Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
ahoooj! no, fotograf je pálka jako blázen, my budem platit 8 tisíc!
ale bude se mnou od rána, pak obřad, pak aranžované fotky a pak hostinu, takže celý den… vyvolá asi 70 fotek + dostanem dvd + album na netu… i tak je to hrozně peněz, ale řekli jsme si, co ušetříme na Radkovým prstýnku, vrazíme do fotografa, tak to asi vyjde no ![]()
Maky.p píše:
Ahoj holky,tak jsme včera něco oblítali, ale nic moc jsme nevyřídili. Prstýnky se nám nepodařilo vybrat, ale tak, teoreticky je času ještě dost
Ještě nám zbývá na prstýnky ten Campus, tak tam asi koukneme o víkendu, jedem do Bohunic popřát tchýni k narozkám, tak to vezmeme jedním vrzemI fotografy jsme oběhli nějaké a zatím většina chce jen za 50 fotek 3.500,–
ani žádné dvd k tomu, nic
Takže taky budeme shánět dál.. Prolítané odpoledne a nic z toho
Našla jsem Ateliér p. Pochopové v Tišnově a ona má takovou malou sadu za 1.800 za 25fotek, to jde
Renco, to je pěkná cena, myslím, že i vím, která to je, akorát že v Tišnově už rok nebydlíme, takže nevím, jestli by dojela do Brna a jestli takhle vůbec jezdí ![]()
Teda, to jsou ceny
Nam budou fotit kamaradi
Mame to pry brat jako svatebni dar ![]()
ahoj,k te ywonn sme se ještě nedokopali podepsat smlouvu a složit zálohu 500, ale myslím, že to bylo 4500-5000 za focení obřadu a pak fotky nevěsty a ženicha. Jinak sme včera psali konečně jmenovitý seznam,takže na obřad půjde cca 50 lidí a na hostinu celkem tak 70 ![]()
Tak nam pujde na hostinu asi 50 lidi a na obřad at si přijde kdo chce. Jinak to vypada, ze to focení taky nechám asi na kamarádovi, tak to snad nebude tak moc peněz ![]()
tak já sem zapomněla napsat, že nebudem mít klasickou hostinu pro všechny ty pozvané, máme v plánu grilovaní prasátka,drobné občerstvení a tak:) jen přítel si pořád trvá na tom obědě, tak to zřejmně vyřešíme kompromisem a to obědem jen s rodinou. Je to hlavně z finančních důvodů,protože mateřská není nic moc a ten můj milionář taky není ![]()
mammy píše:
tak já sem zapomněla napsat, že nebudem mít klasickou hostinu pro všechny ty pozvané, máme v plánu grilovaní prasátka,drobné občerstvení a tak:) jen přítel si pořád trvá na tom obědě, tak to zřejmně vyřešíme kompromisem a to obědem jen s rodinou. Je to hlavně z finančních důvodů,protože mateřská není nic moc a ten můj milionář taky není
jo, resime to same
muj taky chce obed a ja prasatko
ach jo ![]()
jeeeje, my řešíme to samý a když jsem navrhla, že teda oběd pro rodinu a večer party s prasetem pro všechny,tak jsem se taky nesetkala s pochopením… takže tohle je věc, u které jsem ustoupila já, radek bude muset ustoupit u hudby na obřad
a o tom to naštěstí jo ![]()
mammy píše:
tak já sem zapomněla napsat, že nebudem mít klasickou hostinu pro všechny ty pozvané, máme v plánu grilovaní prasátka,drobné občerstvení a tak:) jen přítel si pořád trvá na tom obědě, tak to zřejmně vyřešíme kompromisem a to obědem jen s rodinou. Je to hlavně z finančních důvodů,protože mateřská není nic moc a ten můj milionář taky není
My to máme stejně. S rodiči, sourozenci a svědky jdeme po obřadu na oběd a potom bude bečka, prasátko, uzený…Taková pěkná letní akcička ![]()
Tak my budeme mít na svatbě jen rodinu - cca 26 lidí. Taková malá svatbička. Budeme mít teda klasický oběd a pak i večerní raut, na ten teda ještě uvažujeme, že bysme i někoho pozvali, ale zatím to vypadá, že spíš ne, protože kamarádů je hodně, museli bysme někoho vybrat, protože v opačném případě bysme se asi nedoplatili. ![]()
Kima-o píše:
jeeeje, my řešíme to samý a když jsem navrhla, že teda oběd pro rodinu a večer party s prasetem pro všechny,tak jsem se taky nesetkala s pochopením… takže tohle je věc, u které jsem ustoupila já, radek bude muset ustoupit u hudby na obřada o tom to naštěstí jo
u nas je to nerealny. Mame kamarady z cely CR a to jim mam rict, at se jdou na 2 hodky projit, ze se s rodinou zatim najime??
navic se budeme brat v takovych p.delovicich, kde v 11,30 chcip pes ![]()
gabi.design píše:
Tak my budeme mít na svatbě jen rodinu - cca 26 lidí. Taková malá svatbička. Budeme mít teda klasický oběd a pak i večerní raut, na ten teda ještě uvažujeme, že bysme i někoho pozvali, ale zatím to vypadá, že spíš ne, protože kamarádů je hodně, museli bysme někoho vybrat, protože v opačném případě bysme se asi nedoplatili.
taky jsme museli hooodne skrtat (a jeste budem
)
ale jinak to proste nejde ![]()
Fiducia píše:gabi.design píše:taky jsme museli hooodne skrtat (a jeste budem
Tak my budeme mít na svatbě jen rodinu - cca 26 lidí. Taková malá svatbička. Budeme mít teda klasický oběd a pak i večerní raut, na ten teda ještě uvažujeme, že bysme i někoho pozvali, ale zatím to vypadá, že spíš ne, protože kamarádů je hodně, museli bysme někoho vybrat, protože v opačném případě bysme se asi nedoplatili.)
ale jinak to proste nejde
Právě, nep*cám ředitele banky. ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat