![]()
![]()
![]()
![]()
no, pry nosi
ale zalezi, jestli budes mit saty z pujcovny
![]()
Ahoj Luci!
Tak holky vypadá to na 16.6.2012
Dorty jsou pěkné taky už mám představu jak najdu fotku tak vám to tu hodím.
Já bych chtěla mít kytici z karafiátu co vy na to?
Patris píše:
Ahoj Luci!
Tak holky vypadá to na 16.6.2012
Dorty jsou pěkné taky už mám představu jak najdu fotku tak vám to tu hodím.
Já bych chtěla mít kytici z karafiátu co vy na to?
tesim se na fotku
no, uprimne, karafiaty namam rada
ale me si neberes ![]()
Já chci zase kytici z gerber a taky se to NE každému líbí, ale na nich přeci nesejde
jak už jsme tu jednou říkali, kdo si bude chtít něco najít, tak si vždycky něco najde, takový lidi prostě jsou ![]()
Anie…na gerbery jsme taky myslela…
karafiáty.....no nemusím,ale minikarafiátky mám ráda
Petra Z píše:
No jelikož mám na oznámení sedmikrásky a na dortu budu mít taky takový kytičky, tak nejpodobnější jsou gerbery, takže jasně vyhrály
sice ještě nevím, jak přesně kytička bude vypadat, ale tak to mi v květinářství poraděj ![]()
Anie22 píše:
Já chci zase kytici z gerber a taky se to NE každému líbí, ale na nich přeci nesejdejak už jsme tu jednou říkali, kdo si bude chtít něco najít, tak si vždycky něco najde, takový lidi prostě jsou
tak chci gerbery
ono se hlavne kazdymu libi neco jinyho, to bysme nemely nic, takhle premyslet ![]()
Petra Z píše:
ty mini mini se mi libi k necemu, jako doplnek ![]()
""http://www.celysvet.cz/metrik/line-8288d63b280b1c02e98e84bc3ac31f3b.png:http://www.celysvet.cz/…3ac31f3b.png
Fiducia píše:Anie22 píše:tak chci gerbery
Já chci zase kytici z gerber a taky se to NE každému líbí, ale na nich přeci nesejdejak už jsme tu jednou říkali, kdo si bude chtít něco najít, tak si vždycky něco najde, takový lidi prostě jsou
ono se hlavne kazdymu libi neco jinyho, to bysme nemely nic, takhle premyslet
Jen zas nemůžu přijít na to, abych ten metřík měla u každého příspěvku
Prosím, prosím, smutně koukám…
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat