Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
No, me akorat tusim bude koncit sestinedeli, takze u nas svatebni noc bude skoro jako „poprve“,,,nicmene se muj skoro muz stejne planuje opit s prateli, tak nevim, zda z toho neco bude a zda bych pradylko vyuzila ![]()
Ahojte ![]()
Zdravím budoucí natěšené nevěsty a gratuluji všem !!! ![]()
Já jsem se vdávala loni v červnu. Po svatbě mi zůstalo pár věcí, jako je široká bílá organzová stuha se dvěma přísavkami na kapotu vozu (na auto pro nevěstu), dále krásný polštářek na prstýnky z bílého saténu s šampaň mašlí a dvěma špendlíky na prsteny s perlovými srdíčky místo hlaviček a taky svatební botičky značky Cinderella č.38. (http://www.boty-obuv.com/…uv-2011.html). První dvě věci nejeví žádné známky opotřebení, botičky dostaly trochu zabrat při focení na trávě a v poli. Ale snažila jsem se je dát do pořádku a myslím, že se mi to celkem podařilo.Původní cena se šplhala ke dvěma tisícům. Pokud by měl někdo zájem, napište na Dandulkam@seznam.cz, můžu poslat fotky. Jsem z Olomouce, případně pošlu poštou. Polštářek 150,–, ozdoba na kapotu 70,–, boty 700,– Kč.
K mání je i krásná bílá kravata pro ženicha /jako nová/ foto pošlu, za 250,–kč.
Všechny věci dohromady za 1000,– Kč.
Užijte si přípravy i svatební den v klidu ![]()
hmmm, holky budete mit svatebni agenturu? nebo si budete svatbu organizovat samy???
Dobré ránko holky..mužu se k vám přidat?
Svatbu plánujeme na 16.6.2012 ![]()
Pavča S vítej
nám už se to blíží 21.1.2012
a už začínám mírně nervóznět, jelikož mám sice vše naplánované, ale zařízeno zatím nic. A mužíček přijede zítra na čtyři dny a potom až pár dnů před svatbou, takže budu mít trošku honičku
no ještěže ho potřebuju jen na schválení prstýnků, jinak snad vše zvládnu s pomocí hl. družičky sama
jo a holky vypadá to, že dodržím další tradici a nevěsta pojede na obřad v bílém autě ![]()
ahojte, my budeme mit svatbu 3.3. Je to trochu narychlo, ale prcek se podaril drive nez jsme mysleli, puvodne jsme chteli v cervnu. Tenhle tyden jsme zamluvili termin, restauraci a hotel a ted uz „jen“ ten zbytek.
Tytyty…gratuluju k prckovi i ke svatbě…
a „jen“ ten zbytek je hned ![]()
Ahoj můžu se k vám přidat?
Vdávám se 3.3.2012 ve 12hodin.
Chtěli jsme se vzít 7.7. ale nakonec jsme to urychlili.
Máme dvě malé děti a svatba bude malá. Děti, rodiče, babi s dědou a brácha s přítelkyní nám jdou za svědky.
hani, to je super, po včerejším sepisování hostů na svatbu ti to vlastně závidím ![]()
já dneska konečně zamluvila kapli - 2.6. v 11,30, mám ztoho radost ![]()
Tak já hosty pořádně sepisuju až dneska…jako vím,ale pro jistotu ![]()
No pořád mám na vše čas že…je to AŽ v sobotu ![]()
Petra Z píše:
Tak já hosty pořádně sepisuju až dneska…jako vím,ale pro jistotu
No pořád mám na vše čas že…je to AŽ v sobotu
taihle by se mi to taky líbilo ![]()
Hele…jako seznam hostů máme.....jen zítra ještě zajedu do restaurace,potvrdím to a je to ![]()
nač se zbytečně stresovat dlouho dopředu že ![]()
Ale už mám doma koláčky a ujídám ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat