Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Kima-o píše:uděláme pak nějakou fotosoutěž „svatební obluda roku 2012“
a vsadím se, že to tak horký nebude
Fiducia píše:Ahoj FiduAlex160509 píše:Alex
Dobré ránko holky
Chci se zeptat. Budete mít výslužky pro svatebčany? Pokud jo, budete je mít připravené už v krabičkách, nebo si jen pak ten, kdo bude odcházet nabere co bude chtít? Díky za info. Jinak se mi vůbec nechce pokračovat v zařizování, nejlépe, kdyby to někdo udělal za mě![]()
kde se nam toulas?
RencaVlkova píše:
Holky, nemáte taky dneska den na provaz? Ráno jsem to dostala, takže je jasné, že mimi nebudeA přepadla mě nějaká deprese, že ještě nemám šaty a že se ani do žádných neobleču a když se do nich obleču, tak stejně budu hnusná flekatá
Asi nějakej blbej vzduch dneska
Kima-o píše:uděláme pak nějakou fotosoutěž „svatební obluda roku 2012“
cha, tu vyhraju s prehledem
![]()
Alex160509 píše:Fiducia píše:Ahoj FiduAlex160509 píše:Alex
Dobré ránko holky
Chci se zeptat. Budete mít výslužky pro svatebčany? Pokud jo, budete je mít připravené už v krabičkách, nebo si jen pak ten, kdo bude odcházet nabere co bude chtít? Díky za info. Jinak se mi vůbec nechce pokračovat v zařizování, nejlépe, kdyby to někdo udělal za mě![]()
kde se nam toulas?
Já na tu svatbu přes vánoce skoro zapoměla
Ale už si zase musím trochu máknout se zařizováním, tak už zase nakukuju co kdo má
teda, to by tvuj nebyl rad
jak se mame? ![]()
jaja84 píše:Kima-o píše:uděláme pak nějakou fotosoutěž „svatební obluda roku 2012“
jsem pro urco vyhraju,co mi date?
![]()
![]()
![]()
![]()
dáme ti pětadvacet, aby ses tak nepodceňovala, jo? ![]()
Petra Z píše:Péťo fetky krásný!!! Moc vám to slušelo
Ahoj…konečně mi jde net
a tak kdo chcete jukejte
http://jindrucha.rajce.idnes.cz/…baMolhancovi
jméno i heslo je petra
Fiducia píše:Zrovna včera jsem mu říkala, že se mi do toho zařizování moc nechce, že to asi zrušímAlex160509 píše:teda, to by tvuj nebyl radFiducia píše:Ahoj FiduAlex160509 píše:Alex
Dobré ránko holky
kde se nam toulas?
Ale už si zase musím trochu máknout se zařizováním, tak už zase nakukuju co kdo má
jak se mame?
Fiducia píše:Kima-o píše:cha, tu vyhraju s prehledemuděláme pak nějakou fotosoutěž „svatební obluda roku 2012“
![]()
![]()
Hádejte se jak chcete, stejně nemáte šanci
RencaVlkova píše:gabi.design píše:A netušíš, za kolik tam mají z bílého zlata? Tak orientačně. A jestli udělají jeden zlatý a jeden ocelový?
Ahoj holky,tak oznámená budeme dávat tak dva měsíce před svatbou a budeme to asi posílat, protože všichni bydlí daleko.Jinak prstýnky už máme, pokud jste tady z Brna, tak do půlky února mají slevu na snubní prstýnky (zlaté a stříbrné) v Bohunicích v Campusu ve zlatnictví Red and Cube. Běží jim reklama na rádiu, my tam byli a už se nám prstýnky dělají. Mají tam fakt obrovský výběr. Budeme je mít ze stříbra, z původní ceny 4100KČ nás budou stát 3200KČ + 200KČ za rytinu.
Z oceli nedělají. Jen zlato a stříbro. Ceny netuším, každý prstýnek mají jiný. Jinak si to vyrábí oni sami.
Alex160509 píše:Fiducia píše:Zrovna včera jsem mu říkala, že se mi do toho zařizování moc nechce, že to asi zrušímAlex160509 píše:teda, to by tvuj nebyl radFiducia píše:Ahoj FiduAlex160509 píše:Alex
Dobré ránko holky
kde se nam toulas?
jak se mame?
tak byl z toho špatnej a říkal, že i kdyby měl zbytek zařídit sám, že svatba prostě bude. Tak že bych ho to nechala dodělat
Co ty a přípravy? Ty to máš dobrý, že na ségry svatbě vše okoukneš a tvá svatba bude dokonalá
u nas zatim nic noveho. porad se hadame, koho pozveme
kdyz uz neco vybereme, shodneme se, tak objevim neco jeste lepsiho
a tak furt dokola ![]()
jo, to je fakt, u segry eliminuju chyby
akorat teda mame kazda uplne jinou predstavu, tak abych se nespletla ![]()
Reni ty máš depku, přijď k nám domů. Já bych to moje děcko dneska totiž nejradši přerazila. Dneska je fakt s prominutím na odstřel.
U oběda scény, šel spát hladovej, vzbudil se za půl hodiny, tak jsem do něj narvala opět s vypětím všech sil - musela jsem dělat žábu jak pako a pak spustil amok nanovo. Bojovala jsem s ním až doteď. Teď je v ložnici už pár minut ticho, tak se jdu mrknout, jestli konečně spí.
Holky, ja jsem objevila neco, co proste potrebuju
nevite, kde by se dalo sehnat (viz foto)? ![]()
Jo a fotografa budeme mít tady tohoto: http://www.patrikuhlir.cz/
Gabi, to si děláš srandu???
Toje náš kamarád, kterej nám měl fotit svatbu, ale že už ten termín má jinou (16.6.2011) nejsi to teda ty? Je fakt výbornej. Fotil mě těhotenské foto (má mě i na stránkách ![]()
Příspěvek upraven 17.01.12 v 14:07
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat