Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
DanMaj mám a jsou vynikající ![]()
Jinak jsme si koupila barevný holinky na focení
nějaká recese musí být
Kima-o píše:
fidu, díktak to já jsem s tchýňákama v pohodě, jen mě štvou, že chtěj tohle organizovat za nás…
jinak jsem od hradce králové, copak tomáš za fotografy?
tak to teda zavidim
ta moje je piiiiiiiiiiip
jako vazne, ne jako ze kazda zenska nesnasi svoji tchyni
ona je fakt zla
nebudu se tady dlouze rozepisovat, preci jen nevim, kdo si to muze precist
ale ona kuprikladu navadi mojeho, at si me nebere. A kdyz teda zjistila, ze nic nezmuze, tak se ho citovym vydiranim snazi prinutit k odlozeni svatby alespon o rok. A trousi takovy reci jako ze si ho chci vzit jen proto, ze bych jinyho chlapa nenasla
Nemyslim si, ze bych byla zla, nebo nesnesitelna (muzete posoudit
) ani extremne skareda (viz foto
) a chlapu jsem mela mozna vic, nez je slusny
![]()
Kima-o píše:
fidu, díktak to já jsem s tchýňákama v pohodě, jen mě štvou, že chtěj tohle organizovat za nás…
jinak jsem od hradce králové, copak tomáš za fotografy?
„moji“ kluci jsou z Prahy
jsou to profici, me aji segre budou fotit ![]()
Petra Z píše:
DanMaj mám a jsou vynikající
Jinak jsme si koupila barevný holinky na focení![]()
nějaká recese musí být
Fiducia píše:
DanMaj muzu se zeptat, kolik si asi tak bere ta „tvoje“ kapela?
Původně bylo dohodnuto 6 nebo 7000 a noci se ještě 2000 přidaly, ať hrají dál - hráli tedy asi od 16 hod do 3:00.
Na mé svatbě před 12 lety byla kapela, co brázdí jen tyroleské hotely a nyní jsou na nějaké zaoceánské lodi, ti tehdy brali 10 000 Kč, ale na to, co předvedli, to bylo docela málo, skuteční profíci.
fidu, tak to je mazec, tak takhle já to s tchýní opravdu nemám a je škoda, že to někdo musí zažívat… důležité je, že budoucí manžel stojí při tobě ![]()
nčmohla bys mi poslat treba kontakt na ty tvoje fotografy? zajímalo by mě, jestli dojedou i takhle daleko.. kdyby mě vyhořela další fotografka, tak už bych pak byla v koncích, fakt
![]()
DanMaj no nevim, za 10-tku bych profiky ocekavala
Diky za info, predam to segre, ktera kapelu shani. Myslis, ze bych te pak mohla pripadne pozadat o kontakt? ![]()
Kima-o píše:
fidu, tak to je mazec, tak takhle já to s tchýní opravdu nemám a je škoda, že to někdo musí zažívat… důležité je, že budoucí manžel stojí při tobě
nčmohla bys mi poslat treba kontakt na ty tvoje fotografy? zajímalo by mě, jestli dojedou i takhle daleko.. kdyby mě vyhořela další fotografka, tak už bych pak byla v koncích, fakt![]()
vis, kdyby se nenechal matinkou tak ovlivnit, tak je mi baba uplne u prdele
ale bohuzel, on na ni da
Vzdycky si spolu neco upeceme a on: nikomu to nerikej a bezi hned zavolat matce ![]()
kontakty ti poslu do SZ ![]()
fidu, tak to je blbý… to mi řekni, co maj ty matky, co my nemáme
třeba budem jednou taky takový…
já doufám, že teď už budu mít od tchýňáků klid, kdž jsem jim tedaodkejvala ty extradůležitý hosty… naši například nikoho takhle nezvou, nechávaj to vyloženě na nás ![]()
Teda holky, já čučím, že se Vám do toho někdo plete. My to s nikým neřešíme. Všichni jen vědí, že jsme se zasnoubili. Termín a ostatní podrobnosti řekneme všem, vč. rodiny až když jim dáme svatební oznámení. Beru to tak, že se bereme my dva a ostatní jsou pozvaní (Ona teda tchýně by si nedovolila mi do toho mluvit nikdy, je to fajn ženská). Naši budou rádi, že se bereme v ČR a aspoň jednu svatbu zažijí (ségra se nám vdala v Řecku
). Koho pozvu je moje věc, my to platíme, tak co.
Kima-o píše:
fidu, tak to je blbý… to mi řekni, co maj ty matky, co my nemáme![]()
třeba budem jednou taky takový…
já doufám, že teď už budu mít od tchýňáků klid, kdž jsem jim tedaodkejvala ty extradůležitý hosty… naši například nikoho takhle nezvou, nechávaj to vyloženě na nás
ja teda takovahle nikdy nebudu
a nez nekdo namitne, ze to rikam ted, tak mam velky vzor v moji mame
ona mela tchyni prisernou a zrejme se poucila, protoze nasi chlapi ji maji fakt radi ![]()
treba nasi nam do toho taky nekrafou
jsou zvedavy, vyptavaji se, ale to je vsechno. Teda taky planuji, jak budou pomahat
Treba otcimova jedina starost je, kolik nam maji pridat a co chceme jako dar
A uz ho mame i odzkousenyho, vloni se mu zenil syn a byl hodnej
![]()
Ahoj holky,
dlouho jsem tu nebyla, tak nevím jestli si mě ještě pamatujete
a jsou tu i nové tváře, tak ty zdravím
a pro připomenutí svatbu máme 16.6
v pátek se jedu mrknout a doufám, konečně vybrat šaty. Máme zamluvený místo i výzdobu do kostela a to je tak jediný ![]()
Fiducia
no mám se fajn děkuji za optání
zítra mě čeká pravocní pohovor, tak jsem zvědavá jak to dopadne
a jak se máš ty? Jak jste se svatbou daleko?:-) musím si vás zpětně dočíst abych si všechno připomněla a byla v obraze:-)
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat