Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Pavčo,obě krásné…
ale bacha at ta kytka není moc těžká,já sama už pak nevěděla,jak jí držet ![]()
Péti já jsem spíš pro tu druhou ta první je krásná ale já měřím 160cm a u mě by vypadala asi stejně divně
ta první je taková jemnější ![]()
Pavča S píše:
Péti já jsem spíš pro tu druhou ta první je krásná ale já měřím 160cm a u mě by vypadala asi stejně divně![]()
ta první je taková jemnější
Pavčo…pochopila jsem ![]()
a ta první by ani nedržela ve váze
asi by převažovala ![]()
Klarinetka1 píše:
Fiducia špuntovné je, že si dovezeš vlastní pití, ale hospodě zaplatíš za to, že si od nich pití nevezmeš. U nás se ale špuntovné třeba na víno pohybuje kolem 50-60 kč/litr, což už se potom nevyplatí vzít si vlastní.
Dneska jsme byli v té restauraci, kde bude svatba (koukli jsme i do zahrady, kde bude obřad). Trochu budeme bojovat s místem hlavně pro kapelu, ale uvidíme kolik nás ve finále bude.
Jinak jsme se rozhodli, že budeme mít klasický oběd, večer raut, vč. grilování. Ještě aby vyšlo počasí a bude to super, venku je perfektní zázemí
Cenu jsme se rozhodli už neřešit, protože už je nám jasné, že co jsme si představovali bylo dost bláhové
jo tak
diky za vysvetleni ![]()
Péťo, fotky krásný… celou sobotu jsem na vás myslela! přeju do manželství jen to nej ![]()
jinak se mnou je to hrůza
jsem strašně nerozhodná - kytka, šaty, hudba, nevím ![]()
Ahojík holky.....
Jen mě napadlo…zbyly mi ubrousky a košíčky které se musí složit…na koláčky,nechcete některá???
Dobré ráno holky…tak máme už zamluvený termín na 2.6.2012
16.6. bohužel neoddávají tak máme tenhle termín…
PETRO: fotky jsou božííí, jak z nějakého luxusního katalogu
a moc vám to sluší, ještě jednou vše nejlepší
Fotografka by zasloužila big pochvalu.
Pavča S píše:
Dobré ráno holky…tak máme už zamluvený termín na 2.6.201216.6. bohužel neoddávají tak máme tenhle termín…
jee, to máme stejný termín ![]()
Pavča S píše:jee, to máme stejný termín
Dobré ráno holky…tak máme už zamluvený termín na 2.6.201216.6. bohužel neoddávají tak máme tenhle termín…
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat