Kopie Svatba 2012

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
65368
16.1.12 13:32

ahoj holky nám nejde net ale zítra už snad půjde tak tady zase budu. Ať můžu koukat jak chystáte.

• načítám...
29436
16.1.12 13:35
Petra Z píše:
ahoj holky nám nejde net ale zítra už snad půjde tak tady zase budu. Ať můžu koukat jak chystáte.

Jé Péťa má novou profilovku! :potlesk: :palec:

• načítám...
29436
16.1.12 13:36
jaja84 píše:
a uz to vidim,z Prahy nejsi :lol:

Bohužel. :mrgreen: Do Prahy to mám trochu daleko.

• načítám...
4886
16.1.12 13:40

jaji, ja mam taky ze zkousek satu strach… nebo strach - spis se mi strasne nechce, uz to vidim, jak si budu ve vsem pripadat priserne :D ted ve ctvrtek jdu do prvniho salonu a uz se mi o tom zda :D

• načítám...
65368

jo mám novou:)a už máme i všechny fotky ze stavby jen ten pitomej net zrovna nejde.

• načítám...
65368

ze svatby jsem myslela

• načítám...
4886
16.1.12 13:55

ale tak péťo, my se rády podíváme i na fotky ze stavby :D

• načítám...
6792
16.1.12 13:55
Kima-o píše:
jaji, ja mam taky ze zkousek satu strach… nebo strach - spis se mi strasne nechce, uz to vidim, jak si budu ve vsem pripadat priserne :D ted ve ctvrtek jdu do prvniho salonu a uz se mi o tom zda :D

presne :lol: kdybych aspon byla hubena ale jsem docela tlusta,takze chci i kabatek,teda to sacko spis :roll: ja si na svatbu setrim sama.Pritelovi penize davat nemusim,tak jsme se dohodli ze ja budu setrit tak pockam jeste mesic a pak pujdu na saty ja :lol:

• načítám...
29436
16.1.12 13:56
Kima-o píše:
ale tak péťo, my se rády podíváme i na fotky ze stavby :D

Přesně tak. :mrgreen:

• načítám...
6792
16.1.12 13:59
gabi.design píše:
Kima-o píše:
ale tak péťo, my se rády podíváme i na fotky ze stavby :D
Přesně tak. :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
3832
16.1.12 14:19
jaja84 píše:
aha tak to ja si vezmu teda taky jen nejake ..no jo nevezmu,ja proste zadne boty na podpadku nemam :lol: holky i ja vam moc gratuluju :kytka: ja vim ze to jsou hezke pripravy a starosti na jednu stranu jo ale ja sjem strasnej stresar a pokazde pred spanim myslim na to jake to bude a co bych mela udelat a kolik je casu…a hlavne mam neskutecne boleni bricha z toho obradu jak tam pujdu a vsichni budou koukat… :zed: pak uz mi to nevadi ale tady z toho mam nocni muru..

Já jsem taky strašnej stresař. Ale šílenej. A hlavně, když jsem ve stresu, tak se osypu na obličeji a v dekoltu rudejma flekama, takže jsem vystresovaná z toho, jak budu červená, takže je to začarovanej kruh, takže nejsi sama. Stresuju se s tebou :D

• načítám...
2746
16.1.12 14:40

Holky, vy to teda tady zavaříte :mrgreen:. Začínám z vás chytat depku, že furt nic neřeším. Postřehla jsem tady takovou poznámku, že do salónu se objednává 8o. To jako fakt? já myslela, že přijdu, vyzkouším a příp. zamluvím.
S těma botama taky nevím. Jsem dost vysoká, tak nechci podpatky, navíc bych v nich ani nevydržela. Mám doma kásný bílý botky z lístečků :palec:, moc se mi líbily, ale nevydržím v nich tak dlouho, tak si asi budu muset koupit nějaký bílý baleríny.
Teď mě kamarádky odrazují od toho, abych si nechala šaty ušít :think:. Prý jsou v dnešní době už pak neprodejné, tak fakt nevím. Zas se mi nechce dávat 8tis. jen za jeden den půjčení :?

• načítám...
35415
16.1.12 14:44
RencaVlkova píše:
jaja84 píše:
aha tak to ja si vezmu teda taky jen nejake ..no jo nevezmu,ja proste zadne boty na podpadku nemam :lol: holky i ja vam moc gratuluju :kytka: ja vim ze to jsou hezke pripravy a starosti na jednu stranu jo ale ja sjem strasnej stresar a pokazde pred spanim myslim na to jake to bude a co bych mela udelat a kolik je casu…a hlavne mam neskutecne boleni bricha z toho obradu jak tam pujdu a vsichni budou koukat… :zed: pak uz mi to nevadi ale tady z toho mam nocni muru..
Já jsem taky strašnej stresař. Ale šílenej. A hlavně, když jsem ve stresu, tak se osypu na obličeji a v dekoltu rudejma flekama, takže jsem vystresovaná z toho, jak budu červená, takže je to začarovanej kruh, takže nejsi sama. Stresuju se s tebou :D

tak to uz jsme tri :pankac: :pankac: :pankac: ja taky vzdycky znervoznim, naskacou mi (ne moc pekny) rudy fleky a jsem jak rajce :roll: :oops: :oops:

• načítám...
3832
16.1.12 14:46
Fiducia píše:
RencaVlkova píše:
jaja84 píše:
Já jsem taky strašnej stresař. Ale šílenej. A hlavně, když jsem ve stresu, tak se osypu na obličeji a v dekoltu rudejma flekama, takže jsem vystresovaná z toho, jak budu červená, takže je to začarovanej kruh, takže nejsi sama. Stresuju se s tebou :D
tak to uz jsme tri :pankac: :pankac: :pankac: ja taky vzdycky znervoznim, naskacou mi (ne moc pekny) rudy fleky a jsem jak rajce :roll: :oops: :oops:

A jak to budete holky řešit na svatbě? Normálně nosím různý roláky a na obličeji makeup, ale na svatbě? byla jsem i u doktora ptát se na ten cévní laser, ale říkal, že to nepomůže, tak nevím…:(

• načítám...
3932
16.1.12 14:52

ahoj, přispívala sem do téhle diskuze někdy na začátku, myslím, že tak prvních 20 stránek :lol: můžu se ještě zapojit nebo už budu úplně ztracená? :jazyk:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová