Kopie Svatba 2012

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2746
17.1.12 14:03

Teda svět je fakt malej :mrgreen:

• načítám...
4886
17.1.12 14:03
Fiducia píše:
Holky, ja jsem objevila neco, co proste potrebuju :oops: 8) nevite, kde by se dalo sehnat (viz foto)? :kytka:

máme podobné potřeby, fidu… ty nehty jsou úchvatný! taky musím mít :D nebo prostě nějak odlišenej prsteníček… ale nic jsem ještě nesehnala :nevim: tak až to objevíš, dej vědět :D

• načítám...
2591
17.1.12 14:06

Fidu u nás je to jednoduchý. Allan chce pozvat jen své 2 nej kamarády, já své 4 kamarádky a zbytek jsou sousedi s kterýma se vídáme denně a rodina. Nezveme nikoho, kdo se skoro neozve. Náš konečný počet je 37 dospělých a 13 dětí. Teď jsem poslala neoficiální pozvánku přes mail, takže další svatebčany nepřibíráme :!

• načítám...
3832
17.1.12 14:09
Fiducia píše:
Holky, ja jsem objevila neco, co proste potrebuju :oops: 8) nevite, kde by se dalo sehnat (viz foto)? :kytka:

Tu ozdobu do těch vlasů taky nutně potřebuj, takže až přijdeš na to, kde to prodává, tak dej vědět :)

• načítám...
3832
17.1.12 14:10
gabi.design píše:
Reni ty máš depku, přijď k nám domů. Já bych to moje děcko dneska totiž nejradši přerazila. Dneska je fakt s prominutím na odstřel. :roll: U oběda scény, šel spát hladovej, vzbudil se za půl hodiny, tak jsem do něj narvala opět s vypětím všech sil - musela jsem dělat žábu jak pako a pak spustil amok nanovo. Bojovala jsem s ním až doteď. Teď je v ložnici už pár minut ticho, tak se jdu mrknout, jestli konečně spí.

Hlídala jsem přes víkend hyperaktivního synovce, tak si to dovedu trochu představit :)

• načítám...
65353
17.1.12 14:57

Renčo.....sice dítko mám,ale za sebou 2 Kety…po jednom jsme potratila a další nevyšel.....ted se chystám na další,takže jooo touhu po miminku znám,na matese jsem čekala 3 roky........jen u nás to doma nejde prostě
ohnostroj......juknout na stránku ohnostrojenamíru.cz a určo něco vyberet

• načítám...
35415
17.1.12 15:00
Kima-o píše:
Fiducia píše:
máme podobné potřeby, fidu… ty nehty jsou úchvatný! taky musím mít :D nebo prostě nějak odlišenej prsteníček… ale nic jsem ještě nesehnala :nevim: tak až to objevíš, dej vědět :D

neboj, kdyz na neco narazim, objednam to trikrat :pankac: :pankac:

• načítám...
35415
17.1.12 15:01
Alex160509 píše:
Fidu u nás je to jednoduchý. Allan chce pozvat jen své 2 nej kamarády, já své 4 kamarádky a zbytek jsou sousedi s kterýma se vídáme denně a rodina. Nezveme nikoho, kdo se skoro neozve. Náš konečný počet je 37 dospělých a 13 dětí. Teď jsem poslala neoficiální pozvánku přes mail, takže další svatebčany nepřibíráme :!

to je to, co se snazim mojemu vysvetlit. ze nebudeme zvat nikoho, kdo nezvedne telefon, jak je rok dlouhej :cert: ja zvu jen ty nejblizsi, on by nejradsi pohostil kazdeho, koho zna jmenem :roll:

• načítám...
65353
17.1.12 15:08

holky koukejte na beremese.cz na bazárek tam je toho dost a někdy moc pěkné…já tam brala ozdoby na auta za 250 :mrgreen:

• načítám...
3832
17.1.12 15:13
Petra Z píše:
holky koukejte na beremese.cz na bazárek tam je toho dost a někdy moc pěkné…já tam brala ozdoby na auta za 250 :mrgreen:

Díky za radu. Mrzí mě ty nepodařené těhu, ale hlavně že ses dočkala :) Obdivuju tě, jaks to vydržela. Nevím, jestli vydržím čekat tak dlouho, to se musím zbláznit

• načítám...
3832
17.1.12 15:16

http://www.beremese.cz/…ove-hrebeny/

tak tyhle jsou naprosto luxusní!!!

• načítám...
65353
17.1.12 15:22

renčo----taky jsem šílela skoro.....první rok celkem pohoda,druhej rok byl strašnej…ten 3.rok už jsme byla v cenrtu asisované reprodukce,tak jsme věděla,že se bude něco dít

• načítám...
3832
17.1.12 15:25
Petra Z píše:
renčo----taky jsem šílela skoro.....první rok celkem pohoda,druhej rok byl strašnej…ten 3.rok už jsme byla v cenrtu asisované reprodukce,tak jsme věděla,že se bude něco dít

Jsi teda vážně statečná, máš můj obdiv!!

• načítám...
65353
17.1.12 16:13

reni.....statečná asi ne......když to jinak nešlo.----ale těch nocí probrečených bylo.....

• načítám...
29436
17.1.12 16:30
Klarinetka1 píše:
Gabi, to si děláš srandu??? :mrgreen: Toje náš kamarád, kterej nám měl fotit svatbu, ale že už ten termín má jinou (16.6.2011) nejsi to teda ty? Je fakt výbornej. Fotil mě těhotenské foto (má mě i na stránkách :-)Příspěvek upraven 17.01.12 v 14:07

Fakt? Tak to je gól. :mrgreen: Nám měl původně fotit kámoš, jenže foťák prodal a odjel do Itálie, takže jsem rychle sháněla fotografa a narazila na netu tady na tohotot. Fotky se mi moc líbily a cenově je taky přijatelný, tak mu přítel zavolal a náš termín měl ještě volný: 23.6. :D

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová