Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Fiducia píše:
Holky, ja jsem objevila neco, co proste potrebuju![]()
nevite, kde by se dalo sehnat (viz foto)?
máme podobné potřeby, fidu… ty nehty jsou úchvatný! taky musím mít
nebo prostě nějak odlišenej prsteníček… ale nic jsem ještě nesehnala
tak až to objevíš, dej vědět ![]()
Fidu u nás je to jednoduchý. Allan chce pozvat jen své 2 nej kamarády, já své 4 kamarádky a zbytek jsou sousedi s kterýma se vídáme denně a rodina. Nezveme nikoho, kdo se skoro neozve. Náš konečný počet je 37 dospělých a 13 dětí. Teď jsem poslala neoficiální pozvánku přes mail, takže další svatebčany nepřibíráme ![]()
Fiducia píše:
Tu ozdobu do těch vlasů taky nutně potřebuj, takže až přijdeš na to, kde to prodává, tak dej vědět ![]()
gabi.design píše:
Reni ty máš depku, přijď k nám domů. Já bych to moje děcko dneska totiž nejradši přerazila. Dneska je fakt s prominutím na odstřel.U oběda scény, šel spát hladovej, vzbudil se za půl hodiny, tak jsem do něj narvala opět s vypětím všech sil - musela jsem dělat žábu jak pako a pak spustil amok nanovo. Bojovala jsem s ním až doteď. Teď je v ložnici už pár minut ticho, tak se jdu mrknout, jestli konečně spí.
Hlídala jsem přes víkend hyperaktivního synovce, tak si to dovedu trochu představit ![]()
Renčo.....sice dítko mám,ale za sebou 2 Kety…po jednom jsme potratila a další nevyšel.....ted se chystám na další,takže jooo touhu po miminku znám,na matese jsem čekala 3 roky........jen u nás to doma nejde prostě
ohnostroj......juknout na stránku ohnostrojenamíru.cz a určo něco vyberet
Kima-o píše:Fiducia píše:máme podobné potřeby, fidu… ty nehty jsou úchvatný! taky musím mít
nebo prostě nějak odlišenej prsteníček… ale nic jsem ještě nesehnala
tak až to objevíš, dej vědět
neboj, kdyz na neco narazim, objednam to trikrat
![]()
Alex160509 píše:
Fidu u nás je to jednoduchý. Allan chce pozvat jen své 2 nej kamarády, já své 4 kamarádky a zbytek jsou sousedi s kterýma se vídáme denně a rodina. Nezveme nikoho, kdo se skoro neozve. Náš konečný počet je 37 dospělých a 13 dětí. Teď jsem poslala neoficiální pozvánku přes mail, takže další svatebčany nepřibíráme
to je to, co se snazim mojemu vysvetlit. ze nebudeme zvat nikoho, kdo nezvedne telefon, jak je rok dlouhej
ja zvu jen ty nejblizsi, on by nejradsi pohostil kazdeho, koho zna jmenem ![]()
holky koukejte na beremese.cz na bazárek tam je toho dost a někdy moc pěkné…já tam brala ozdoby na auta za 250 ![]()
Petra Z píše:
holky koukejte na beremese.cz na bazárek tam je toho dost a někdy moc pěkné…já tam brala ozdoby na auta za 250
Díky za radu. Mrzí mě ty nepodařené těhu, ale hlavně že ses dočkala
Obdivuju tě, jaks to vydržela. Nevím, jestli vydržím čekat tak dlouho, to se musím zbláznit
http://www.beremese.cz/…ove-hrebeny/
tak tyhle jsou naprosto luxusní!!!
renčo----taky jsem šílela skoro.....první rok celkem pohoda,druhej rok byl strašnej…ten 3.rok už jsme byla v cenrtu asisované reprodukce,tak jsme věděla,že se bude něco dít
Petra Z píše:
renčo----taky jsem šílela skoro.....první rok celkem pohoda,druhej rok byl strašnej…ten 3.rok už jsme byla v cenrtu asisované reprodukce,tak jsme věděla,že se bude něco dít
Jsi teda vážně statečná, máš můj obdiv!!
reni.....statečná asi ne......když to jinak nešlo.----ale těch nocí probrečených bylo.....
Klarinetka1 píše:
Gabi, to si děláš srandu???Toje náš kamarád, kterej nám měl fotit svatbu, ale že už ten termín má jinou (16.6.2011) nejsi to teda ty? Je fakt výbornej. Fotil mě těhotenské foto (má mě i na stránkách
Příspěvek upraven 17.01.12 v 14:07
Fakt? Tak to je gól.
Nám měl původně fotit kámoš, jenže foťák prodal a odjel do Itálie, takže jsem rychle sháněla fotografa a narazila na netu tady na tohotot. Fotky se mi moc líbily a cenově je taky přijatelný, tak mu přítel zavolal a náš termín měl ještě volný: 23.6. ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat