Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Fidu.....jo ale tam můžeme být zalezlí v posteli ![]()
a průvodce????když bude třeba klidně ![]()
Hm, to je fakt, turisti muzou zalezt do postele
My, co tu zijeme musime makat
![]()
až tak hranaté jsem nemyslela
. Měla jsem na mysli něco takového
Klarinetka1 píše:
až tak hranaté jsem nemyslela. Měla jsem na mysli něco takového
no pockej, ty jsou kulaty
![]()
Phoebe21 píše:
tak naše datum holky je 20.7.
hezky datum
gratuluju ![]()
Ahoj holky! Předem všem gratuluju k budoucí svatbě ![]()
Taky se budu vdávat, 9.6.2012(na moje narozeniny, heč
, tak jsem si říkala, že se tady podívám o čem diskutujete, abych věděla, na co jsem zapomněla ![]()
Chtěla jsem se ale hlavně zeptat, jestli jste si některá nevyráběla sama oznámení a případně mi s tím trochu neporadila.
RencaVlkova píše:
Ahoj holky! Předem všem gratuluju k budoucí svatbě
Taky se budu vdávat, 9.6.2012(na moje narozeniny, heč, tak jsem si říkala, že se tady podívám o čem diskutujete, abych věděla, na co jsem zapomněla
Chtěla jsem se ale hlavně zeptat, jestli jste si některá nevyráběla sama oznámení a případně mi s tím trochu neporadila.
wow, to je hezky darecek
at vyjde vsechno, jak si prejes
s oznamenim bohuzel neporadim ![]()
Fiducia píše:RencaVlkova píše:wow, to je hezky darecek
Taky se budu vdávat, 9.6.2012(na moje narozeniny, heč, tak jsem si říkala, že se tady podívám o čem diskutujete, abych věděla, na co jsem zapomněla
Chtěla jsem se ale hlavně zeptat, jestli jste si některá nevyráběla sama oznámení a případně mi s tím trochu neporadila.at vyjde vsechno, jak si prejes
s oznamenim bohuzel neporadim
Děkuji, to si vymyslel můj chlap, prej aby měl za rok kupoval jen jednu kytku, že si víc datumu nezapamatuje ![]()
RencaVlkova píše:Fiducia píše:Děkuji, to si vymyslel můj chlap, prej aby měl za rok kupoval jen jednu kytku, že si víc datumu nezapamatujeRencaVlkova píše:wow, to je hezky darecek
Chtěla jsem se ale hlavně zeptat, jestli jste si některá nevyráběla sama oznámení a případně mi s tím trochu neporadila.at vyjde vsechno, jak si prejes
s oznamenim bohuzel neporadim
prakticky muz ![]()
RencaVlkova píše:
Jojo, hlavně ty datumy mu nedělají moc dobře
to je muzska vysada
muj tvrdi, ze mam narozky o den driv, a narodila jsem se v uplne jinym roce
zajimavy, ze si pamatuje, kolik mi je ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat