Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
PEŤKO: tak ti přeju, ať se ti to zítra všechno krásně povede podle tvých přání
![]()
tytyty píše:
Holky co dort a vysluzky, kolacky? budete mit? kdyztak nahodte obrazky co mate, ja nemam zatim nic, jen googlim:)
fotky kolacku budou jaksi az po svatbe, peceme si sami
a dort bych chtela tento
resp. maly dort na zakrojeni a pak ty maly dorticky ![]()
DanMaj píše:Fiducia píše:Jasně, když tak mi pak pisni SZ.
DanMaj no nevim, za 10-tku bych profiky ocekavala![]()
Diky za info, predam to segre, ktera kapelu shani. Myslis, ze bych te pak mohla pripadne pozadat o kontakt?
diky
proberu to se segrou a ozvu se ![]()
Peto hodne stesti na zitrek
![]()
Ps: vidis to slunicko? To je muj svatebni dar
![]()
fidu, no fakt, hezky jsi to pétě zařídila ![]()
mě se tahle malý dortíky líběj taky… jen se mi ve finále na jednu porci zdají být až moc velký možná… ![]()
Petra Z ať vám vyjde počasí a ať si to opravdu užiješ
mě to čeká za 14 dní a ještě nemám doma ani prstýnky, njn, nervíky pracujou
už se těším na fotečky ![]()
Ahojík......jen na skok......sedla jsme si ke kafi… šaty doma,vše oběháno a za chvíli doma pobalit matesovi hračky,nám věci a prostě doladit.....těchh milion drobností.....
Tak nevím,už tady asi nebudu,tak papa a myslete na mě zítra ![]()
A ještě jedna dobrá zpráva......jak mi vyměnili ten zásnubní prstýnek,tak´mi ho našli a zítra spěšně dovezou dopoledne ![]()
A všem vám děkuju.........loučí se PetraZ a bude PetraM ![]()
Kima-o píše:
fidu, no fakt, hezky jsi to pétě zařídilamě se tahle malý dortíky líběj taky… jen se mi ve finále na jednu porci zdají být až moc velký možná…
me prisly hrozne roztomily
a bude mi pecz segra, takze si sladime i tu velikost, pode me by mely byt velky jako mufin, a ten snim na posezeni ![]()
Petra Z píše:
Ahojík......jen na skok......sedla jsme si ke kafi… šaty doma,vše oběháno a za chvíli doma pobalit matesovi hračky,nám věci a prostě doladit.....těchh milion drobností.....
Tak nevím,už tady asi nebudu,tak papa a myslete na mě zítraA ještě jedna dobrá zpráva......jak mi vyměnili ten zásnubní prstýnek,tak´mi ho našli a zítra spěšně dovezou dopoledne
A všem vám děkuju.........loučí se PetraZ a bude PetraM
drzim
![]()
btw. Petra M jsem ja ![]()
Petra Z píše:
Tak nevím,už tady asi nebudu,tak papa a myslete na mě zítraA ještě jedna dobrá zpráva......jak mi vyměnili ten zásnubní prstýnek,tak´mi ho našli a zítra spěšně dovezou dopoledne
A všem vám děkuju.........loučí se PetraZ a bude PetraM
Hodne stesti, at se vse podari jak ma ![]()
Fiducia píše:tytyty píše:fotky kolacku budou jaksi az po svatbe, peceme si sami
Holky co dort a vysluzky, kolacky? budete mit? kdyztak nahodte obrazky co mate, ja nemam zatim nic, jen googlim:)a dort bych chtela tento
resp. maly dort na zakrojeni a pak ty maly dorticky
jeee to je pěkné ![]()
To my měli takovou tu klasickou vesnickou svatbu, kde bylo snad 10 kýčovitých dortů…podkova, srdce, kniha Maminko, děkuji ti za syna a druhá s díky za dceru, pohár, vějíř a dvoupatrák… no my z toho stejně měli prd, druhý den po svatbě jsme totiž odlítali na 14 dní na svatební cestu a po návratu už nezbylo lautr nic ![]()
DanMaj píše:Fiducia píše:jeee to je pěknétytyty píše:fotky kolacku budou jaksi az po svatbe, peceme si sami
Holky co dort a vysluzky, kolacky? budete mit? kdyztak nahodte obrazky co mate, ja nemam zatim nic, jen googlim:)a dort bych chtela tento
To my měli takovou tu klasickou vesnickou svatbu, kde bylo snad 10 kýčovitých dortů…podkova, srdce, kniha Maminko, děkuji ti za syna a druhá s díky za dceru, pohár, vějíř a dvoupatrák… no my z toho stejně měli prd, druhý den po svatbě jsme totiž odlítali na 14 dní na svatební cestu a po návratu už nezbylo lautr nic
skoda, ze jste si dorty neuzili
cert vem, ze nebyly pekny
nic ve zlem, ale tohle ja nemusim
ale musely byt skvely ![]()
na druhou stranu, nechci videt, co by z nich po 14-ti dnech zustalo ![]()
DanMaj píše:Fiducia píše:jeee to je pěknétytyty píše:fotky kolacku budou jaksi az po svatbe, peceme si sami
To my měli takovou tu klasickou vesnickou svatbu, kde bylo snad 10 kýčovitých dortů…podkova, srdce, kniha Maminko, děkuji ti za syna a druhá s díky za dceru, pohár, vějíř a dvoupatrák… no my z toho stejně měli prd, druhý den po svatbě jsme totiž odlítali na 14 dní na svatební cestu a po návratu už nezbylo lautr nic
takhle by si to predstavovala nase mama, ze to bude moravska svatba, nemuzu ji vysvetlit ze dort staci jeden, zadne dekovne a cukrovi a kolacku taky neni potreba tricet kilo aby to doma jedli vsichni tyden
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat