Kopie Svatba 2012

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
4886
18.1.12 07:28

ahoooj! no, fotograf je pálka jako blázen, my budem platit 8 tisíc! 8o ale bude se mnou od rána, pak obřad, pak aranžované fotky a pak hostinu, takže celý den… vyvolá asi 70 fotek + dostanem dvd + album na netu… i tak je to hrozně peněz, ale řekli jsme si, co ušetříme na Radkovým prstýnku, vrazíme do fotografa, tak to asi vyjde no :P

• načítám...
3832
18.1.12 08:59
Maky.p píše:
Ahoj holky,

tak jsme včera něco oblítali, ale nic moc jsme nevyřídili. Prstýnky se nám nepodařilo vybrat, ale tak, teoreticky je času ještě dost :think: I fotografy jsme oběhli nějaké a zatím většina chce jen za 50 fotek 3.500,– 8o ani žádné dvd k tomu, nic :roll: Takže taky budeme shánět dál.. Prolítané odpoledne a nic z toho :zed:

Ještě nám zbývá na prstýnky ten Campus, tak tam asi koukneme o víkendu, jedem do Bohunic popřát tchýni k narozkám, tak to vezmeme jedním vrzem :mrgreen:

Našla jsem Ateliér p. Pochopové v Tišnově a ona má takovou malou sadu za 1.800 za 25fotek, to jde

• načítám...
24870
18.1.12 09:13

Renco, to je pěkná cena, myslím, že i vím, která to je, akorát že v Tišnově už rok nebydlíme, takže nevím, jestli by dojela do Brna a jestli takhle vůbec jezdí :nevim:

• načítám...
35415
18.1.12 09:21

Teda, to jsou ceny 8o :cert: Nam budou fotit kamaradi :palec: Mame to pry brat jako svatebni dar :hug:

• načítám...
3932
18.1.12 12:46

ahoj,k te ywonn sme se ještě nedokopali podepsat smlouvu a složit zálohu 500, ale myslím, že to bylo 4500-5000 za focení obřadu a pak fotky nevěsty a ženicha. Jinak sme včera psali konečně jmenovitý seznam,takže na obřad půjde cca 50 lidí a na hostinu celkem tak 70 :lol:

• načítám...
24870
18.1.12 12:56

Tak nam pujde na hostinu asi 50 lidi a na obřad at si přijde kdo chce. Jinak to vypada, ze to focení taky nechám asi na kamarádovi, tak to snad nebude tak moc peněz :)

• načítám...
6792
18.1.12 13:01

:mavam: ahoj holky :hug: nas taky bude fotit kamos :lol: snad to dobre dopadne :lol:

• načítám...
3932
18.1.12 13:28

tak já sem zapomněla napsat, že nebudem mít klasickou hostinu pro všechny ty pozvané, máme v plánu grilovaní prasátka,drobné občerstvení a tak:) jen přítel si pořád trvá na tom obědě, tak to zřejmně vyřešíme kompromisem a to obědem jen s rodinou. Je to hlavně z finančních důvodů,protože mateřská není nic moc a ten můj milionář taky není :mrgreen:

• načítám...
35415
18.1.12 14:10
mammy píše:
tak já sem zapomněla napsat, že nebudem mít klasickou hostinu pro všechny ty pozvané, máme v plánu grilovaní prasátka,drobné občerstvení a tak:) jen přítel si pořád trvá na tom obědě, tak to zřejmně vyřešíme kompromisem a to obědem jen s rodinou. Je to hlavně z finančních důvodů,protože mateřská není nic moc a ten můj milionář taky není :mrgreen:

jo, resime to same :roll: muj taky chce obed a ja prasatko :lol: ach jo :cert:

• načítám...
4886
18.1.12 14:21

jeeeje, my řešíme to samý a když jsem navrhla, že teda oběd pro rodinu a večer party s prasetem pro všechny,tak jsem se taky nesetkala s pochopením… takže tohle je věc, u které jsem ustoupila já, radek bude muset ustoupit u hudby na obřad :) a o tom to naštěstí jo :P

• načítám...
3832
18.1.12 14:26
mammy píše:
tak já sem zapomněla napsat, že nebudem mít klasickou hostinu pro všechny ty pozvané, máme v plánu grilovaní prasátka,drobné občerstvení a tak:) jen přítel si pořád trvá na tom obědě, tak to zřejmně vyřešíme kompromisem a to obědem jen s rodinou. Je to hlavně z finančních důvodů,protože mateřská není nic moc a ten můj milionář taky není :mrgreen:

My to máme stejně. S rodiči, sourozenci a svědky jdeme po obřadu na oběd a potom bude bečka, prasátko, uzený…Taková pěkná letní akcička :)

• načítám...
29436
18.1.12 14:43

Tak my budeme mít na svatbě jen rodinu - cca 26 lidí. Taková malá svatbička. Budeme mít teda klasický oběd a pak i večerní raut, na ten teda ještě uvažujeme, že bysme i někoho pozvali, ale zatím to vypadá, že spíš ne, protože kamarádů je hodně, museli bysme někoho vybrat, protože v opačném případě bysme se asi nedoplatili. :roll:

• načítám...
35415
18.1.12 14:47
Kima-o píše:
jeeeje, my řešíme to samý a když jsem navrhla, že teda oběd pro rodinu a večer party s prasetem pro všechny,tak jsem se taky nesetkala s pochopením… takže tohle je věc, u které jsem ustoupila já, radek bude muset ustoupit u hudby na obřad :) a o tom to naštěstí jo :P

u nas je to nerealny. Mame kamarady z cely CR a to jim mam rict, at se jdou na 2 hodky projit, ze se s rodinou zatim najime?? :mrgreen: navic se budeme brat v takovych p.delovicich, kde v 11,30 chcip pes :roll:

• načítám...
35415
18.1.12 14:53
gabi.design píše:
Tak my budeme mít na svatbě jen rodinu - cca 26 lidí. Taková malá svatbička. Budeme mít teda klasický oběd a pak i večerní raut, na ten teda ještě uvažujeme, že bysme i někoho pozvali, ale zatím to vypadá, že spíš ne, protože kamarádů je hodně, museli bysme někoho vybrat, protože v opačném případě bysme se asi nedoplatili. :roll:

taky jsme museli hooodne skrtat (a jeste budem :twisted: ) :( ale jinak to proste nejde :nevim:

• načítám...
29436
18.1.12 14:55
Fiducia píše:
gabi.design píše:
Tak my budeme mít na svatbě jen rodinu - cca 26 lidí. Taková malá svatbička. Budeme mít teda klasický oběd a pak i večerní raut, na ten teda ještě uvažujeme, že bysme i někoho pozvali, ale zatím to vypadá, že spíš ne, protože kamarádů je hodně, museli bysme někoho vybrat, protože v opačném případě bysme se asi nedoplatili. :roll:
taky jsme museli hooodne skrtat (a jeste budem :twisted: ) :( ale jinak to proste nejde :nevim:

Právě, nep*cám ředitele banky. :mrgreen:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová