Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Petra Z píše:
tak zkusím foto
tak to je luxusni
malej byl strasne sladky miminko ![]()
Petra Z píše:
tak zkusím foto
moc pekny,
holky, vy mate skvely napady, normalne jste me popostrcily se nad tou svatbou aspon zamyslet, ja se mozna asi fakt pristi rok vdam ![]()
Všem vám to holky moc moc přeju
Já se vdávala loni na konci června a byla to nádhera. Když se chci zase zasnít a potěšit, tak prohlížím svatební fotky a video
A kvůli těm šatům bych se vdávala znovu, i když u nás je to na celý život ![]()
Ahoj holky ![]()
Trybit dobrý výběr oznámení! Mi budeme mít podobné, jen s fotkou našich nožek v písku. Bohužel mi pořád nejdou vkládat fotky ![]()
Petro, vaše foto taky
Budete ho mít na oznamku?
Holky zlaté. Zase jdu otravovat
Poradíte prosím jak dát vědět adminovi, že mi nejdou vkládat fotky. Díky moc…
Petra Z píše:
Fidu…myslíš roční miminko???
ale díky
Petra Z píše:
Fidu…myslíš roční miminko???
ale díky
hm, tak… batole? nebo jak se jim rika v tomhle veku?
pro me je maly dite proste miminko
![]()
ebirka píše:Petra Z píše:
tak zkusím fotoholky, vy mate skvely napady, normalne jste me popostrcily se nad tou svatbou aspon zamyslet, ja se mozna asi fakt pristi rok vdam
![]()
moc pekny,
to se teda vdas, jako
![]()
Beru*Beru píše:
Všem vám to holky moc moc přejuJá se vdávala loni na konci června a byla to nádhera. Když se chci zase zasnít a potěšit, tak prohlížím svatební fotky a video
A kvůli těm šatům bych se vdávala znovu, i když u nás je to na celý život
dekujeme ![]()
Alex160509 píše:
Ahoj holky
Trybit dobrý výběr oznámení! Mi budeme mít podobné, jen s fotkou našich nožek v písku. Bohužel mi pořád nejdou vkládat fotky
Petro, vaše foto takyBudete ho mít na oznamku?
tyjo, vy mate tak skvely napady
![]()
Andrej, tady mas kontakty na adminy: https://www.emimino.cz/profil/admin/ bud posles SZ na nick admin, nebo e-mail na info@emimino.cz ![]()
ahoj holky, úplně jste mě potěšily, že se Vám to líbí já jsem z něj úplně nadšená:-)
Ne my tuto fotku na oznamku mít nebudeme…tak je mates moc malej na aktuální téma ![]()
trybitka píše:
ahoj holky, úplně jste mě potěšily, že se Vám to líbí já jsem z něj úplně nadšená:-)
me jsi taky nadchla ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat