Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
DanMaj.....Jablonné v Podještědí,kousek od Liberce
Jindra Krobová se jmenuje,má i stránky,najdeš je snadno…když si jí zadáš
Klarinetka1 píše:
No Pavčo, to by mě taky zajímalo, ráda si počkám na odpověď
hele, my se rozhodli rozdat oznámení i s koláčkama měsíc před (aby nám dali vědět zpět ti, kdo budou pozvaní, kolik jich máme očekávat), ale nevím,j estli je to standart
![]()
Fiducia píše:looly1 píše:
Ahoj holky, taky se budu vdávat…7.7.:) ale kapku netradičně…můžu se k vám přidat?povidej, co je netradicne
No na fotbalovém hřišti, jen v korzetu a riflíííích…prostě zahradní párty se živou kapelou v riflovém stylu:)
Mě se moc líbí kobinace bílé s fialovou…ale na mě jsou kytičky moc okázalé…my se držíme hesla v jednoduchosti je krása, takže u mě to asi budou kopretiny:)…jinak princeznovské svatby jsou krááásné, já na to jen prostě moc nejsem:) ![]()
Měsíc před mi přijde docela pozdě, já je nechám asi tak v březnu natisknout a asi tak březen/duben je rozdáme. Ono je stejně možné, že už někdo bude mít zamluvenou nějakou dovču. Jinak dneska jsem obvolávala fotografy, a oba mi řekli, že mám smolíka
. Volám pozdě. Tak já teda nevím, kdo nás bude fotit
. Jistěže jsou i jiní, kteří volno mají, ale ti si jen za obřad plus nějaký fotky společné berou přes 10tis. což mi přijde jako přeháňka
My jsme začali odesílat oznámení cca 2 měsíce před svatbou. Koláčky rozvezeme až týden před svatbou, takže každej to dělá jinak ![]()
Jinak mi právě dorazily snubní prstýnky
no ten můj je mi trošku větší, ale počítám s tím, že naberu tak pět kilo min. takže pak by to mělo být ok
a jsou ještě hezčí, než na internetu ![]()
Pavča S píše:
holky a zeptám kdy se tak posílají oznámení?
my budem posilat na konci ledna, a svatba je na zacatku brezna
tak ja vcera objednala oznameni, dneska domluvila kadernici, o vikendu si jde pritel pujcit frak at ke me ladi, uz se to trochu rysuje, hura
My budeme oznámení rozesílat taky cca 2 měsíce dopředu:)---jaké máte, pochlubte se…
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat