Kopie Svatba 2012

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
3832
14.1.12 09:53
looly1 píše:
Ahoj holky, myslím, že čím víc lidí, tím víc názorů, tím lepší diskuze:)…a kde budete mít hostinu?

My budeme mít oběd jen s rodinou v jedné restauraci u nás a pak pojedeme na chatu kousek za městem, kde už budou čekat kamarádi a známí a tam to teprve vypukne

• načítám...
722
14.1.12 10:31
týý jo ten je krásný :-) :palec:
Phoebe21 píše:
holky, tady jsou slibované fotky
  • načítám...
1126
14.1.12 10:58
RencaVlkova píše:
looly1 píše:
Ahoj holky, myslím, že čím víc lidí, tím víc názorů, tím lepší diskuze:)…a kde budete mít hostinu?
My budeme mít oběd jen s rodinou v jedné restauraci u nás a pak pojedeme na chatu kousek za městem, kde už budou čekat kamarádi a známí a tam to teprve vypukne

No my protože máme velkou rodinu a mooooc kamarádu, tak budeme mít obřad i „hostinu“ - řízky a guláš…venku…na hřišti…tak bych potřebovala nějakou inspiraci na výzdobu a na kytky…

• načítám...
3832
14.1.12 11:30
looly1 píše:
RencaVlkova píše:
looly1 píše:

No přesně. Nás bude asi 80 a to bysme v hospodě teda neutáhli, tak jsme se rozhodli pro grilovanou kýtu, guláš a pivo. S výzdobou si hlavu nelámu, vyprdnu se na to. Tím, že budeme mít my ten oběd v restauraci, tak tam to určitě vyzdobené bude a na chatě to bude jedno

No my protože máme velkou rodinu a mooooc kamarádu, tak budeme mít obřad i „hostinu“ - řízky a guláš…venku…na hřišti…tak bych potřebovala nějakou inspiraci na výzdobu a na kytky…
  • načítám...
2504
14.1.12 12:56

holky, máte už vybraný dort? a na kolik vás přišel a kolik váží? potřebuju poradit, protože nevím, kolik dát za dort… :?

• načítám...
65348
14.1.12 18:13

Phoebe.....nádhera
Dort.....měl 12 kilo a stál 4000 kč
víc nepíšu jindy…jsem u našich

• načítám...
2746
14.1.12 19:13

Phoebe, já nemám ještě nic. Cukroví už vůbec neřeším…pořád si říkám, času dost :think:

• načítám...
2746
14.1.12 19:17

Taky přidávám svůj kousek na zkouknutí :lol:

• načítám...
2504
14.1.12 19:19

tééééda ten je krásnej :kytka: no já to právě začínám řešit, protože u nás toho moc není… je tu jedno dobré cukrářství, ale nevím nevím… chtěla bych tak kolem 7 kilo, to by mělo stačit.. jsme to řešily s holkama a jedna říkala, že tak 150 g na 1 člověka…

• načítám...
2746
14.1.12 19:31

Tak to Phoebe zjisti a já pak budu hltat rady :mrgreen:. Spíš by mě zajímalo, kolik cukroví nechat udělat celkem (a kolik se tak dává do výslužek :think: )

• načítám...
3832
15.1.12 08:57
Klarinetka1 píše:
Tak to Phoebe zjisti a já pak budu hltat rady :mrgreen:. Spíš by mě zajímalo, kolik cukroví nechat udělat celkem (a kolik se tak dává do výslužek :think: )

Moje mamka je na cukroví blázen, běžně o Vánocích peče kolem 30ti druhů, takže předpokládám, že na svatbu to nebude jinak. A kolik? to asi záleží na tom, kolik budeš dělat krabiček. My budeme dělat aspoň trojnásobný dávky, protože máme hodně lidí. Stejně tak s dortem. Nechci nic megalomanskýho, ale aby každej ochutnal. S těma 150g je to dobrý nápad, vemu to v potaz, děkuji Phoebe :)

• načítám...
2746
15.1.12 09:27

No já právě myslela, kolik cukroví do 1 výslužky. Jestli tak 0,7 kila, nebo kolik se tak dává?

RencaVlkova píše:
Klarinetka1 píše:
Tak to Phoebe zjisti a já pak budu hltat rady :mrgreen:. Spíš by mě zajímalo, kolik cukroví nechat udělat celkem (a kolik se tak dává do výslužek :think: )
Moje mamka je na cukroví blázen, běžně o Vánocích peče kolem 30ti druhů, takže předpokládám, že na svatbu to nebude jinak. A kolik? to asi záleží na tom, kolik budeš dělat krabiček. My budeme dělat aspoň trojnásobný dávky, protože máme hodně lidí. Stejně tak s dortem. Nechci nic megalomanskýho, ale aby každej ochutnal. S těma 150g je to dobrý nápad, vemu to v potaz, děkuji Phoebe :)
  • načítám...
722
15.1.12 09:42

dobré ránko holky …tak my budeme mít 40 lidí takže mám objednáno vše od známé…asi tak 5 druhů minidortíků všechny po 25ks, svatební koláčky 150×, pak velký koláče asi tak 20×, třípatrový svatební dort tak snad nám to bude stačit…počítám že se spíš stejně budou jíst obložený talíře na slano :mrgreen: …jinak KLarinetka: také krásný prstýnek :)

• načítám...
3832
15.1.12 11:47
Pavča S píše:
dobré ránko holky …tak my budeme mít 40 lidí takže mám objednáno vše od známé…asi tak 5 druhů minidortíků všechny po 25ks, svatební koláčky 150×, pak velký koláče asi tak 20×, třípatrový svatební dort tak snad nám to bude stačit…počítám že se spíš stejně budou jíst obložený talíře na slano :mrgreen: …jinak KLarinetka: také krásný prstýnek :)

My budeme opíkat kýtu, tak si taky říkám, že se nacpou raděj masem a to cukroví spíš do balíčků a pro děti :)

• načítám...
722
15.1.12 11:55
asi tak no :palec:
RencaVlkova píše:
Pavča S píše:
dobré ránko holky …tak my budeme mít 40 lidí takže mám objednáno vše od známé…asi tak 5 druhů minidortíků všechny po 25ks, svatební koláčky 150×, pak velký koláče asi tak 20×, třípatrový svatební dort tak snad nám to bude stačit…počítám že se spíš stejně budou jíst obložený talíře na slano :mrgreen: …jinak KLarinetka: také krásný prstýnek :)
My budeme opíkat kýtu, tak si taky říkám, že se nacpou raděj masem a to cukroví spíš do balíčků a pro děti :)
  • načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová