Kopie Svatba 2012

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
35415
10.1.12 14:34

My se stran prstynky nemuzeme dohodnout :roll:

• načítám...
35415
10.1.12 14:34

On chce tyto

• načítám...
35415
10.1.12 14:35

Ja bych radsi jednoduche krouzky, treba takove

• načítám...
35415
10.1.12 14:35

Muzete hlasovat :lol:
Ne, ze by se mi ty jeho nelibily, ale radsi bych jednoduchou klasiku :palec:

• načítám...
65341
10.1.12 14:37

Fidu…me se ty co chce chlap moc líbí…přece jen,at jsou trošku neobyčejné :lol: když jsou snubní

• načítám...
2746
10.1.12 14:37

My nad prstýnky uvažovali tak zběžně. Vzhledem k tomu, že přítel jej nosit do práce nebude, spíš bych řekla, že bude svátek, jestli si ho někdy vezme, tak chce jen chirurgickou ocel. Já určitě bílé zlato. Chtěla bych se s oběma vejít do 10tis.

• načítám...
65341
10.1.12 14:38

A taky jestli bude na prstě i s tím zásnubním,tak určo vyzkoušet dohromady jak to bude vypadat

• načítám...
35415
10.1.12 14:48
Petra Z píše:
Fidu…me se ty co chce chlap moc líbí…přece jen,at jsou trošku neobyčejné :lol: když jsou snubní

no, ja se znam. ted jsem nadsena, ze jsou neobvykly, a za chvili me zacnou nudit :mrgreen:

• načítám...
35415
10.1.12 14:50
Klarinetka1 píše:
My nad prstýnky uvažovali tak zběžně. Vzhledem k tomu, že přítel jej nosit do práce nebude, spíš bych řekla, že bude svátek, jestli si ho někdy vezme, tak chce jen chirurgickou ocel. Já určitě bílé zlato. Chtěla bych se s oběma vejít do 10tis.

my jsme se celkem jednomyslne shodli na oceli :palec: bile zlato bylo na druhem miste, oba nosime stribro a ocel, takze se priznam, ze trosku rozhoduje i cena :oops: :roll:

• načítám...
35415
10.1.12 14:51
Petra Z píše:
A taky jestli bude na prstě i s tím zásnubním,tak určo vyzkoušet dohromady jak to bude vypadat

jeste nevim :think: zalezi, jak to bude vypadat. ale kazdopadne mas pravdu ;) az pudjeme na ostro do kramu, tak to vyzkousim :palec: uz se tesim :dance:

• načítám...
35415
10.1.12 14:52

Peto vy jste nejeli na svatebni cestu? :kytka:

• načítám...
65341
10.1.12 15:01

Fidu…ne nejeli…
ted je všude zima :mrgreen:
pojedeme na 2 noci do Prahy do hotelu,co jsme dostali darem…
a pak další peníze padnou na další KET.....a chceme novou kuchyň.....je toho moc
a taky Matese by jsme museli nechat u babičky a ona chodí do práce…
tak uvidíme,kdyžtak nějakou opožděnou

• načítám...
2746
10.1.12 15:06

Fidu, mně se třeba nelíbí na chlapovi prstýnek s kamínkem. Víc se mi líbí ta tvoje varianta. Já mám zase ráda prstýnky spíš hranaté než zakulacené.

• načítám...
35415
10.1.12 15:08
Petra Z píše:
Fidu…ne nejeli…
ted je všude zima :mrgreen:
pojedeme na 2 noci do Prahy do hotelu,co jsme dostali darem…
a pak další peníze padnou na další KET.....a chceme novou kuchyň.....je toho moc
a taky Matese by jsme museli nechat u babičky a ona chodí do práce…
tak uvidíme,kdyžtak nějakou opožděnou

v Praze je taky zima :lol: :mrgreen: kdyz budete mit chut, a ja cas, muzu delat pruvodce :*

• načítám...
35415
10.1.12 15:14
Klarinetka1 píše:
Fidu, mně se třeba nelíbí na chlapovi prstýnek s kamínkem. Víc se mi líbí ta tvoje varianta. Já mám zase ráda prstýnky spíš hranaté než zakulacené.

hele, nosit ho bude on :mrgreen: ja bych ho do kamene nenutila (ani by me nenapadlo, ze bysme si vybrali model, kde je pansky prsten s kamenem), ale kdyz si vybral sam
hranate prstynky? 8o to jako fakt hranate?
to by me nenapadlo, ze existuje :roll: :mrgreen: mas nejaky? zajimalo by me, jak se to nosi :think:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová