Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Muzete hlasovat ![]()
Ne, ze by se mi ty jeho nelibily, ale radsi bych jednoduchou klasiku ![]()
Fidu…me se ty co chce chlap moc líbí…přece jen,at jsou trošku neobyčejné
když jsou snubní
My nad prstýnky uvažovali tak zběžně. Vzhledem k tomu, že přítel jej nosit do práce nebude, spíš bych řekla, že bude svátek, jestli si ho někdy vezme, tak chce jen chirurgickou ocel. Já určitě bílé zlato. Chtěla bych se s oběma vejít do 10tis.
A taky jestli bude na prstě i s tím zásnubním,tak určo vyzkoušet dohromady jak to bude vypadat
Petra Z píše:
Fidu…me se ty co chce chlap moc líbí…přece jen,at jsou trošku neobyčejnékdyž jsou snubní
no, ja se znam. ted jsem nadsena, ze jsou neobvykly, a za chvili me zacnou nudit ![]()
Klarinetka1 píše:
My nad prstýnky uvažovali tak zběžně. Vzhledem k tomu, že přítel jej nosit do práce nebude, spíš bych řekla, že bude svátek, jestli si ho někdy vezme, tak chce jen chirurgickou ocel. Já určitě bílé zlato. Chtěla bych se s oběma vejít do 10tis.
my jsme se celkem jednomyslne shodli na oceli
bile zlato bylo na druhem miste, oba nosime stribro a ocel, takze se priznam, ze trosku rozhoduje i cena
![]()
Petra Z píše:
A taky jestli bude na prstě i s tím zásnubním,tak určo vyzkoušet dohromady jak to bude vypadat
jeste nevim
zalezi, jak to bude vypadat. ale kazdopadne mas pravdu
az pudjeme na ostro do kramu, tak to vyzkousim
uz se tesim ![]()
Fidu…ne nejeli…
ted je všude zima ![]()
pojedeme na 2 noci do Prahy do hotelu,co jsme dostali darem…
a pak další peníze padnou na další KET.....a chceme novou kuchyň.....je toho moc
a taky Matese by jsme museli nechat u babičky a ona chodí do práce…
tak uvidíme,kdyžtak nějakou opožděnou
Fidu, mně se třeba nelíbí na chlapovi prstýnek s kamínkem. Víc se mi líbí ta tvoje varianta. Já mám zase ráda prstýnky spíš hranaté než zakulacené.
Petra Z píše:
Fidu…ne nejeli…
ted je všude zima
pojedeme na 2 noci do Prahy do hotelu,co jsme dostali darem…
a pak další peníze padnou na další KET.....a chceme novou kuchyň.....je toho moc
a taky Matese by jsme museli nechat u babičky a ona chodí do práce…
tak uvidíme,kdyžtak nějakou opožděnou
v Praze je taky zima
kdyz budete mit chut, a ja cas, muzu delat pruvodce ![]()
Klarinetka1 píše:
Fidu, mně se třeba nelíbí na chlapovi prstýnek s kamínkem. Víc se mi líbí ta tvoje varianta. Já mám zase ráda prstýnky spíš hranaté než zakulacené.
hele, nosit ho bude on
ja bych ho do kamene nenutila (ani by me nenapadlo, ze bysme si vybrali model, kde je pansky prsten s kamenem), ale kdyz si vybral sam
hranate prstynky?
to jako fakt hranate?
to by me nenapadlo, ze existuje
mas nejaky? zajimalo by me, jak se to nosi ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat