Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Je Fidu, svatební mandle? jak to vypadá? Zní to dobře a asi to nevyjde ani tak draho
.
Reni, to je mi líto. Asi bych to zkusila jak říká Fidu, nebo tchán? ![]()
Taky by mě zajímalo, co jsou svatební mandle?:) I když my výslužky dávat nebudeme…bude marcipánovej dort, svatební koláčky a pár řezů ke kafi…domů nic:) Co jsem byla na posledních třech svatbách, tak výslužky nedávaly nikde…
Fiducia píše:RencaVlkova píše:taky nemam tatuPavča S píše:S tím neporadím a jen tiše závidím. Mě taťka nedávno umřel, takže spíš řeším, jak tyto věci udělat tak, aby jsme to zvládli bez něho. Třeba ten tanec nevěsty s otcem, kdo mě přivede atd…
holky a ještě mám otázkuneznáte nějakou krásnou písničku o tátovi? Až budu mít první tanec s mým tátou tak bych chtěla nejakou moc krásnou píseň
tak me k oltari povede deda a proslov plus prvni tanec zastane otcim
deda netanci a velky reci taky nenadela, ale jinak je bozi
Renco nemuzes treba pozadat brachu, nebo dedecka?
Bráchy nemám a dědečka z ani jedné strany už taky ne, takže docela patová situace. Asi půjdu sama a ten tanec se bude muset nějak přejít no, jinak nevím
Klarinetka1 píše:
Je Fidu, svatební mandle? jak to vypadá? Zní to dobře a asi to nevyjde ani tak draho.
Reni, to je mi líto. Asi bych to zkusila jak říká Fidu, nebo tchán?
Tchán…jak to říct…no nemá mě moc v lásce, takže asi ne ![]()
RencaVlkova píše:Klarinetka1 píše:Tchán…jak to říct…no nemá mě moc v lásce, takže asi ne
Je Fidu, svatební mandle? jak to vypadá? Zní to dobře a asi to nevyjde ani tak draho.
A co třeba nějakem dobrej společnej kamarád, strýc nebo tak…nikdo takovej se nenajde?
looly1 píše:RencaVlkova píše:A co třeba nějakem dobrej společnej kamarád, strýc nebo tak…nikdo takovej se nenajde?Klarinetka1 píše:Tchán…jak to říct…no nemá mě moc v lásce, takže asi ne
No když o tom tak přemýslím, tak asi řeknu rodinnýmu známýmu, kterej by to mohl udělat i docela rád
Klarinetka1 píše:
No Reni, vidíš, to je taky řešení.
Akorát asi budu řvát jak kobyla, protože mi to bude líto ![]()
RencaVlkova píše:Klarinetka1 píše:Akorát asi budu řvát jak kobyla, protože mi to bude líto
No Reni, vidíš, to je taky řešení.
Reni s tím známým to není špatný nápad. ![]()
Holky já mám opačnej problém. Já zásadně netancuji a můj taťka taky ne - jsem to asi zdědila po něm.
Na plesy jsem nechodila a nechodím, to je moje noční můra, leda tak na diskotéky, to zase jo.
Takže jsem zvědavá, co se na té svatbě bude dít, musím to nějak promyslet. ![]()
no tak já mám ten problém, že můj táta na všechno tancuje polku
a tu já výsostně nesnáším, ale nějak to zařídím budeme se prostě tam nějak ploužit a bude to… ![]()
ahoj děvčátka
s tancováním - to mi přžipmoníná historku, jak mamka trénovala taťku před svatbou na polku a valčík (je chronický netanečník
) a kapela jim zahrála tango
takže já to s taťkou budu řešit nějakým kymácením ve větru na nějakej ploužák…
Reni, rodinný známý bude určitě poctěn, když tě bude moct odvést k oltáři
a tanec bych klidně vynechala, aby sis třeba zbytečně nejitřila city…
tenhle týden je kousek u nás svatební veletrh… tak se těšíme ![]()
Klarinetka1 píše:
Kima-o píše:
takže já to s taťkou budu řešit nějakým kymácením ve větru na nějakej ploužák…
Bych to taky tak viděla. ![]()
gabi.design píše:Gabi my taky netancujeme
Reni s tím známým to není špatný nápad.Holky já mám opačnej problém. Já zásadně netancuji a můj taťka taky ne - jsem to asi zdědila po něm.
Na plesy jsem nechodila a nechodím, to je moje noční můra, leda tak na diskotéky, to zase jo.
Takže jsem zvědavá, co se na té svatbě bude dít, musím to nějak promyslet.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat