Kopie Svatba 2012

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
6792
17.1.12 12:29
Kima-o píše: :D uděláme pak nějakou fotosoutěž „svatební obluda roku 2012“ :) a vsadím se, že to tak horký nebude ;)
:lol: jsem pro urco vyhraju,co mi date? :mrgreen: :lol: :lol: :lol: 8)
  • načítám...
2591
17.1.12 13:02
Fiducia píše:
Alex160509 píše:
Dobré ránko holky :-)
Chci se zeptat. Budete mít výslužky pro svatebčany? Pokud jo, budete je mít připravené už v krabičkách, nebo si jen pak ten, kdo bude odcházet nabere co bude chtít? Díky za info. Jinak se mi vůbec nechce pokračovat v zařizování, nejlépe, kdyby to někdo udělal za mě :lol:
Alex :mavam: :mavam: kde se nam toulas? :kytka:
Ahoj Fidu :mavam: Já na tu svatbu přes vánoce skoro zapoměla :lol: Ale už si zase musím trochu máknout se zařizováním, tak už zase nakukuju co kdo má ;)
  • načítám...
35415
17.1.12 13:03
RencaVlkova píše:
Holky, nemáte taky dneska den na provaz? Ráno jsem to dostala, takže je jasné, že mimi nebude :( A přepadla mě nějaká deprese, že ještě nemám šaty a že se ani do žádných neobleču a když se do nich obleču, tak stejně budu hnusná flekatá :(
Asi nějakej blbej vzduch dneska
:hug: :hug: bude lip :kytka:
  • načítám...
35415
17.1.12 13:04
Kima-o píše: :D uděláme pak nějakou fotosoutěž „svatební obluda roku 2012“ :) a vsadím se, že to tak horký nebude ;)

cha, tu vyhraju s prehledem :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
35415
17.1.12 13:05
Alex160509 píše:
Fiducia píše:
Alex160509 píše:
Chci se zeptat. Budete mít výslužky pro svatebčany? Pokud jo, budete je mít připravené už v krabičkách, nebo si jen pak ten, kdo bude odcházet nabere co bude chtít? Díky za info. Jinak se mi vůbec nechce pokračovat v zařizování, nejlépe, kdyby to někdo udělal za mě :lol:
Ahoj Fidu :mavam: Já na tu svatbu přes vánoce skoro zapoměla :lol: Ale už si zase musím trochu máknout se zařizováním, tak už zase nakukuju co kdo má ;)

teda, to by tvuj nebyl rad :mrgreen: jak se mame? ;)

• načítám...
4886
17.1.12 13:05
jaja84 píše:
:lol: jsem pro urco vyhraju,co mi date? :mrgreen: :lol: :lol: :lol: 8)

dáme ti pětadvacet, aby ses tak nepodceňovala, jo? ;)

• načítám...
2591
17.1.12 13:11
Petra Z píše:
Ahoj…konečně mi jde net
a tak kdo chcete jukejte
http://jindrucha.rajce.idnes.cz/…baMolhancovi
jméno i heslo je petra
Péťo fetky krásný!!! Moc vám to slušelo :potlesk:
A ten ohňostroj výbornej! Pěknou husinu jsem měla :-) Kolikpak stojí taková sranda?
  • načítám...
2591
17.1.12 13:17
Fiducia píše:
Alex160509 píše:
Fiducia píše:
Alex160509 píše:
Ahoj Fidu :mavam: Já na tu svatbu přes vánoce skoro zapoměla :lol: Ale už si zase musím trochu máknout se zařizováním, tak už zase nakukuju co kdo má ;)
Zrovna včera jsem mu říkala, že se mi do toho zařizování moc nechce, že to asi zruším :lol: tak byl z toho špatnej a říkal, že i kdyby měl zbytek zařídit sám, že svatba prostě bude. Tak že bych ho to nechala dodělat 8) Co ty a přípravy? Ty to máš dobrý, že na ségry svatbě vše okoukneš a tvá svatba bude dokonalá :)
  • načítám...
3832
17.1.12 13:30
Fiducia píše:
cha, tu vyhraju s prehledem :pankac: :pankac: :pankac:

Hádejte se jak chcete, stejně nemáte šanci

• načítám...
29436
17.1.12 13:32
RencaVlkova píše:
gabi.design píše:
Ahoj holky,tak oznámená budeme dávat tak dva měsíce před svatbou a budeme to asi posílat, protože všichni bydlí daleko. :mrgreen: Jinak prstýnky už máme, pokud jste tady z Brna, tak do půlky února mají slevu na snubní prstýnky (zlaté a stříbrné) v Bohunicích v Campusu ve zlatnictví Red and Cube. Běží jim reklama na rádiu, my tam byli a už se nám prstýnky dělají. Mají tam fakt obrovský výběr. Budeme je mít ze stříbra, z původní ceny 4100KČ nás budou stát 3200KČ + 200KČ za rytinu.
A netušíš, za kolik tam mají z bílého zlata? Tak orientačně. A jestli udělají jeden zlatý a jeden ocelový?

Z oceli nedělají. Jen zlato a stříbro. Ceny netuším, každý prstýnek mají jiný. Jinak si to vyrábí oni sami.

• načítám...
35415
17.1.12 13:35
Alex160509 píše:
Fiducia píše:
Alex160509 píše:
Fiducia píše:
Alex160509 píše:
Zrovna včera jsem mu říkala, že se mi do toho zařizování moc nechce, že to asi zruším :lol: tak byl z toho špatnej a říkal, že i kdyby měl zbytek zařídit sám, že svatba prostě bude. Tak že bych ho to nechala dodělat 8) Co ty a přípravy? Ty to máš dobrý, že na ségry svatbě vše okoukneš a tvá svatba bude dokonalá :)

u nas zatim nic noveho. porad se hadame, koho pozveme :roll: kdyz uz neco vybereme, shodneme se, tak objevim neco jeste lepsiho :oops: a tak furt dokola :mrgreen:
jo, to je fakt, u segry eliminuju chyby :dance: akorat teda mame kazda uplne jinou predstavu, tak abych se nespletla :think:

• načítám...
29436
17.1.12 13:36

Reni ty máš depku, přijď k nám domů. Já bych to moje děcko dneska totiž nejradši přerazila. Dneska je fakt s prominutím na odstřel. :roll: U oběda scény, šel spát hladovej, vzbudil se za půl hodiny, tak jsem do něj narvala opět s vypětím všech sil - musela jsem dělat žábu jak pako a pak spustil amok nanovo. Bojovala jsem s ním až doteď. Teď je v ložnici už pár minut ticho, tak se jdu mrknout, jestli konečně spí.

• načítám...
35415

Holky, ja jsem objevila neco, co proste potrebuju :oops: 8) nevite, kde by se dalo sehnat (viz foto)? :kytka:

• načítám...
29436

Jo a fotografa budeme mít tady tohoto: http://www.patrikuhlir.cz/

• načítám...
2746
17.1.12 14:02

Gabi, to si děláš srandu??? :mrgreen: Toje náš kamarád, kterej nám měl fotit svatbu, ale že už ten termín má jinou (16.6.2011) nejsi to teda ty? Je fakt výbornej. Fotil mě těhotenské foto (má mě i na stránkách :-)

Příspěvek upraven 17.01.12 v 14:07

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová