Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
RencaVlkova píše:
Ahoj holky! Předem všem gratuluju k budoucí svatbě
Taky se budu vdávat, 9.6.2012(na moje narozeniny, heč, tak jsem si říkala, že se tady podívám o čem diskutujete, abych věděla, na co jsem zapomněla
Chtěla jsem se ale hlavně zeptat, jestli jste si některá nevyráběla sama oznámení a případně mi s tím trochu neporadila.
to mel byt i muj termin, na vyroci, ale mrnous je na ceste tak to nepocka ![]()
Fiducia píše:RencaVlkova píše:to je muzska vysada
Jojo, hlavně ty datumy mu nedělají moc dobřemuj tvrdi, ze mam narozky o den driv, a narodila jsem se v uplne jinym roce
zajimavy, ze si pamatuje, kolik mi je
Chlapi no…Já se před narozeninama raděj připomínám ![]()
Renco…já mám oznámení dělané.....ale je to práce kamarádky,ne moje,je tady asi o 2-3 stránky zpětně
Petra Z píše:
Ahojík a dobré ráno…
naše oznamko
Super…jednoduchý a výstižný…přesně to se mi líbí:)
Fiducia píše:Klarinetka1 píše:hele, nosit ho bude on
Fidu, mně se třeba nelíbí na chlapovi prstýnek s kamínkem. Víc se mi líbí ta tvoje varianta. Já mám zase ráda prstýnky spíš hranaté než zakulacené.ja bych ho do kamene nenutila (ani by me nenapadlo, ze bysme si vybrali model, kde je pansky prsten s kamenem), ale kdyz si vybral sam
hranate prstynky?to jako fakt hranate?
to by me nenapadlo, ze existuje![]()
mas nejaky? zajimalo by me, jak se to nosi
Tak do tohoto hranatého jsem se zamilovala…je suuuper!!!
looly1 píše:Fiducia píše:Tak do tohoto hranatého jsem se zamilovala…je suuuper!!!Klarinetka1 píše:hele, nosit ho bude on
Fidu, mně se třeba nelíbí na chlapovi prstýnek s kamínkem. Víc se mi líbí ta tvoje varianta. Já mám zase ráda prstýnky spíš hranaté než zakulacené.ja bych ho do kamene nenutila (ani by me nenapadlo, ze bysme si vybrali model, kde je pansky prsten s kamenem), ale kdyz si vybral sam
chces poslat odkaz na eshop? ![]()
Fiducia píše:looly1 píše:Fiducia píše:Tak do tohoto hranatého jsem se zamilovala…je suuuper!!!Klarinetka1 píše:hele, nosit ho bude on
chces poslat odkaz na eshop?
[/cita
Jooooo, to budeš nejhodnější:)
Tak máme na poště asi oddací list…
je psán na naše–teda moje nové příjmení..... ![]()
Petra Z píše:
Tak máme na poště asi oddací list…
je psán na naše–teda moje nové příjmení.....
jeee
jaky je to pocit ![]()
Petra Z píše:
No divný
jako někdy mi ani nedochází,že jsme to já
tak na to se snad ani netesim
ale jo, budu mit novou obcanku
![]()
Občanku,pas,na pojištovnu musím,na stavebko,k doktorům,do CARU pak nahlásit,na domovku.....sama nevím,kam ještě
Petra Z píše:
Občanku,pas,na pojištovnu musím,na stavebko,k doktorům,do CARU pak nahlásit,na domovku.....sama nevím,kam ještě
a ridicak
je toho fakt hrozne, urcite na neco zapomenu
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat