Kopie Svatba 2012

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
18357
11.1.12 21:36
Pavča S píše:
ono to vypadá divně páč mi tam přidělala jen tak na oko ty ramínka a vypadá to jako když mi to odstává ale ve skutečnosti sedí dobře :palec: větší prsa už by se tam nevešly :mrgreen:
tytyty píše:
Pavco pekny a pres prsa sedi? pride mi podle obrazku ze tam mas jeste prostor.
Ja jsem stene nadmerna, takze si nepripadej nejak divne:)
A prsa chapu, ted mam D, mozna E co mi v tehu narostly a desim se kam to jeste pujde, uz ted si prilehavam prsa a hlavne bradavky a boli to :think:

tak to je dobre
ja si zkousela korzetovy a porad to pres prsa nebylo ono, ted mam za krk a paradni, jsem v nich snad i hubenejsi

• načítám...
65343
11.1.12 21:49

Tak já dám jednu,co mi ted poslala sestra.....ještě doma…
trošinku vám holky závidím…že to máte před sebou

• načítám...
3832
11.1.12 22:07
Petra Z píše:
trošinku vám holky závidím…že to máte před sebou

Teda, taky ti to moc slušelo!!!

• načítám...
65343
11.1.12 22:14

Renčo díky…
no fotky od profíka nemají chybu......tam si i připadám krásná :mrgreen:

• načítám...
2504
12.1.12 06:54

hele holky, kdy mám taky začít šmejdit po šatech… bereme se v červenci? co myslíte?

• načítám...
722
12.1.12 07:50
Péti moc krásná…šatičky super :palec:
Petra Z píše:
trošinku vám holky závidím…že to máte před sebou
  • načítám...
722
12.1.12 07:51
Ahojky …já už bych klidně začala ted…my máme termín 2.6. a plno šatů už bylo zamluvených..tak radči dřív než dýl :)
Phoebe21 píše:
hele holky, kdy mám taky začít šmejdit po šatech… bereme se v červenci? co myslíte?
  • načítám...
4886
12.1.12 07:54

juuu, pavčo, ty šaty jsou moc krásný… já si dneska odpoledne zavolám do dvou salonů tady u nás a objednám se… už e taky docela začínám těšit, i když jsem si myslela, že se mi nebude chtít :D
a my jsme navíc konečně nejspíš objevili místo pro hostinu… :dance:

• načítám...
722
12.1.12 08:06
Děkuju :) budou mi dělat na nich ještě menší upravý ale jinak jsou dokonalý :mrgreen: tak snad si vybereš snadno a pak chceme taky fotečku :lol:
Kima-o píše:
juuu, pavčo, ty šaty jsou moc krásný… já si dneska odpoledne zavolám do dvou salonů tady u nás a objednám se… už e taky docela začínám těšit, i když jsem si myslela, že se mi nebude chtít :D
a my jsme navíc konečně nejspíš objevili místo pro hostinu… :dance:
  • načítám...
2746
12.1.12 08:42

holky, jste mě nahlodaly. Příští týden asi zajistím hlídání a vyrazím na šaty. Nepřemýšlela jste některá, že byste si je nechala ušít? Cenově to vyjde cca nastejno :think:.

• načítám...
4886
12.1.12 08:55

klari, já spíš přemýšlím o tom, že si je vyzkouším a potom objednám z nějaké číny nebo čeho :D vyjde to asi tak o polovinu levněji než půjčení… jasně, je risk, ja to bude vypadat v reálu, ale asi to riziko podstoupím :D kdyby to byl průšvih, tak si je ´budu muset na rychlo ještě někde půjčit no :nevim:
tady přikládám moji představu (teda bez té široké sukně - je pod ní spodnička, ta by tam nebyla…)

• načítám...
3832
12.1.12 09:11
Klarinetka1 píše:
holky, jste mě nahlodaly. Příští týden asi zajistím hlídání a vyrazím na šaty. Nepřemýšlela jste některá, že byste si je nechala ušít? Cenově to vyjde cca nastejno :think:.

Já si je asi taky budu nechat šít, protože potřebuju velký šaty a ještě potřebuju ke krku, aby mi zakryly dekolt a když jsem se ptala, tak u nás(Brno) asi ve třech salonech je ušijí na míru a přání a pak ti je jenom normálně půjčí, když si je nebudeš chtít koupit. Při půjčení ti naúčtují jen o 500Kč víc. Myslím, že férová nabídka

• načítám...
2746
12.1.12 09:12

Kimi, ty se mi líbí :palec:. Hlavně ta mašle udělá strašně moc :potlesk:. Já totiž uvažuju, že bych si je nechala ušít tady http://www.svatebni-saty-plesove.cz/. Ale bohužel nevím o nikom, kdo by si jen tam nechal šít, tak neznám reference :nevim:

• načítám...
4886
12.1.12 09:15

to taky vypadá dobře, klari… zkoušela ses ptát na beremese.cz - tam se dá zjistit v podtstatě všechno, řekla bych :D

• načítám...
3832
12.1.12 09:16
Klarinetka1 píše:
Kimi, ty se mi líbí :palec:. Hlavně ta mašle udělá strašně moc :potlesk:. Já totiž uvažuju, že bych si je nechala ušít tady http://www.svatebni-saty-plesove.cz/. Ale bohužel nevím o nikom, kdo by si jen tam nechal šít, tak neznám reference :nevim:

Kamarádka si je nechala šít u paní v Drásově, jak tam má tu půjčovnu a byla strašně spokojená. Zkusím ji poprosit o fotku. V Brna už to není tolik z ruky

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová