Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Pavča S píše:
ono to vypadá divně páč mi tam přidělala jen tak na oko ty ramínka a vypadá to jako když mi to odstává ale ve skutečnosti sedí dobřevětší prsa už by se tam nevešly
tytyty píše:
Pavco pekny a pres prsa sedi? pride mi podle obrazku ze tam mas jeste prostor.
Ja jsem stene nadmerna, takze si nepripadej nejak divne:)
A prsa chapu, ted mam D, mozna E co mi v tehu narostly a desim se kam to jeste pujde, uz ted si prilehavam prsa a hlavne bradavky a boli to
tak to je dobre
ja si zkousela korzetovy a porad to pres prsa nebylo ono, ted mam za krk a paradni, jsem v nich snad i hubenejsi
Tak já dám jednu,co mi ted poslala sestra.....ještě doma…
trošinku vám holky závidím…že to máte před sebou
Petra Z píše:
Teda, taky ti to moc slušelo!!!
Renčo díky…
no fotky od profíka nemají chybu......tam si i připadám krásná ![]()
hele holky, kdy mám taky začít šmejdit po šatech… bereme se v červenci? co myslíte?
Petra Z píše:
Phoebe21 píše:
hele holky, kdy mám taky začít šmejdit po šatech… bereme se v červenci? co myslíte?
juuu, pavčo, ty šaty jsou moc krásný… já si dneska odpoledne zavolám do dvou salonů tady u nás a objednám se… už e taky docela začínám těšit, i když jsem si myslela, že se mi nebude chtít ![]()
a my jsme navíc konečně nejspíš objevili místo pro hostinu… ![]()
Kima-o píše:
juuu, pavčo, ty šaty jsou moc krásný… já si dneska odpoledne zavolám do dvou salonů tady u nás a objednám se… už e taky docela začínám těšit, i když jsem si myslela, že se mi nebude chtít
a my jsme navíc konečně nejspíš objevili místo pro hostinu…
holky, jste mě nahlodaly. Příští týden asi zajistím hlídání a vyrazím na šaty. Nepřemýšlela jste některá, že byste si je nechala ušít? Cenově to vyjde cca nastejno
.
klari, já spíš přemýšlím o tom, že si je vyzkouším a potom objednám z nějaké číny nebo čeho
vyjde to asi tak o polovinu levněji než půjčení… jasně, je risk, ja to bude vypadat v reálu, ale asi to riziko podstoupím
kdyby to byl průšvih, tak si je ´budu muset na rychlo ještě někde půjčit no ![]()
tady přikládám moji představu (teda bez té široké sukně - je pod ní spodnička, ta by tam nebyla…)
Klarinetka1 píše:
holky, jste mě nahlodaly. Příští týden asi zajistím hlídání a vyrazím na šaty. Nepřemýšlela jste některá, že byste si je nechala ušít? Cenově to vyjde cca nastejno.
Já si je asi taky budu nechat šít, protože potřebuju velký šaty a ještě potřebuju ke krku, aby mi zakryly dekolt a když jsem se ptala, tak u nás(Brno) asi ve třech salonech je ušijí na míru a přání a pak ti je jenom normálně půjčí, když si je nebudeš chtít koupit. Při půjčení ti naúčtují jen o 500Kč víc. Myslím, že férová nabídka
Kimi, ty se mi líbí
. Hlavně ta mašle udělá strašně moc
. Já totiž uvažuju, že bych si je nechala ušít tady http://www.svatebni-saty-plesove.cz/. Ale bohužel nevím o nikom, kdo by si jen tam nechal šít, tak neznám reference ![]()
to taky vypadá dobře, klari… zkoušela ses ptát na beremese.cz - tam se dá zjistit v podtstatě všechno, řekla bych ![]()
Klarinetka1 píše:
Kimi, ty se mi líbí. Hlavně ta mašle udělá strašně moc
. Já totiž uvažuju, že bych si je nechala ušít tady http://www.svatebni-saty-plesove.cz/. Ale bohužel nevím o nikom, kdo by si jen tam nechal šít, tak neznám reference
Kamarádka si je nechala šít u paní v Drásově, jak tam má tu půjčovnu a byla strašně spokojená. Zkusím ji poprosit o fotku. V Brna už to není tolik z ruky
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat