Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
jaja84 píše:Fiducia píše:strasny! tak 7odstinu urco! a uz vidim jak budu mit vsechno s jinym odstinemjaja84 píše:ja to radsi ani vedet nechci
holky ja kdybych vedela kolik odstinu je u fialovy barvy tak to udelam do zlata a je tokoukam na net na organzi..a vsechno ma milion odstinu
no pockam az mi prijde panenka a cilindr a uvidim!
a jak dopredu date oznameni?
hm, tak to jsme v haji
tohle je nad my rozlisovaci schopnosti ![]()
oznameni 2 - 3 m dopredu
segra se vdava v cervnu, pak nechame rodinku trosku vzpamatovat a posleme dalsi ![]()
Fiducia píše:jaja84 píše:hm, tak to jsme v hajiFiducia píše:strasny! tak 7odstinu urco! a uz vidim jak budu mit vsechno s jinym odstinemjaja84 píše:ja to radsi ani vedet nechci
holky ja kdybych vedela kolik odstinu je u fialovy barvy tak to udelam do zlata a je tokoukam na net na organzi..a vsechno ma milion odstinu
tohle je nad my rozlisovaci schopnosti
oznameni 2 - 3 m dopredusegra se vdava v cervnu, pak nechame rodinku trosku vzpamatovat a posleme dalsi
ty to mas taky do fialova?
tak hodne stesti
ted jsem si volala s makoskou a ja pojedu audi a6
![]()
jaja84 píše:Fiducia píše:ty to mas taky do fialova?jaja84 píše:hm, tak to jsme v hajiFiducia píše:strasny! tak 7odstinu urco! a uz vidim jak budu mit vsechno s jinym odstinemjaja84 píše:ja to radsi ani vedet nechci
oznameni 2 - 3 m dopredusegra se vdava v cervnu, pak nechame rodinku trosku vzpamatovat a posleme dalsi
tak hodne stesti
![]()
![]()
tak tady se někdo má!!!!!!!!!
renca co jsem to napsala? makoskou? to melo byt s kamoskou
jo ona ma bohateho pritele
ale znam ji od 3let a bude mi delat svedka
jen nevim kdo nam bude jezdit a kde vzit dalsi auta?
jaja84 píše:
renca co jsem to napsala? makoskou? to melo byt s kamoskoujo ona ma bohateho pritele
Chvilku jsem na to koukala a přemýšlela, ale pak mi to došlo ![]()
my máme docela pěkné auto svoje, vectra a passat, takže my pojedeme tím a seženeme si ještě jednoho člověka, řidiče, který bude lidi postupně odvážet domů až budou chtít. A co se týče přemístění z obřadu na oslavu, tak zařídíme odvoz jen pro rodinu a svědky a zbytek se ty tři kilometry nějak dopraví sám. Zatím co jsme byli na každé svatbě, tak se nás nikdo neptal, jestli chceme odvézt, takže asi tak
jaja84 píše:Fiducia píše:ty to mas taky do fialova?jaja84 píše:hm, tak to jsme v hajiFiducia píše:strasny! tak 7odstinu urco! a uz vidim jak budu mit vsechno s jinym odstinemjaja84 píše:ja to radsi ani vedet nechci
tak hodne stesti
![]()
![]()
jj, fialova
mame i modrofialovy auto
no, ja pojedu, ehm, fordem fiesta, rv. 1998
![]()
jaja84 píše:
renca co jsem to napsala? makoskou? to melo byt s kamoskoujo ona ma bohateho pritele
ja si rikala, ze je to bud kamoska, nebo mamuska ![]()
my ridice verbujeme z hostu ![]()
Fiducia píše:jaja84 píše:jj, fialovaFiducia píše:ty to mas taky do fialova?jaja84 píše:hm, tak to jsme v hajiFiducia píše:strasny! tak 7odstinu urco! a uz vidim jak budu mit vsechno s jinym odstinemjaja84 píše:ja to radsi ani vedet nechci
tak hodne stesti
![]()
![]()
![]()
mame i modrofialovy auto
![]()
![]()
ale prosim te auto neni dulezity
ja kdybych ji nemela tak jedu v octavce nebo peugeot.. ![]()
Fiducia píše:jaja84 píše:ja si rikala, ze je to bud kamoska, nebo mamuska
my ridice verbujeme z hostu
no my vubec nevime
taky nekoho z hostu ale pak aspon jednoho cloveka..na vecer.. ![]()
jaja84 píše:Fiducia píše:no my vubec nevimejaja84 píše:ja si rikala, ze je to bud kamoska, nebo mamuska
my ridice verbujeme z hostutaky nekoho z hostu ale pak aspon jednoho cloveka..na vecer..
Nápodobně. Požádáme někoho, koho bysme stejně zvali a víme, že stejně moc nepije.
jaja84 píše:Fiducia píše:ale prosim te auto neni dulezityjaja84 píše:jj, fialovaFiducia píše:ty to mas taky do fialova?jaja84 píše:hm, tak to jsme v hajiFiducia píše:strasny! tak 7odstinu urco! a uz vidim jak budu mit vsechno s jinym odstinemjaja84 píše:ja to radsi ani vedet nechci
tak hodne stesti
![]()
![]()
![]()
mame i modrofialovy auto
![]()
![]()
ja kdybych ji nemela tak jedu v octavce nebo peugeot..
je to moja Nunu, chci jim jet ![]()
to se fakt dávají oznámení 2-3 měsíce předem? to abysme něco začli dělat
co se ženil přítelův kamarád loni,tak snad dávali myslím 3 týdny předem i s koláčky, ale to byl trošku zmatek, on mu šel za svědka a vůbec nebylo jasný, jestli sem zvaná taky ![]()
Já právě nechci nikoho obtěžovat
. Je mi blbý po někom chtít, aby nepil, nebo aby pak 2 hodiny rozvážel. Takže na to budeme mít najmutého člověka. Ale pokud najdete někoho ochotného, kdo Vám dobrovolně lidi rozveze, tak je to super ![]()
Co se týče auta, tak my máme nového Opla v combi, tmavá barva, tak tím bude chtít jet určitě přítel. Na mě zbyde asi taťkova Octávka, sice je taky docela dobrá, ale taková blbá barva (zeleno stříbrná), tak musím vymyslet, jakou ozdobu na auto, aby to nezaniklo ![]()
mammy píše:
to se fakt dávají oznámení 2-3 měsíce předem? to abysme něco začli dělatco se ženil přítelův kamarád loni,tak snad dávali myslím 3 týdny předem i s koláčky, ale to byl trošku zmatek, on mu šel za svědka a vůbec nebylo jasný, jestli sem zvaná taky
co ja vim
nerikam, ze se to tak dela vsude, jen, ze to mame v planu my ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat