Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Klarinetka1 píše:
ahoj holky, zítra jedeme obhlédnout místo (restauraci s hotelem), kde nás i oddají. Přítel to chce mít odbyté naráz, mně to taky přijde vhod. Spíš přemýšlím, na co všechno se informovat. Vím, že bych se měla kouknout na svatební menu a vybrat je. Dál asi zajistit i nějaké opékání masa, když tam zázemí pro to je. S obřadem nic řešit nebudu, to je asi pořád stejné (jen možná zajistit i nějakou variantu, když bude nedejbože pršet). Pak mě napadá optat se na špuntovné (třeba u vína), dál už netuším…přihoďte prosím Vaše zkušenosti nebo nápady
asi moc neporadim, nic vic me nenapada
ale chci se zeptat: co je to spuntovne? ![]()
Klarinetka1 píše:DanMaj píše:Já jsem byla minulý rok na svatbě kamarádce, která měla večer taky raut a bylo to úplně super, každý si vybral, co chcetytyty píše:Segru třeba ukecali, aby místo podávané večeře byl raut. A bylo to super, tři stoly plné jídla, kde měli i ty ohřívané mísy, a bylo tam toho všeho požehnaně, od jednohubek, mís s klobásami, salámy, sýry, saláty ovocné, zeleninové, hovězí a vepřový guláš, obrovská urožněná kýta, hafo ovoce, různá pečiva, prostě kde co…Klarinetka1 píše:co vsechno si muzes donest- cukrovi, vyzdobu zda delaji oni, nebo ty ji dodas predem, co mas na vyber za menu nebo zda delaji na prani
ahoj holky, zítra jedeme obhlédnout místo (restauraci s hotelem), kde nás i oddají. Přítel to chce mít odbyté naráz, mně to taky přijde vhod. Spíš přemýšlím, na co všechno se informovat. Vím, že bych se měla kouknout na svatební menu a vybrat je. Dál asi zajistit i nějaké opékání masa, když tam zázemí pro to je. S obřadem nic řešit nebudu, to je asi pořád stejné (jen možná zajistit i nějakou variantu, když bude nedejbože pršet). Pak mě napadá optat se na špuntovné (třeba u vína), dál už netuším…přihoďte prosím Vaše zkušenosti nebo nápady
. To se taky zeptám, zda to jde.
Ještě mám holky takovou věcnou, jak to budete mít. Po obřadu jsou vaši kamarádi také na oběd? Nebo přijedou až později? My to teď řešíme, protože když budeme mít vše na jednom místě, tak je nám blbý je posílat domů, aby pak zas přijeli, ale tím, že zůstanou, se nám to brutálně prodraží
no, my to kvuli tomuto delame odpoledne
mame kamarady diky studiu a diky tomu, ze jsme z jc a zijeme v praze, po cele cr
tezko nekoho pozvat na obrad a pak mu rict, prijd v pet kdyz za nami jel treba 200 km
a hostit 50 lidi po cely den, na to proste nemame
takze prijedou vsichni po obede k radnici
po obradu hostina s rautem (chlebicky, syry, zelenina) a vecer se bude grilovat ![]()
Maky.p píše:
Ahoj holkyMůžu se k vám přidat? Datum máme sice 21.7., ale sbírám info
lucka83 píše:
holky a co kytice jakou budete mít?
ja chci neco takoveho https://www.emimino.cz/detail-fotky/?… ![]()
looly1 píše:
Ahoj holky, taky se budu vdávat…7.7.:) ale kapku netradičně…můžu se k vám přidat?
Pavča S píše:
holky a co hudbu na hostinu? máte živou nebo DJ třeba? my vubec nevíme …
my bysme chteli taky zivou kapelu, ale uvidime ![]()
Petra Z píše:
Holky…nám fakt sněžilo po dobu focení.....pak zase lilo,krásně to vyšlo…
už se těším,až fotografka pošle všechny fotky…i z obřadu
vsak jsem ti slibila pekne pocasi
![]()
Fiducia špuntovné je, že si dovezeš vlastní pití, ale hospodě zaplatíš za to, že si od nich pití nevezmeš. U nás se ale špuntovné třeba na víno pohybuje kolem 50-60 kč/litr, což už se potom nevyplatí vzít si vlastní.
Dneska jsme byli v té restauraci, kde bude svatba (koukli jsme i do zahrady, kde bude obřad
). Trochu budeme bojovat s místem hlavně pro kapelu, ale uvidíme kolik nás ve finále bude.
Jinak jsme se rozhodli, že budeme mít klasický oběd, večer raut, vč. grilování. Ještě aby vyšlo počasí a bude to super, venku je perfektní zázemí ![]()
Cenu jsme se rozhodli už neřešit, protože už je nám jasné, že co jsme si představovali bylo dost bláhové
Jo holky......od šváry a ségry jsme dotali nádherný ohňostroj…večer přijeli a odpálili -----nádhera
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat