Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
vlastne zmena ja se bojim vseho
premyslim ceho se ten den nebudu bat
nejak mne nic nenapada ![]()
jo, jaji, ale asi bude něco na tom, že dobrej fotograf udělá divy… mě šlo teda hodně ještě o přístup, tenhle mi je sympatickej už po mailu, což se o té druhé fotografce, se kterou jsem komunikovala říct nedá ![]()
Hlavně fakt dobrého fotografa
Já tu naší znala,fotila mi Matese a pak ségře mimčo,je sympatcká a je vidět,že ví,co dělá
mammy píše:
dobré ránoještě k těm autům, já bych jela asi autem mého táty, ten má citroen c5, tam bych se mohla vejít pohodlně i s šaty a ženich si určitě bude chtít domluvit kamaráda co má kia sorento, on se v takovýchhle obřích autech vyžívá
jinak včera sem brouzdala po netu, abych si udělala představu o svatebních šatech,tak sme se ještě s mužem bavili jestli koupit nebo půjčit no a docela mě pobavila jeho věta ať si je koupím, jestli je ještě pak užiju..kolikrát, že se to budu vdávat?
![]()
![]()
To by mě teda taky pobavilo ![]()
Mammy.....můžeš v nich pak doma chodit a můžete si dělat svatební noc ![]()
gabi.design píše:
Ahoj holky,tak oznámená budeme dávat tak dva měsíce před svatbou a budeme to asi posílat, protože všichni bydlí daleko.Jinak prstýnky už máme, pokud jste tady z Brna, tak do půlky února mají slevu na snubní prstýnky (zlaté a stříbrné) v Bohunicích v Campusu ve zlatnictví Red and Cube. Běží jim reklama na rádiu, my tam byli a už se nám prstýnky dělají. Mají tam fakt obrovský výběr. Budeme je mít ze stříbra, z původní ceny 4100KČ nás budou stát 3200KČ + 200KČ za rytinu.
A netušíš, za kolik tam mají z bílého zlata? Tak orientačně. A jestli udělají jeden zlatý a jeden ocelový?
Petra Z píše:
Hlavně fakt dobrého fotografa
Já tu naší znala,fotila mi Matese a pak ségře mimčo,je sympatcká a je vidět,že ví,co dělá
Fotky jsou nádherný a ten ohňostroj by mě teda dojal
péťo, koukám na ty ohňostroje, tys říkala, že je opbjednáváte, kterej bys doporučila? ![]()
Holky, nemáte taky dneska den na provaz? Ráno jsem to dostala, takže je jasné, že mimi nebude
A přepadla mě nějaká deprese, že ještě nemám šaty a že se ani do žádných neobleču a když se do nich obleču, tak stejně budu hnusná flekatá ![]()
Asi nějakej blbej vzduch dneska
ale no tak, renco, hlavu vzhůru, miminko bude, neboj
když ne teď tak za pár měsíců
a budeš krásná nevěsta, z toho nemám strach!
já měla takovejhle den v neděli… a dlouho to už nechci zažít, tak se drž, ať to brzy přejde ![]()
Kima-o píše:
ale no tak, renco, hlavu vzhůru, miminko bude, nebojkdyž ne teď tak za pár měsíců
a budeš krásná nevěsta, z toho nemám strach!
já měla takovejhle den v neděli… a dlouho to už nechci zažít, tak se drž, ať to brzy přejde
To jsou asi ty hormoooony ![]()
RencaVlkova píše:
Holky, nemáte taky dneska den na provaz? Ráno jsem to dostala, takže je jasné, že mimi nebudeA přepadla mě nějaká deprese, že ještě nemám šaty a že se ani do žádných neobleču a když se do nich obleču, tak stejně budu hnusná flekatá
Asi nějakej blbej vzduch dneska
jaja84 píše:RencaVlkova píše:
Holky, nemáte taky dneska den na provaz? Ráno jsem to dostala, takže je jasné, že mimi nebudeA přepadla mě nějaká deprese, že ještě nemám šaty a že se ani do žádných neobleču a když se do nich obleču, tak stejně budu hnusná flekatá
Asi nějakej blbej vzduch dneska![]()
ja zase budu hnusna a tlusta
hlavne ze si nas nekdo vezme a nezustanem na ocet
![]()
Nene, nejhnusnější a netlustší nevěsta budu já ![]()
uděláme pak nějakou fotosoutěž „svatební obluda roku 2012“
a vsadím se, že to tak horký nebude ![]()
Holky, to jsem teda sebekritiky
. Já jsem zase hubená, řekla bych, ale že poslední dobou až moc. Docela se mi zhoršila pleť, ale furt si říkám, že retuše udělají zázraky
. Teď jsem zjišťovala u zlatníka, jak by to bylo s těma prstýnkama (jeden bílé zlato a jeden chirurg. ocel), tak prý by nelze (ocelové se dělají jen na pár místech a pak se distribuují dál, takže by neudělal shodný pár). Tak nám doporučil jeden ze stříbra a jeden bílé zlato
, což je myslím taky dobrý nápad. Musím si dát ale pozor, aby to bylo opravdu bílé zlato (od našich jsem tenkrát dostala k promoci nádherný prsten z bílého zlata, ale nakonec se ukázalo, že to bylo žluté potažené bílým
), což našim prodavačky v obchodě samo neřekly.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat