Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ahoj holky ![]()
Anie určitě bude vše jak má být! Pak dej vědět.
Petro tak s tím snubákem je teda fakt dobrý
A co je malýmu? Teď koukám, na počet tvých příspěvků
Ty jedeš ![]()
Alex…taky jsem tady už dlouhooooo
Mates má náběh na zápal plic---ale on marodí často.průdušky,laryngitidy,bronchitidy…pořád dokola
Petra Z píše:Ó jé
Alex…taky jsem tady už dlouhoooooMates má náběh na zápal plic---ale on marodí často.průdušky,laryngitidy,bronchitidy…pořád dokola
Jeežiši, tak to je prča teda, tak to maj co dělat, aby ho našli
my jsme ještě pro prstýnky ani nebyly. Teď nějak na tu svatbu nemám náladu. Na další UZ jdu 12.1. (to má mamča narozky) a den předtím mám zkoušku šatů, no to si to teda užiju ![]()
Gratuluju všem, které se budete příští rok vdávat
![]()
Taky bych ráda, ale ten můj se sám od sebe k ničemu nemá
![]()
Jee aha, já zase blbě čtu
no ten já mám taky trošku větší, ale hodlám ho nosit na jednom prstu i se snubákem, takže na zmenšení prdím ![]()
Pomalu se loucim
Od zitrka mam dovolenou, tak mozna jen obcas nakouknu, jak se vamdari
Jinak se budu tesit po novem roce ![]()
Krásné Vánoce
![]()
Tak Vašík nemá downa, edwardse ani pataua
takže teď ještě čekat na celkové výsledky cca za 3 týdny, ale to už by nebylo nic takhle vážného, takže tím už si náladu kazit nenechám ![]()
Ahoj holky
co říkáte na prsteny z chirurgické oceli? My do nich asi půjdeme. Hlavně můj mužíček nesmí v práci nosit šperky, takže se mi nechce dávat několik tisíc za prstýnek, kterej nebude skoro nosit
kdyžtak bychom si pak nechali udělat zlaté třeba ke stříbrné nebo nějaké svatbě
http://www.snubni-prsten.cz/…gicke-oceli/
Anie…klidně,proč ne…
a nebo tobě zlatý a chlap to samé a z oceli…
mě se líbí
ahoj holky!
jsem úplně mimo, zapomněla jsem, že jsem vám sem jednou nebo kolikrát přispívala… a teď když se budu opravdu v roce 2012 vdávat, tak jsem si na vás nevzpomněla ![]()
vezmete mě mezi sebe? ![]()
Kima.....to z té radosti ![]()
tak ještě jednou gratuluju a povídej......plakala jsi????ä co prstýnek??jaký je??
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat