Kopie Svatba 2012

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2746
15.1.12 19:07

Je Fidu, svatební mandle? jak to vypadá? Zní to dobře a asi to nevyjde ani tak draho :potlesk:.
Reni, to je mi líto. Asi bych to zkusila jak říká Fidu, nebo tchán? :think:

• načítám...
1126
15.1.12 19:38

Taky by mě zajímalo, co jsou svatební mandle?:) I když my výslužky dávat nebudeme…bude marcipánovej dort, svatební koláčky a pár řezů ke kafi…domů nic:) Co jsem byla na posledních třech svatbách, tak výslužky nedávaly nikde…

• načítám...
3832
15.1.12 19:55
Fiducia píše:
RencaVlkova píše:
Pavča S píše:
holky a ještě mám otázku :mrgreen: neznáte nějakou krásnou písničku o tátovi? Až budu mít první tanec s mým tátou tak bych chtěla nejakou moc krásnou píseň :)
S tím neporadím a jen tiše závidím. Mě taťka nedávno umřel, takže spíš řeším, jak tyto věci udělat tak, aby jsme to zvládli bez něho. Třeba ten tanec nevěsty s otcem, kdo mě přivede atd…
taky nemam tatu :( tak me k oltari povede deda a proslov plus prvni tanec zastane otcim :roll: deda netanci a velky reci taky nenadela, ale jinak je bozi :hug:
Renco nemuzes treba pozadat brachu, nebo dedecka? :kytka:

Bráchy nemám a dědečka z ani jedné strany už taky ne, takže docela patová situace. Asi půjdu sama a ten tanec se bude muset nějak přejít no, jinak nevím

• načítám...
3832
15.1.12 19:56
Klarinetka1 píše:
Je Fidu, svatební mandle? jak to vypadá? Zní to dobře a asi to nevyjde ani tak draho :potlesk:.
Reni, to je mi líto. Asi bych to zkusila jak říká Fidu, nebo tchán? :think:

Tchán…jak to říct…no nemá mě moc v lásce, takže asi ne :)

• načítám...
1126
15.1.12 20:09
RencaVlkova píše:
Klarinetka1 píše:
Tchán…jak to říct…no nemá mě moc v lásce, takže asi ne :)

A co třeba nějakem dobrej společnej kamarád, strýc nebo tak…nikdo takovej se nenajde?

• načítám...
3832
15.1.12 20:18
looly1 píše:
RencaVlkova píše:
Klarinetka1 píše:
Tchán…jak to říct…no nemá mě moc v lásce, takže asi ne :)
A co třeba nějakem dobrej společnej kamarád, strýc nebo tak…nikdo takovej se nenajde?

No když o tom tak přemýslím, tak asi řeknu rodinnýmu známýmu, kterej by to mohl udělat i docela rád

• načítám...
2746
15.1.12 20:22

No Reni, vidíš, to je taky řešení :potlesk:.

• načítám...
3832
15.1.12 20:28
Klarinetka1 píše:

Akorát asi budu řvát jak kobyla, protože mi to bude líto :(

• načítám...
2746
15.1.12 21:29
To věřím, je to smutné :(. Ale zase taťka by asi nechtěl, aby se svůj den smutnila, i když to bude těžké :hug: :hug: :hug:
RencaVlkova píše:
Klarinetka1 píše:
Akorát asi budu řvát jak kobyla, protože mi to bude líto :(
  • načítám...
29436
15.1.12 21:44

Reni s tím známým to není špatný nápad. :palec:

Holky já mám opačnej problém. Já zásadně netancuji a můj taťka taky ne - jsem to asi zdědila po něm. :mrgreen: Na plesy jsem nechodila a nechodím, to je moje noční můra, leda tak na diskotéky, to zase jo. :mrgreen: Takže jsem zvědavá, co se na té svatbě bude dít, musím to nějak promyslet. :idea:

• načítám...
2504
16.1.12 07:46

no tak já mám ten problém, že můj táta na všechno tancuje polku :lol: a tu já výsostně nesnáším, ale nějak to zařídím budeme se prostě tam nějak ploužit a bude to… :lol:

• načítám...
4886
16.1.12 08:03

ahoj děvčátka :) s tancováním - to mi přžipmoníná historku, jak mamka trénovala taťku před svatbou na polku a valčík (je chronický netanečník :mrgreen: ) a kapela jim zahrála tango :D takže já to s taťkou budu řešit nějakým kymácením ve větru na nějakej ploužák…
Reni, rodinný známý bude určitě poctěn, když tě bude moct odvést k oltáři ;) a tanec bych klidně vynechala, aby sis třeba zbytečně nejitřila city…
tenhle týden je kousek u nás svatební veletrh… tak se těšíme :D

• načítám...
35415
16.1.12 09:28
Klarinetka1 píše:

www.svatebnimandle.cz :kytka:

• načítám...
29436
16.1.12 09:30
Kima-o píše:
takže já to s taťkou budu řešit nějakým kymácením ve větru na nějakej ploužák…

Bych to taky tak viděla. :lol:

• načítám...
35415
16.1.12 09:30
gabi.design píše:
Reni s tím známým to není špatný nápad. :palec:Holky já mám opačnej problém. Já zásadně netancuji a můj taťka taky ne - jsem to asi zdědila po něm. :mrgreen: Na plesy jsem nechodila a nechodím, to je moje noční můra, leda tak na diskotéky, to zase jo. :mrgreen: Takže jsem zvědavá, co se na té svatbě bude dít, musím to nějak promyslet. :idea:
Gabi my taky netancujeme :oops: :roll: ani jeden 8) no, bude to prca :mrgreen:
  • načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová