Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
RencaVlkova píše:Klarinetka1 píše:Kamarádka si je nechala šít u paní v Drásově, jak tam má tu půjčovnu a byla strašně spokojená. Zkusím ji poprosit o fotku. V Brna už to není tolik z ruky
Kimi, ty se mi líbí. Hlavně ta mašle udělá strašně moc
. Já totiž uvažuju, že bych si je nechala ušít tady http://www.svatebni-saty-plesove.cz/. Ale bohužel nevím o nikom, kdo by si jen tam nechal šít, tak neznám reference
Klarinetka: Chystám se tam asi během příštího týdne, tak pak můžu poreferovat, jaké to bylo
Petra Z píše:
Holky tak jsme si byla na poště pro oddací list a Pepa tam má blbě datum narození![]()
Tak zítra ráno s tím zajedu na matriku......volala jsme tam a prý pošlete to,pro mě je jednodušší tam zajet
tyjo, fakt lidi na svem miste
dobre porid ![]()
Kima-o píše:
ja si říkám, že půjdu bez punčoch nebo to je blbý?
zalezi, v cem se budes dobre citit
si v puncochach budu pripadat min „naha“
![]()
Anie22 píše:
Já jsem si koupila bílý s mašličkou z kamínků a hezky jsem si je doma prošláplapodpadky moc nenosím a stejně boty nejdou vidět, tak co
muj chlap by uvital, kdybych mela balerinky
boji se, ze v podpatkach budu vetsi
![]()
Kima-o píše:
klari, já spíš přemýšlím o tom, že si je vyzkouším a potom objednám z nějaké číny nebo čehovyjde to asi tak o polovinu levněji než půjčení… jasně, je risk, ja to bude vypadat v reálu, ale asi to riziko podstoupím
kdyby to byl průšvih, tak si je ´budu muset na rychlo ještě někde půjčit no
tady přikládám moji představu (teda bez té široké sukně - je pod ní spodnička, ta by tam nebyla…)
takze budes mit uzkou sukni? nebo jak? prosim pro nechapave
![]()
Fidu ten můj je stejně vysokej (nebo teda spíš malej) jako já, takže je taky rád ![]()
Fiducia píše:
takze budes mit uzkou sukni? nebo jak? prosim pro nechapave![]()
jako uplne uzkou nee, ale proste bude jen z te latky, zadna kruhova vystuz.. teda zatim si to tak myslim ![]()
uvidime, až něco podobného natáhnu na sebe… ![]()
Ahojík holky…
tak mám oddací list už správný
šaty za krk…krásný,taky jsme chtěla,ale mě to dost rozšířilo v ramenou,tak mi neseděly
Petra Z píše:
Ahojík holky…
tak mám oddací list už správnýšaty za krk…krásný,taky jsme chtěla,ale mě to dost rozšířilo v ramenou,tak mi neseděly
tak to byla rychlost, že vám ho tahle na počkání předělali…
no, já právě šaty za krk mít můžu, za to jsem ráda… horší bude ten spodek ![]()
Kima…já tam ještě včera stihla zavolat,takže už ho měli připravený… šaty za krk
taky ti slušely, peti
já se děsím spíš tý barvy… čistě bílou mít asi nemůžu - jsem hrozně světlá a byla bych v tom hrozně „vyblitá“
tak doufám, že seženu něco v slonovině nebo tak něco…
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat