Kopie Svatba 2012

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
35415
6.1.12 22:32
tytyty píše:
DanMaj píše:
Fiducia píše:
tytyty píše:
Holky co dort a vysluzky, kolacky? budete mit? kdyztak nahodte obrazky co mate, ja nemam zatim nic, jen googlim:)
fotky kolacku budou jaksi az po svatbe, peceme si sami :lol: a dort bych chtela tento :kytka: resp. maly dort na zakrojeni a pak ty maly dorticky :dance:
jeee to je pěkné :palec:
To my měli takovou tu klasickou vesnickou svatbu, kde bylo snad 10 kýčovitých dortů…podkova, srdce, kniha Maminko, děkuji ti za syna a druhá s díky za dceru, pohár, vějíř a dvoupatrák… no my z toho stejně měli prd, druhý den po svatbě jsme totiž odlítali na 14 dní na svatební cestu a po návratu už nezbylo lautr nic :mrgreen:
takhle by si to predstavovala nase mama, ze to bude moravska svatba, nemuzu ji vysvetlit ze dort staci jeden, zadne dekovne a cukrovi a kolacku taky neni potreba tricet kilo aby to doma jedli vsichni tyden :zed: :zed: :zed:

jo, i moje tchyne by to tak rad :roll: nastesti vydelavam vic, nez muj chlap, tudiz platim a tak i rozhoduju :mrgreen:

• načítám...
46226
7.1.12 06:20

PetroZ at se ti ten dnesni den krasne vydari a uzij si to

• načítám...
2746
7.1.12 08:40

ahoj holky, zítra jedeme obhlédnout místo (restauraci s hotelem), kde nás i oddají. Přítel to chce mít odbyté naráz, mně to taky přijde vhod. Spíš přemýšlím, na co všechno se informovat :nevim:. Vím, že bych se měla kouknout na svatební menu a vybrat je. Dál asi zajistit i nějaké opékání masa, když tam zázemí pro to je. S obřadem nic řešit nebudu, to je asi pořád stejné (jen možná zajistit i nějakou variantu, když bude nedejbože pršet). Pak mě napadá optat se na špuntovné (třeba u vína), dál už netuším…přihoďte prosím Vaše zkušenosti nebo nápady :potlesk:

• načítám...
18357
7.1.12 09:42
Fiducia píše:
tytyty píše:
DanMaj píše:
Fiducia píše:
tytyty píše:
Holky co dort a vysluzky, kolacky? budete mit? kdyztak nahodte obrazky co mate, ja nemam zatim nic, jen googlim:)
fotky kolacku budou jaksi az po svatbe, peceme si sami :lol: a dort bych chtela tento :kytka: resp. maly dort na zakrojeni a pak ty maly dorticky :dance:
To my měli takovou tu klasickou vesnickou svatbu, kde bylo snad 10 kýčovitých dortů…podkova, srdce, kniha Maminko, děkuji ti za syna a druhá s díky za dceru, pohár, vějíř a dvoupatrák… no my z toho stejně měli prd, druhý den po svatbě jsme totiž odlítali na 14 dní na svatební cestu a po návratu už nezbylo lautr nic :mrgreen:
takhle by si to predstavovala nase mama, ze to bude moravska svatba, nemuzu ji vysvetlit ze dort staci jeden, zadne dekovne a cukrovi a kolacku taky neni potreba tricet kilo aby to doma jedli vsichni tyden :zed: :zed: :zed:
jo, i moje tchyne by to tak rad :roll: nastesti vydelavam vic, nez muj chlap, tudiz platim a tak i rozhoduju :mrgreen:

pruser e ze se budu vdavat doma a na tech 300 km se to blbe zarizuje, tak to tam organizuje mama, ale snad ji ukecam aspon na neco s marcipanovym potahem a ze staci jeden. A cukrovi chce pet 24 druhu :nevim:

• načítám...
18357
7.1.12 09:43
Klarinetka1 píše:
ahoj holky, zítra jedeme obhlédnout místo (restauraci s hotelem), kde nás i oddají. Přítel to chce mít odbyté naráz, mně to taky přijde vhod. Spíš přemýšlím, na co všechno se informovat :nevim:. Vím, že bych se měla kouknout na svatební menu a vybrat je. Dál asi zajistit i nějaké opékání masa, když tam zázemí pro to je. S obřadem nic řešit nebudu, to je asi pořád stejné (jen možná zajistit i nějakou variantu, když bude nedejbože pršet). Pak mě napadá optat se na špuntovné (třeba u vína), dál už netuším…přihoďte prosím Vaše zkušenosti nebo nápady :potlesk:

co vsechno si muzes donest- cukrovi, vyzdobu zda delaji oni, nebo ty ji dodas predem, co mas na vyber za menu nebo zda delaji na prani

• načítám...
8413
7.1.12 09:44
Fiducia píše:
DanMaj píše:
Fiducia píše:
tytyty píše:
skoda, ze jste si dorty neuzili :( cert vem, ze nebyly pekny :lol: nic ve zlem, ale tohle ja nemusim :oops: ale musely byt skvely :palec:
na druhou stranu, nechci videt, co by z nich po 14-ti dnech zustalo :mrgreen:

Tak ono to bylo všem rozdáno jako výslužka ze svatby, takže nic se nezkazilo

Segra měla na svatbě dortíky dva a bohatě to stačilo.

• načítám...
8413
7.1.12 09:49
tytyty píše:
Klarinetka1 píše:
ahoj holky, zítra jedeme obhlédnout místo (restauraci s hotelem), kde nás i oddají. Přítel to chce mít odbyté naráz, mně to taky přijde vhod. Spíš přemýšlím, na co všechno se informovat :nevim:. Vím, že bych se měla kouknout na svatební menu a vybrat je. Dál asi zajistit i nějaké opékání masa, když tam zázemí pro to je. S obřadem nic řešit nebudu, to je asi pořád stejné (jen možná zajistit i nějakou variantu, když bude nedejbože pršet). Pak mě napadá optat se na špuntovné (třeba u vína), dál už netuším…přihoďte prosím Vaše zkušenosti nebo nápady :potlesk:
co vsechno si muzes donest- cukrovi, vyzdobu zda delaji oni, nebo ty ji dodas predem, co mas na vyber za menu nebo zda delaji na prani

Segru třeba ukecali, aby místo podávané večeře byl raut. A bylo to super, tři stoly plné jídla, kde měli i ty ohřívané mísy, a bylo tam toho všeho požehnaně, od jednohubek, mís s klobásami, salámy, sýry, saláty ovocné, zeleninové, hovězí a vepřový guláš, obrovská urožněná kýta, hafo ovoce, různá pečiva, prostě kde co…

• načítám...
722
7.1.12 10:26

Já táké držím palečky ať vám vše vyjde jak si přejete :))) Ať máte krásné počasí ;) :D citace] Petra Z píše:
Ahojík......jen na skok......sedla jsme si ke kafi… šaty doma,vše oběháno a za chvíli doma pobalit matesovi hračky,nám věci a prostě doladit.....těchh milion drobností.....
Tak nevím,už tady asi nebudu,tak papa a myslete na mě zítra :lol:

A ještě jedna dobrá zpráva......jak mi vyměnili ten zásnubní prstýnek,tak´mi ho našli a zítra spěšně dovezou dopoledne :mrgreen:
A všem vám děkuju.........loučí se PetraZ a bude PetraM :mrgreen:
  • načítám...
2746
7.1.12 10:37
DanMaj píše:
tytyty píše:
Klarinetka1 píše:
co vsechno si muzes donest- cukrovi, vyzdobu zda delaji oni, nebo ty ji dodas predem, co mas na vyber za menu nebo zda delaji na prani
Segru třeba ukecali, aby místo podávané večeře byl raut. A bylo to super, tři stoly plné jídla, kde měli i ty ohřívané mísy, a bylo tam toho všeho požehnaně, od jednohubek, mís s klobásami, salámy, sýry, saláty ovocné, zeleninové, hovězí a vepřový guláš, obrovská urožněná kýta, hafo ovoce, různá pečiva, prostě kde co…

Já jsem byla minulý rok na svatbě kamarádce, která měla večer taky raut a bylo to úplně super, každý si vybral, co chce :palec:. To se taky zeptám, zda to jde.
Ještě mám holky takovou věcnou, jak to budete mít. Po obřadu jsou vaši kamarádi také na oběd? Nebo přijedou až později? My to teď řešíme, protože když budeme mít vše na jednom místě, tak je nám blbý je posílat domů, aby pak zas přijeli, ale tím, že zůstanou, se nám to brutálně prodraží :?

• načítám...
5998
7.1.12 13:17

Karinetka1 ahojky, no my máme svatbu za 14 dní, na obřad v poledne půjde cca 80 lidí (máme ho na liberecké radnici) a potom pojede rodina a asi 10 přátel na hostinu cca 50 lidí, no a po páté hodině tam postupně přijedou ostatní kamarádi :palec:

• načítám...
2746
7.1.12 13:44

Anie jj, takhle bychom to zařídili taky, kdyby byl obřad jinde, než následná hostina, ale jak to udělat, když je vše v jednom místě :think:

• načítám...
2504
7.1.12 13:53

ahojte holky.. můžu se k vám přidat?

• načítám...
46226
7.1.12 15:08

Ahojky,pridej Phoebe

• načítám...
2504
7.1.12 15:09

děkujiii :)

• načítám...
18357
7.1.12 16:30

my to mame tak ze bude obrad a pak vsechny zvedeme cca 50 lidi. kamaradi a pritelova rodina na ni prijedou a je blbe udelat obed jen pro rodinu a svedky tj cca 35 lidi a tech 15 pak pozvat az vecer. Takze jsme si rekli ze pozveme vsechny na obed, a misto vecere budou uz jen rizecky, gulase par litru a studene misy.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová