Kopie Svatba 2012

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
722
15.1.12 11:56

holky a ještě mám otázku :mrgreen: neznáte nějakou krásnou písničku o tátovi? Až budu mít první tanec s mým tátou tak bych chtěla nejakou moc krásnou píseň :)

• načítám...
2746
15.1.12 12:08

Pavli, to bohužel nevím, ale je to od tebe hezké :palec:. Já zase řeším, co hrát u obřadu. Kamarádky manžel hraje je moc šikovný hudebník, hraje snad na všechno, tak jsem si říkala, že by nám při obřadu mohl něco zahrát a kamárádka by u toho něco hezkého zazpívala. To by byla jedna písnička. Dělávají to takhle na svatbách svých kamarádů, já to zažila jednou a bylo to moc fajn. Akorát nevím jaké další písničky zvolit, myslím tím, když bude jen hraná. :think: :think: :think:

• načítám...
722
15.1.12 12:12

jéé tak už jsem ji našla :mrgreen: no ten můj táta bude brečet jak blázen … http://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
722
15.1.12 12:14
Klarinetka to taky budu řešit…my to budeme mít v klášteře tak se na vše musím zeptat a pak vybrat hudbu aby se to tam i hodilo :mrgreen: to není špatný nápad ten manžel tý kamarádky to by mohlo být pěkné :palec:
Klarinetka1 píše:
Pavli, to bohužel nevím, ale je to od tebe hezké :palec:. Já zase řeším, co hrát u obřadu. Kamarádky manžel hraje je moc šikovný hudebník, hraje snad na všechno, tak jsem si říkala, že by nám při obřadu mohl něco zahrát a kamárádka by u toho něco hezkého zazpívala. To by byla jedna písnička. Dělávají to takhle na svatbách svých kamarádů, já to zažila jednou a bylo to moc fajn. Akorát nevím jaké další písničky zvolit, myslím tím, když bude jen hraná. :think: :think: :think:
  • načítám...
883
15.1.12 12:16
Pavča S píše:
jéé tak už jsem ji našla :mrgreen: no ten můj táta bude brečet jak blázen … http://www.youtube.com/watch?…

akorát jsem ti ji chtěla posllat, je dost dojemná!! :lol:

• načítám...
722
15.1.12 12:22
to je :) a můj táta je dost cíťa tak jsem na to zvědavá…ale moc se mi líbí a myslím že ho tím potěším…písničky od Smolíka má rád .. :D
Zabulenka píše:
Pavča S píše:
jéé tak už jsem ji našla :mrgreen: no ten můj táta bude brečet jak blázen … http://www.youtube.com/watch?…
akorát jsem ti ji chtěla posllat, je dost dojemná!! :lol:
  • načítám...
2746
15.1.12 13:26

Holky, ta písnička je moc hezká :srdce:. Taky bych si zvolila, horší je, že jsem takovej měkota a málem jsem řvala už teď…kór pak naživo :). Můj taťka je taky poslední dobou cíťa, tak zas nechci to mít uplakané. S tím budu mít problém i u toho obřadu, nechci tam bulit, tak nesmím volit nic dojemnýho :think:

• načítám...
2746
15.1.12 13:29

A ještě taková věcná. Já myslela, že nejdřív spolu tančí novomanželé, pak současně nevěsta se svým otcem a ženich se svojí mamkou :oops:. Nebo ne? :think:
A pak naopak (nevěsta s tchánem a ženich s tchýní).
Umí vaši partneři tančit? My to zrovna řešíme, protože to moje kopyto neumí ani polku nebo valčík. Ono není problém jej to naučit, horší je, že prostě nechce a tanec nemá rád…takže to maximálně odplouží :P

• načítám...
29436
15.1.12 13:56

Ahoj holky, :mavam:

dočteno nemám - dočtu si vás zítra. My včera nebyli doma, takže dneska mám doma docela fofry. Jen vám chci říct, že mám už šaty a máme i prstýnky. :mrgreen: Šaty jsem chtěla v kombinaci s vínovou, ale viděla jsem to bledě a nakonec je mám. Mám je koupené ze salonu, je to loňská kolekce a potřebovali uvolnit místo, takže ze 7000KČ jsme za ně dali 2990KČ. A to samé s prstýnkama. Včera jsme slyšeli v rádiu reklamu na jedno zlatnictví, že mají akci na snubáky, tak už máme i prstýnky. Za pět týdnů by měly být. Tak já letím, už mi řve děcko. :roll:

• načítám...
2504
15.1.12 14:35

no holky, tak my to dneska oznámili, tak mamka brečela to jo, ale táta on je citlivej, ale nedává to na sobě znát, ale je vidět, že ho to dost vzalo… a hned říkal příteli, do svatby mi budeš vykat, ale po svatbě mi můžeš tykat :lol: :lol: :lol: sranda

• načítám...
35415
15.1.12 16:34

Zdravim, nevestky :mrgreen: :mavam:
Mam docteno, ale moc jsem toho neudrzela :oops: :roll:
Vitam novacky, i navratilce :lol:
Peto doufam, ze nas neopustis :hug:
Jo, a dekuju za typ s mnozstvim cukrovi :kytka: To mi lezelo v hlave :think:

• načítám...
29436
15.1.12 17:14

Holky, tak s množstvím cukroví taky nevím a tápu. Bude nám péct přítelova kolegyně z práce a chce to vědět na kg. Počítám něco málo na stoly a pak teda něco do výslužky, protože si myslím, že doma u kafe si to spíš pak hosté dají než přímo na svatbě.

Peti máte krásné fotky, nevěsta byla krásná! :palec:

Oznámení si budeme dělat s fotkou sami, budeme se na něj fotit všichni i s malým.

No a šaty až do konce? Jako chtěla bych, ale uvidíme. Mám vlečku, takže jestli se v tom nezabiju hned a neudělám si nějaký trapas na obřadě, tak to bude fajn. Ta vlečka se dá pak sepnout, takže si říkám, že bych v tom mohla být až do konce, ale určitě sebou potáhnu i variantu na převlečení, radši. :think:

• načítám...
3832
15.1.12 18:41
Pavča S píše:
holky a ještě mám otázku :mrgreen: neznáte nějakou krásnou písničku o tátovi? Až budu mít první tanec s mým tátou tak bych chtěla nejakou moc krásnou píseň :)

S tím neporadím a jen tiše závidím. Mě taťka nedávno umřel, takže spíš řeším, jak tyto věci udělat tak, aby jsme to zvládli bez něho. Třeba ten tanec nevěsty s otcem, kdo mě přivede atd…

• načítám...
35415
15.1.12 18:53
RencaVlkova píše:
Pavča S píše:
holky a ještě mám otázku :mrgreen: neznáte nějakou krásnou písničku o tátovi? Až budu mít první tanec s mým tátou tak bych chtěla nejakou moc krásnou píseň :)
S tím neporadím a jen tiše závidím. Mě taťka nedávno umřel, takže spíš řeším, jak tyto věci udělat tak, aby jsme to zvládli bez něho. Třeba ten tanec nevěsty s otcem, kdo mě přivede atd…

taky nemam tatu :( tak me k oltari povede deda a proslov plus prvni tanec zastane otcim :roll: deda netanci a velky reci taky nenadela, ale jinak je bozi :hug:
Renco nemuzes treba pozadat brachu, nebo dedecka? :kytka:

• načítám...
35415
15.1.12 18:55

cukrovi chceme jen na svatebni den (tak nejak rozumne, aby se to snedlo :think: ) vysluzku davat nebudeme. resp. budeme misto krabicek davat svatebni mandle :palec:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová