Kopie Svatba 2012

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
8413
6.1.12 08:24

PEŤKO: tak ti přeju, ať se ti to zítra všechno krásně povede podle tvých přání :palec: :palec: :palec:

• načítám...
35415
6.1.12 10:04
tytyty píše:
Holky co dort a vysluzky, kolacky? budete mit? kdyztak nahodte obrazky co mate, ja nemam zatim nic, jen googlim:)

fotky kolacku budou jaksi az po svatbe, peceme si sami :lol: a dort bych chtela tento :kytka: resp. maly dort na zakrojeni a pak ty maly dorticky :dance:

• načítám...
35415
6.1.12 10:06
DanMaj píše:
Fiducia píše:
DanMaj no nevim, za 10-tku bych profiky ocekavala :oops: :roll: Diky za info, predam to segre, ktera kapelu shani. Myslis, ze bych te pak mohla pripadne pozadat o kontakt? ;)
Jasně, když tak mi pak pisni SZ. ;)

diky :kytka: proberu to se segrou a ozvu se ;)

• načítám...
35415
6.1.12 10:14

Peto hodne stesti na zitrek :hug: :hug:
Ps: vidis to slunicko? To je muj svatebni dar :kytka: :mrgreen:

• načítám...
4886
6.1.12 10:35

fidu, no fakt, hezky jsi to pétě zařídila :D

mě se tahle malý dortíky líběj taky… jen se mi ve finále na jednu porci zdají být až moc velký možná… :nevim:

• načítám...
5998
6.1.12 14:45

Petra Z ať vám vyjde počasí a ať si to opravdu užiješ :kytka: mě to čeká za 14 dní a ještě nemám doma ani prstýnky, njn, nervíky pracujou :lol: už se těším na fotečky :dance:

• načítám...
3198
6.1.12 15:05

Peto přeju ať vám to zítra vyjde :hug:

• načítám...
65336
6.1.12 15:36

Ahojík......jen na skok......sedla jsme si ke kafi… šaty doma,vše oběháno a za chvíli doma pobalit matesovi hračky,nám věci a prostě doladit.....těchh milion drobností.....
Tak nevím,už tady asi nebudu,tak papa a myslete na mě zítra :lol:

A ještě jedna dobrá zpráva......jak mi vyměnili ten zásnubní prstýnek,tak´mi ho našli a zítra spěšně dovezou dopoledne :mrgreen:
A všem vám děkuju.........loučí se PetraZ a bude PetraM :mrgreen:

• načítám...
35415
6.1.12 16:29
Kima-o píše:
fidu, no fakt, hezky jsi to pétě zařídila :Dmě se tahle malý dortíky líběj taky… jen se mi ve finále na jednu porci zdají být až moc velký možná… :nevim:

me prisly hrozne roztomily :lol: a bude mi pecz segra, takze si sladime i tu velikost, pode me by mely byt velky jako mufin, a ten snim na posezeni :mrgreen:

• načítám...
35415
6.1.12 16:31
Petra Z píše:
Ahojík......jen na skok......sedla jsme si ke kafi… šaty doma,vše oběháno a za chvíli doma pobalit matesovi hračky,nám věci a prostě doladit.....těchh milion drobností.....
Tak nevím,už tady asi nebudu,tak papa a myslete na mě zítra :lol:A ještě jedna dobrá zpráva......jak mi vyměnili ten zásnubní prstýnek,tak´mi ho našli a zítra spěšně dovezou dopoledne :mrgreen:
A všem vám děkuju.........loučí se PetraZ a bude PetraM :mrgreen:

drzim :palec: :hug:
btw. Petra M jsem ja :mrgreen:

• načítám...
18357
6.1.12 20:06
Petra Z píše:
Tak nevím,už tady asi nebudu,tak papa a myslete na mě zítra :lol:A ještě jedna dobrá zpráva......jak mi vyměnili ten zásnubní prstýnek,tak´mi ho našli a zítra spěšně dovezou dopoledne :mrgreen:
A všem vám děkuju.........loučí se PetraZ a bude PetraM :mrgreen:

Hodne stesti, at se vse podari jak ma ;)

• načítám...
2591
6.1.12 21:27

Péťo ať to zítra vyjde podle tvých představ!!! Myslíme na vás :kytka:

• načítám...
8413
6.1.12 21:52
Fiducia píše:
tytyty píše:
Holky co dort a vysluzky, kolacky? budete mit? kdyztak nahodte obrazky co mate, ja nemam zatim nic, jen googlim:)
fotky kolacku budou jaksi az po svatbe, peceme si sami :lol: a dort bych chtela tento :kytka: resp. maly dort na zakrojeni a pak ty maly dorticky :dance:

jeee to je pěkné :palec:
To my měli takovou tu klasickou vesnickou svatbu, kde bylo snad 10 kýčovitých dortů…podkova, srdce, kniha Maminko, děkuji ti za syna a druhá s díky za dceru, pohár, vějíř a dvoupatrák… no my z toho stejně měli prd, druhý den po svatbě jsme totiž odlítali na 14 dní na svatební cestu a po návratu už nezbylo lautr nic :mrgreen:

• načítám...
35415
6.1.12 22:08
DanMaj píše:
Fiducia píše:
tytyty píše:
fotky kolacku budou jaksi az po svatbe, peceme si sami :lol: a dort bych chtela tento :kytka: resp. maly dort na zakrojeni a pak ty maly dorticky :dance:
To my měli takovou tu klasickou vesnickou svatbu, kde bylo snad 10 kýčovitých dortů…podkova, srdce, kniha Maminko, děkuji ti za syna a druhá s díky za dceru, pohár, vějíř a dvoupatrák… no my z toho stejně měli prd, druhý den po svatbě jsme totiž odlítali na 14 dní na svatební cestu a po návratu už nezbylo lautr nic :mrgreen:

skoda, ze jste si dorty neuzili :( cert vem, ze nebyly pekny :lol: nic ve zlem, ale tohle ja nemusim :oops: ale musely byt skvely :palec:
na druhou stranu, nechci videt, co by z nich po 14-ti dnech zustalo :mrgreen:

• načítám...
18357
6.1.12 22:08
DanMaj píše:
Fiducia píše:
tytyty píše:
To my měli takovou tu klasickou vesnickou svatbu, kde bylo snad 10 kýčovitých dortů…podkova, srdce, kniha Maminko, děkuji ti za syna a druhá s díky za dceru, pohár, vějíř a dvoupatrák… no my z toho stejně měli prd, druhý den po svatbě jsme totiž odlítali na 14 dní na svatební cestu a po návratu už nezbylo lautr nic :mrgreen:

takhle by si to predstavovala nase mama, ze to bude moravska svatba, nemuzu ji vysvetlit ze dort staci jeden, zadne dekovne a cukrovi a kolacku taky neni potreba tricet kilo aby to doma jedli vsichni tyden :zed: :zed: :zed:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová