Kopie Svatba 2012

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
35415
16.1.12 16:30
jaja84 píše:
Fiducia píše:
jaja84 píše:
holky ja kdybych vedela kolik odstinu je u fialovy barvy tak to udelam do zlata a je to :pocitac: koukam na net na organzi..a vsechno ma milion odstinu :zed: no pockam az mi prijde panenka a cilindr a uvidim!
ja to radsi ani vedet nechci :mrgreen:
strasny! tak 7odstinu urco! a uz vidim jak budu mit vsechno s jinym odstinem :zed: a jak dopredu date oznameni?

hm, tak to jsme v haji :roll: tohle je nad my rozlisovaci schopnosti :oops:
oznameni 2 - 3 m dopredu :palec: segra se vdava v cervnu, pak nechame rodinku trosku vzpamatovat a posleme dalsi :mrgreen:

• načítám...
6792
16.1.12 17:05
Fiducia píše:
jaja84 píše:
Fiducia píše:
jaja84 píše:
holky ja kdybych vedela kolik odstinu je u fialovy barvy tak to udelam do zlata a je to :pocitac: koukam na net na organzi..a vsechno ma milion odstinu :zed: no pockam az mi prijde panenka a cilindr a uvidim!
strasny! tak 7odstinu urco! a uz vidim jak budu mit vsechno s jinym odstinem :zed: a jak dopredu date oznameni?
oznameni 2 - 3 m dopredu :palec: segra se vdava v cervnu, pak nechame rodinku trosku vzpamatovat a posleme dalsi :mrgreen:

ty to mas taky do fialova? :roll: tak hodne stesti :lol: ted jsem si volala s makoskou a ja pojedu audi a6 :dance: :dance: :dance:

• načítám...
3832
16.1.12 17:35
jaja84 píše:
Fiducia píše:
jaja84 píše:
Fiducia píše:
jaja84 píše:
oznameni 2 - 3 m dopredu :palec: segra se vdava v cervnu, pak nechame rodinku trosku vzpamatovat a posleme dalsi :mrgreen:
ty to mas taky do fialova? :roll: tak hodne stesti :lol: ted jsem si volala s makoskou a ja pojedu audi a6 :dance: :dance: :dance:

tak tady se někdo má!!!!!!!!!

• načítám...
6792
16.1.12 17:40

renca co jsem to napsala? makoskou? to melo byt s kamoskou :lol: jo ona ma bohateho pritele :roll: ale znam ji od 3let a bude mi delat svedka :dance: jen nevim kdo nam bude jezdit a kde vzit dalsi auta?

• načítám...
3832
16.1.12 17:54
jaja84 píše:
renca co jsem to napsala? makoskou? to melo byt s kamoskou :lol: jo ona ma bohateho pritele :roll: ale znam ji od 3let a bude mi delat svedka :dance: jen nevim kdo nam bude jezdit a kde vzit dalsi auta?

Chvilku jsem na to koukala a přemýšlela, ale pak mi to došlo :)
my máme docela pěkné auto svoje, vectra a passat, takže my pojedeme tím a seženeme si ještě jednoho člověka, řidiče, který bude lidi postupně odvážet domů až budou chtít. A co se týče přemístění z obřadu na oslavu, tak zařídíme odvoz jen pro rodinu a svědky a zbytek se ty tři kilometry nějak dopraví sám. Zatím co jsme byli na každé svatbě, tak se nás nikdo neptal, jestli chceme odvézt, takže asi tak

• načítám...
35415
16.1.12 18:51
jaja84 píše:
Fiducia píše:
jaja84 píše:
Fiducia píše:
jaja84 píše:
ty to mas taky do fialova? :roll: tak hodne stesti :lol: ted jsem si volala s makoskou a ja pojedu audi a6 :dance: :dance: :dance:

jj, fialova :pankac: :pankac: mame i modrofialovy auto :roll: no, ja pojedu, ehm, fordem fiesta, rv. 1998 :oops: 8) :mrgreen:

• načítám...
35415
16.1.12 18:56
jaja84 píše:
renca co jsem to napsala? makoskou? to melo byt s kamoskou :lol: jo ona ma bohateho pritele :roll: ale znam ji od 3let a bude mi delat svedka :dance: jen nevim kdo nam bude jezdit a kde vzit dalsi auta?

ja si rikala, ze je to bud kamoska, nebo mamuska :mrgreen:
my ridice verbujeme z hostu :oops:

• načítám...
6792
16.1.12 19:41
Fiducia píše:
jaja84 píše:
Fiducia píše:
jaja84 píše:
Fiducia píše:
jaja84 píše:
jj, fialova :pankac: :pankac: mame i modrofialovy auto :roll: no, ja pojedu, ehm, fordem fiesta, rv. 1998 :oops: 8) :mrgreen:

ale prosim te auto neni dulezity :hug: ja kdybych ji nemela tak jedu v octavce nebo peugeot.. :lol:

• načítám...
6792
16.1.12 19:42
Fiducia píše:
jaja84 píše:
my ridice verbujeme z hostu :oops:

no my vubec nevime :zed: taky nekoho z hostu ale pak aspon jednoho cloveka..na vecer.. :cert:

• načítám...
3832
16.1.12 19:49
jaja84 píše:
Fiducia píše:
jaja84 píše:
my ridice verbujeme z hostu :oops:
no my vubec nevime :zed: taky nekoho z hostu ale pak aspon jednoho cloveka..na vecer.. :cert:

Nápodobně. Požádáme někoho, koho bysme stejně zvali a víme, že stejně moc nepije.

• načítám...
35415
16.1.12 19:57
jaja84 píše:
Fiducia píše:
jaja84 píše:
Fiducia píše:
jaja84 píše:
Fiducia píše:
jaja84 píše:
jj, fialova :pankac: :pankac: mame i modrofialovy auto :roll: no, ja pojedu, ehm, fordem fiesta, rv. 1998 :oops: 8) :mrgreen:
ale prosim te auto neni dulezity :hug: ja kdybych ji nemela tak jedu v octavce nebo peugeot.. :lol:

je to moja Nunu, chci jim jet :mrgreen:

• načítám...
3932
16.1.12 19:59

to se fakt dávají oznámení 2-3 měsíce předem? to abysme něco začli dělat :roll: co se ženil přítelův kamarád loni,tak snad dávali myslím 3 týdny předem i s koláčky, ale to byl trošku zmatek, on mu šel za svědka a vůbec nebylo jasný, jestli sem zvaná taky :oops:

• načítám...
2746
16.1.12 20:03

Já právě nechci nikoho obtěžovat :nevim:. Je mi blbý po někom chtít, aby nepil, nebo aby pak 2 hodiny rozvážel. Takže na to budeme mít najmutého člověka. Ale pokud najdete někoho ochotného, kdo Vám dobrovolně lidi rozveze, tak je to super :potlesk:

• načítám...
2746
16.1.12 20:06

Co se týče auta, tak my máme nového Opla v combi, tmavá barva, tak tím bude chtít jet určitě přítel. Na mě zbyde asi taťkova Octávka, sice je taky docela dobrá, ale taková blbá barva (zeleno stříbrná), tak musím vymyslet, jakou ozdobu na auto, aby to nezaniklo :)

• načítám...
35415
16.1.12 20:07
mammy píše:
to se fakt dávají oznámení 2-3 měsíce předem? to abysme něco začli dělat :roll: co se ženil přítelův kamarád loni,tak snad dávali myslím 3 týdny předem i s koláčky, ale to byl trošku zmatek, on mu šel za svědka a vůbec nebylo jasný, jestli sem zvaná taky :oops:

co ja vim :roll: nerikam, ze se to tak dela vsude, jen, ze to mame v planu my :lol:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová