Kopie Svatba 2012

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
46226
11.1.12 20:57

šup sem s fotkama a basta :pocitac:

• načítám...
722
11.1.12 20:58

tak tady jsou :)

• načítám...
722
11.1.12 21:00

a ze zadu…

• načítám...
46226
11.1.12 21:00

seš normání ženská tak se nemáš za co stydět,moc pěkný :jazyk: :jazyk:

• načítám...
65347
11.1.12 21:01

Pavčo…co blbneš......super :palec:

• načítám...
722
11.1.12 21:03

díkk holky..byla se mnou mamka a kamarádka a hned řekli tyhle poslední co jsem zkoušela :)já se moc necítím v šatech bez ramínek páč mám široká ramena tak mi tam přidělají ty ramínka jak sem tam měla jen tak …tak mi je k tomu přidělají :))

• načítám...
5998
11.1.12 21:17

Pavčo šaty super :palec: jinak já byla dneska na poslední zkoušce, ještě se do nich narvu, jen mi trošku zaberou dýlku, protože budu mít balerýnky, ale jinak jsem se v nich dneska konečně cítila jako nevěsta :oops: a bříško jde vidět jen zboku, tak snad si nebude Vašík myslet, že je adoptovanej :lol:

• načítám...
2746
11.1.12 21:17

Ach jo, já chci taky taková prsa do šatů :potlesk:. Sluší Ti. Jsem zvědavá, co vyberu já, furt se nemůžu dokopat, abych se zašla aspoň podívat do nějakého salónu. Nevím, jak to udělat se synem. Než někam dojedu, hodím na sebe pár kousků šatů, tak jsou 3 hod. v tahu a musím zpátky na kojení.

• načítám...
722
11.1.12 21:20
´já ti je klidně dám ..ted k vuli tomu chodím k Dr. chci jít na zmenšení hrozně mi to vadí :zed:
Klarinetka1 píše:
Ach jo, já chci taky taková prsa do šatů :potlesk:. Sluší Ti. Jsem zvědavá, co vyberu já, furt se nemůžu dokopat, abych se zašla aspoň podívat do nějakého salónu. Nevím, jak to udělat se synem. Než někam dojedu, hodím na sebe pár kousků šatů, tak jsou 3 hod. v tahu a musím zpátky na kojení.
  • načítám...
722
11.1.12 21:21
taky přemýšlím jestli si vzít balerýnky…přece jen je to pohodlnější :)
Anie22 píše:
Pavčo šaty super :palec: jinak já byla dneska na poslední zkoušce, ještě se do nich narvu, jen mi trošku zaberou dýlku, protože budu mít balerýnky, ale jinak jsem se v nich dneska konečně cítila jako nevěsta :oops: a bříško jde vidět jen zboku, tak snad si nebude Vašík myslet, že je adoptovanej :lol:
  • načítám...
5998
11.1.12 21:25

Já jsem si koupila bílý s mašličkou z kamínků a hezky jsem si je doma prošlápla :palec: podpadky moc nenosím a stejně boty nejdou vidět, tak co :nevim:

• načítám...
18357
11.1.12 21:26

Pavco pekny a pres prsa sedi? pride mi podle obrazku ze tam mas jeste prostor.
Ja jsem stene nadmerna, takze si nepripadej nejak divne:)
A prsa chapu, ted mam D, mozna E co mi v tehu narostly a desim se kam to jeste pujde, uz ted si prilehavam prsa a hlavne bradavky a boli to :think:

• načítám...
3832
11.1.12 21:29

Tak ty šaty jsou krásné!!!! Hned bych je taky brala…a jako že jsi rozměrnější jo? To bych chtěla vidět kde…Moc ti to sluší! Určitě budeš letos ta nejhezčí nevěsta…Teda samozřejmě až po mě :D

• načítám...
722
11.1.12 21:30
ono to vypadá divně páč mi tam přidělala jen tak na oko ty ramínka a vypadá to jako když mi to odstává ale ve skutečnosti sedí dobře :palec: větší prsa už by se tam nevešly :mrgreen:
tytyty píše:
Pavco pekny a pres prsa sedi? pride mi podle obrazku ze tam mas jeste prostor.
Ja jsem stene nadmerna, takze si nepripadej nejak divne:)
A prsa chapu, ted mam D, mozna E co mi v tehu narostly a desim se kam to jeste pujde, uz ted si prilehavam prsa a hlavne bradavky a boli to :think:
  • načítám...
722
11.1.12 21:32
no samozřejmě :mrgreen: každá z nás bude ta nejhezčí nevěsta :palec:
RencaVlkova píše:
Tak ty šaty jsou krásné!!!! Hned bych je taky brala…a jako že jsi rozměrnější jo? To bych chtěla vidět kde…Moc ti to sluší! Určitě budeš letos ta nejhezčí nevěsta…Teda samozřejmě až po mě :D
  • načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová